Galatasaray’da Belhanda, İndirimi Yaptı Ama İmzayı Atamadı

Bunun gidişine en çok rakipler üzülür , sonra trol fanları.

Geri kalanlar göbek atar :rolleyes: O sene bu sene.

çok bekledik bu anı gamsız belhandadan kurtulacağız Allahın izniyle bu sene inşallah

16414.jpg

hele bak hele
OSMAN ŞENHER İ KALDIRMIŞ SIN...!

Keşke Fener'e gitse orayı da karıştırsa rakibe yaptığı asistlerle

1 milyon net + gol ve assist başı ek para teklif edilsin.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Zittirsin. Bide utanmadan 2.3e indirmis. Cook indirmis. Ver bize yillik 1m kal getir götur yaparsin. Aksi taktirde defolll

Sat evi ve yol al.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Yok yav adama karsi icimde hic bir sevgi belirtisi yok. O yüzden beni hic etkilemez baska bir takima gitmesi.

Zaten bizimle özdelesmemis adamlar istedigi takima gidebilir pek umrumda olmaz. Garry icin falan da gram üzülmemistim.

Ozan dışında üzülmedim ben son zamanlarda giden oyunculardan. Biraz Gomis belki

Yeni sözleşme imzalamazsak ilk.macta bilerek kırmızı görür yada kendi kalesine atar

Atmasin zaten, adamin TS li oyuncuya verdigi pas hala gozlerimin onunde

2.3 degil 1.3 e kaliyorsa kalsin (rotasyonda)

Ya bırakın Allah aşkına ne 1,5'u ne 1,3' ü. Geldiğinden beri ne verdi şimdiye kadar. Bırak futbolunu yaptığı çirkinlikler bile gönderilmesi için yeterli bir sebep. Düne kadar taraftara söven adamın kalması bile tartışılır değil.

Ozan dışında üzülmedim ben son zamanlarda giden oyunculardan. Biraz Gomis belki

Ha ben direkt rakiplerimize giden adamlardan bahsediyorsun saniyordum. Yoksa öyle gitti diye üzüldügüm adamlar var son senelerde tabi.

Basta Sneijder olmak üzere, Ozan, Gomis, kismen Fernando, Denayer falan geliyor aklima.

Istenmiyorsun baska klup bul demek bu kadar zor mu yaw? Giderse yerine kimi getircen diyenlere de gicik oluyorum. Herif sanki bulunmaz hint kumasi.

Avrupada 1.5 verecek bile az bence, sadece benim elimde değil derken paradan bahsediyormuş.
2.3'e indirmiş paşam umarım bu paraları vermeyiz bu adama.

Geri
Üst Alt