GSC Portal Galatasaray'da Bomba İddia! Ünal Aysal Geliyor!

Salla babam salla.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Levent niye yetki alamadi diyor, aciklasana kongre üyesi. Gidip dinliyon ya?

Aysalin kacip gittigine inanlar varmi cidden yahu? Yine bazi veletler medyanin oyununa gelmis. Nedense bu medya sürekli Galatasarayin en iyilerini itibarsizlastirmaya calisiyor.

Adam net sekilde acikladi, eger siz benim projelerim icin bana riva yetkisi vermiyorsaniz, benim burda yapacagim kalmadi, bu projelerle geldim dedi. O an yetkiyi vermeyen kongre Dursun Özbeke verdi ama.

Bunda anlamayacak ne var?
Aynı asla kullanmayacağım o arazileri diyordu
Ne zaman sıkıştı para bitti itibar gitmeye başladı satalım dedi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Spk tamamen yasal olan sermaye arttırımına izin vermedi riva ile alakası yok.

Ünal Aysal'ın projesi şirket kurup araziyi bu şekilde değerlendirmekti ve GS için daha karlıydı. Ama Sinan'ın dediği gibi camia sıcak falan bakmadı. Aysal istifa etmeden önceki kongrede projeyi anlattı ve kendisine güvenilmediğini ve istenmediğini görünce bıraktı.

Niye ki Ömer kardeşim?.

Başkan olmadan ve başkanlığının ilk dönemlerindeki söylemleriyle mest olanlardanım, ancak geriye dönüp baktığımızda, eylemlerinin o söylemlerle hiç de uyuşmadığını görüyoruz.

''Kurumsallaşma'' lafını diline pelesenk etmedi mi?. Sonra o kurumsallaşma adına, astronomik ücretlerle sözde profesyonel kadrolar kurmadı mı?. Hajrovic' in bedava kaçıp gitmesine sebebiyet veren, maaşının bilmem ne kadar süre yatırılmamış olmasının suçunu ''Profesyonellerin hatası'' diye üzerinden atmadı mı?. Sonra o profesyoneller ''Başkanı bu konuda yazılı olarak defalarca uyardık, kayıtlıdır, isteyene ispat ederiz'' demedi mi?. Bu ağır ithama cevap verememiş olmasının anlamı nedir?...Bu işin kurumsallaşma boyutu...

Liseci zihniyetin yıkılmasını kastettiğini anlıyorum. Ancak hem gelişi, hem gittikten sonra ibra edilmesi bizzat İnan Kıraç marifetiyle olmadı mı?. Bu mu Liseci zihniyetin kökünü kazıyacak başkandı yani?!. Konuyu bir daha düşünmeni rica ediyorum...

O çok şikayet ettiğin Liseci zihniyetin gücünü kırmaya yeltenen yegane başkan, benim de hiç hazzetmediğim, zamanında herkesten çok eleştirdiğim Adnan Polat' dır maalesef; detaylarını başka başlıklarda konuştuk...

Yukarıda bahsettiğim iki konuyu defalarca sorduğum halde, Terim' in ayrılma sürecinde hatanın büyüğünü Terim' de görmüş beni ''Terimci'' olmakla itham etmekten başka cevap veremedikleri için en aklı başında gördüğüm forumdaşlardan bile infial içine girenler oldu maalesef. Pabuç bırakacağımdan değil ama gergin polemiklere girmeyi gereksiz bulduğumdan, Aysal' la ilgili başlıklara uzun süredir yazmamaya özen gösteriyorum, sözümü söylemişim zaten...

Bu dediklerine hiçbir itirazım yok. Ancak bu yapıyı değiştirecek hiç kimse yok. Adnan Polat bile kenardan köşeden göbeğinden konuşuyor. Kalıp mücadele etmedi. Lise konusu mecliste çıkacak dernekler kanununun modern hale getirecek tasarılar olmadan çözülemez. O konuda ümidim çok yok malesef. Aysal belki son yaşadıklarından sonra desteği Kıraç'ta değil de kendisini daha çok destekleyen taraftar yanında yer alır. Ayrıca o ilk 2 yılı tekrar bir şans vermeye mevcut kongre içindeki adaylarla kıyaslayınca daha müsait gibi geliyor bana.

Aynı asla kullanmayacağım o arazileri diyordu
Ne zaman sıkıştı para bitti itibar gitmeye başladı satalım dedi

Evet bak dogru bu iste. Sonra orda da kongre karsi cikti. Aysal ise, bu zaten basindan beri benim projelerin icinde vardi diyip rest cekti ve gitti.

Ünal Aysal'ın 'yetki' zaferi - Futbol - Ana Sayfa

Bu linkte bahsedilen yetkilerin verildigi olaganustu genel kurulla ilgili haberi okuyabilirsiniz

Galatasaray Kulübünün Olağanüstü Mali Genel Kurul Toplantısı'nda Ünal Aysal yönetimi, genel kurul üyelerinden yeniden mali yapılanma çalışmaları kapsamında talep ettiği yetkileri oy çokluğuyla aldı.

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen olağanüstü mali genel kurulda, görüşmeler bölümün ardından oylama işlemine geçildi.
Genel Kurul Divan Başkanı İrfan Aktar, oylama işlemini başlatırken, yetki talepleri konusunda ''Evet'' oyu verenlerin çoğunlukta olması üzerine, sayım yapılmadan, oy çokluğu ile yetki kararı çıkarıldı.

Kulüp yönetimi, genel kurul üyelerinden, yeniden borçlanma yoluyla mevcut borçların yapılandırılması, Riva arazisinin değerlendirilmesi ve şirket hisselerinin satışı konularında yetki taleplerinde bulunmuştu.

Korkma Sinan, zaten gelecegi yok adamin. Camianin nasil bir bataklik oldugunu anlayip zamaninda kacti.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ünal Aysal'ın projesi şirket kurup araziyi bu şekilde değerlendirmekti ve GS için daha karlıydı. Ama Sinan'ın dediği gibi camia sıcak falan bakmadı. Aysal istifa etmeden önceki kongrede projeyi anlattı ve kendisine güvenilmediğini ve istenmediğini görünce bıraktı.
Nasıl yasal anlat hele
Öyle bir dünya parayı koymadan sermaye artırımı
Salakmi para yatıran diğerleri
Neymiş gayrı menkulleri ortaya koyup sermaye artırımı yapıp sıcak para sokacaksın
Para koymadan para kazanmak bu Galatasaray bile olsa yanlış
Zaten spk düzenleme getirdi nakit olrak koyularak diye

aysalin bana verilmeyen yetki dursuna verildi lafini hatirliyorum

salliyor muyum acaba

Sallamiyorsun da, dogru olmayan bir algi yaratildi , sanki aysal a yetki verilmemis gibi , yukaridaki linkte zaten her sey meydanda .. Ama spk hem ikinci sermaye arttirimina , hem de kurmak istedigi GYO isine sekte vurdu bu dogru

kongre ile ilgili bir yetki kisitlamasi hic bir baskana olmadigi gibi aysala da olmadi ..

koskoca kongre uyesi kulaklarimla duydum dedi

koskoca kongre uyesi kulaklarimla duydum dedi

Benim dememin bir onemi yok , linkler veriyorum o gunlere ait , bakip kendiniz inceleyebilirsiniz . GYO isi olsa iyi olurdu aslinda . Biz desteklemistik , aslinda halktan hortumlayip GS ye gelecekti paralar

Ama GSRAY hissesinde cok batan KY oldugu icin tepki inanimazdi o donem , hatirlarsiniz , boyle bir girisime onay vermedi SPK malesef

Sinanin stratejisi su arkadaslar, foyasi ortaya cikinca hayir yanlis degil ama bilgi kirliligi fln vardi diyip olayi sallayarak iyice karistiriyor ki, insanlar isin icinden cikamasin.

Aklinca manipüle edecek.

Sallamiyorsun da, dogru olmayan bir algi yaratildi , sanki aysal a yetki verilmemis gibi , yukaridaki linkte zaten her sey meydanda .. Ama spk hem ikinci sermaye arttirimina , hem de kurmak istedigi GYO isine sekte vurdu bu dogru

kongre ile ilgili bir yetki kisitlamasi hic bir baskana olmadigi gibi aysala da olmadi ..
onu gec

spk izin vermedi diye iatifa etmedi ki bu adam

kongre vermedi diye istifa etti

yanlis mi hatirliyorum

rivadan bahsediyoruz

satisiyla alakali yetkiden

yada her neyse iste

Nasıl yasal anlat hele
Öyle bir dünya parayı koymadan sermaye artırımı
Salakmi para yatıran diğerleri
Neymiş gayrı menkulleri ortaya koyup sermaye artırımı yapıp sıcak para sokacaksın
Para koymadan para kazanmak bu Galatasaray bile olsa yanlış
Zaten spk düzenleme getirdi nakit olrak koyularak diye

Ünal rahat bırakılsaydı şu an Real Madridden daha zengin ve başarılı bir kulüp olacaktık renktaş

FT/TFF/FB/AKP/ISRAIL/ABD/AB yüzünden başkanlığa veda etti

konu sermaye arttirimi mi yoksa arsalarimizin degerlendirilmesi mi

bu 2. konuya kongre izin vermedi

oyle degil mi sinan

onu gec

yanlis mi hatirliyorum

rivadan bahsediyoruz

yada her neyse iste

Tekrarliyorum , olagan ustu genel kurul yapti , ve riva ,hisse satisi dahil tum yetkileri el kaldirip verdik adama , 15-20 kisi reddetmisti , oy coklugu ile verildi yetki .

Cok sonralari , bu GYO isini anlattigi bir divan kurulunda , haliyle bu isi pek anlayamanlar elestirileri siraladilar .. Ardindan da istifa geldi , es zamanli olarak da SPK bu ise sicak bakmadi ve oradan da onay cikmayacagini anladi

Yeterli destegi goremedim dedi ve ayrildi

Tekrar basa donuyorum , aysal in yonetiminin arazileri degerlendirme ile ilgili en ufak bir kisitlamasi yoktu , dursunda ve diger baskanlarda olmadigi gibi

onu gec

yanlis mi hatirliyorum

rivadan bahsediyoruz

yada her neyse iste

Benim bildiğim kadarıyla normalde yönetimin zaten bu arsaları değerlendirme yetkisi var. Yani genel kurula sormadan da değerlendirebilirler. Ama teamülen bu tür kritik kararlarda genel kurulun desteğine başvuruluyor. Aysal burada tökezledi. Yani hukuken yetkisi vardı ama genel kurulun fiilen niyeti yoktu. Bir de divan toplantısı olayı oldu ki orada ne olduğunu kimse bilmiyor. Aysal sorunu üyelerle yaşadı. SPK boyutunda tam hatırlamıyorum ama ortakları zarara uğratacak bir nokta vardı ve izin çıkmadı. Daha önce 2 kere mi ne çıkmıştı. O divan olayı işi bitirdi. Orada ne oldu bilmiyorum.

Geri
Üst Alt