GSC Portal Galatasaray'da Bomba İddia! Ünal Aysal Geliyor!

kenan gelir kafa acarak su kavga ortamini bozar simdi

kavga ortamını bozan kenan değil. admin ve modlar.
tam ağzına geleni sayıp rahatlayayım diyorsun pat mesajı silip anında yapıştırıyorlar cezayı . hatta ettiğin lafları bazen karşıdaki okuyamadan editliyorlar.
sen sayacaksın o altta kalmamaya çabalayacak sonra bir daha yapıştıracaksın ki için soğusun .
forumda kavga bölümü açılmalı . kimin kimle ne derdi varsa orda çözmeli ceza almayan üye oraya girememeli.

unutmadan refik ilk alacağım myc'ye seni de ortak edeceğim şimdiden diyeyim bozulmaca yok !

Tekrarliyorum , olagan ustu genel kurul yapti , ve riva ,hisse satisi dahil tum yetkileri el kaldirip verdik adama , 15-20 kisi reddetmisti , oy coklugu ile verildi yetki .

Cok sonralari , bu GYO isini anlattigi bir divan kurulunda , haliyle bu isi pek anlayamanlar elestirileri siraladilar .. Ardindan da istifa geldi , es zamanli olarak da SPK bu ise sicak bakmadi ve oradan da onay cikmayacagini anladi

Yeterli destegi goremedim dedi ve ayrildi

Tekrar basa donuyorum , aysal in yonetiminin arazileri degerlendirme ile ilgili en ufak bir kisitlamasi yoktu , dursunda ve diger baskanlarda olmadigi gibi
son paragrafa kadar hakani destekledin

son paragrafta herseyi sildin ve basa dondun

bana musade

Ünal Aysal gerçekten Galatasaray başkanlığına yakışan bir isim ama tek şartım Terim ile birlikte gelecekse gelsin Aysal

SPK daha önce başka şirketlere verdiği izni bize vermedi. Ortada illegal bir durum yoktu. Şikeciler bu konuda yoğun çalıştılar ve istedikleri oldu.
Arazi konusunda yetkisi vardı, çok geciktirdi projeleri. Güven duygusu kaybolduktan sonra benim projelerim var, yetki verin demenin faydası olmuyor. Sinan'a yüklenmeden önce o dönemleri iyi araştırın, en basitinden divan zabıtları pdf şeklinde nette yer alıyor, okuyun derim.

Benim bildiğim kadarıyla normalde yönetimin zaten bu arsaları değerlendirme yetkisi var. Yani genel kurula sormadan da değerlendirebilirler. Ama teamülen bu tür kritik kararlarda genel kurulun desteğine başvuruluyor. Aysal burada tökezledi. Yani hukuken yetkisi vardı ama genel kurulun fiilen niyeti yoktu. Bir de divan toplantısı olayı oldu ki orada ne olduğunu kimse bilmiyor. Aysal sorunu üyelerle yaşadı. SPK boyutunda tam hatırlamıyorum ama ortakları zarara uğratacak bir nokta vardı ve izin çıkmadı. Daha önce 2 kere mi ne çıkmıştı. O divan olayı işi bitirdi. Orada ne oldu bilmiyorum.

Abicim yukarida paylastigim olaganustu genel kurul linkine neden bir tiklayip isin hakikatini okumuyorsunuz ?

Bu konustuklarinizin hepsinin cevabi var orada

Bu is icin adam olagan ustu topladi genel kurulu ve oylandi bu yetkiler ve VERILDI ... Okuyun arkadasim . Link verdik ya

kavga ortamını bozan kenan değil. admin ve modlar.
tam ağzına geleni sayıp rahatlayayım diyorsun pat mesajı silip anında yapıştırıyorlar cezayı . hatta ettiğin lafları bazen karşıdaki okuyamadan editliyorlar.
sen sayacaksın o altta kalmamaya çabalayacak sonra bir daha yapıştıracaksın ki için soğusun .
forumda kavga bölümü açılmalı . kimin kimle ne derdi varsa orda çözmeli ceza almayan üye oraya girememeli.

unutmadan refik ilk alacağım myc'ye seni de ortak edeceğim şimdiden diyeyim bozulmaca yok !
tamam renktas

onu gec

spk izin vermedi diye iatifa etmedi ki bu adam

kongre vermedi diye istifa etti

yanlis mi hatirliyorum

rivadan bahsediyoruz

satisiyla alakali yetkiden

yada her neyse iste
Abi Riva'yı satış yetkisi vardı ama düşük teklifler geldi. Bunun üzerine de Aysal Divanda GYO kurulmasını ve taşınmazların buna aktarılması ve GYO'yu halka açarak oradan elde edilen gelirle projeyi GS'nin kendisinin yapmasıyla daha fazla para kazanılacağını anlattı ve bunun iznini almak için tekrar kongre yapacaktı ama o Divan'da herkes ayaklanıp buna karşı çıktı ve basın gibi Aysal'a vurmaya çalıştılar. Bunun üzerine istifa etti adam ondan sonrada ÖZbek dönemine kadar sürekli Divan'a ve genel kurula katıldı kaçma yok ortada.

son paragrafa kadar hakani destekledin

son paragrafta herseyi sildin ve basa dondun

bana musade

Ben adamin hukuken bu isi yapmaya yetkisi var miydi yok muydu , bu yetki verilmis miydi verilmemis miydi , onu konusuyorum , bizzat katildigim olagan ustu kurul zaten bu yetkilerin verilip verilmemesi icin yapildi diyorum , ve size haber link lerini atiyorum

Daha ne yapmami istiyorsunuz ?

Ben adamin hukuken bu isi yapmaya yetkisi var miydi yok muydu , bu yetki verilmis miydi verilmemis miydi , onu konusuyorum , bizzat katildigim olagan ustu kurul zaten bu yetkilerin verilip verilmemesi icin yapildi diyorum , ve size haber link lerini atiyorum

Daha ne yapmami istiyorsunuz ?

divanda cikip dursunun suratina tukurmenizi

Faruk Süren de bunları demiş. GYO kurulurken Sportif A.ş'nin altın hisselerinin elden çıkması riski varmış anladığım kadarıyla. Altın hisse yönetimde söz sahibi olmak demek.

AYSAL'IN BIRAKMA SEBEBİ NEDİR?

"Bence ileri sürdüğü sebeplerden değil, açıklamadığı başka bir nedenden bu kararı aldığını düşünüyorum. Riva'yı değerlendirme yetkisi kendisine daha önce verilmişti. İnfaat yaratan asıl konu, Sportif A.Ş'de Galatasaray Spor Kulübü'nün sahip olduğu %25 A hisse senetleri var ki onlar imtiyazlıdır ve Sportif A.Ş.'nin yönetimini tespit eder. Bu çok önemli. O imtiyazdan vazgeçme gibi bir intiba uyandı. Bunun yönetimce mecbur olduğumuzu söyledi ama kanuni hiçbir yasal mecburiyetimiz yok. En büyük protesto bundan dolayı çıktı."

"GENEL KURUL BU MÜLKÜN SAHİBİ"

"Elinize aldığınız imtiyazdan neden vazgeçtiğinizi geniş Galatasaray topluluğuna, camiaya açıklamalısınız. Neticede camia ve genel kurul bu mülkün sahibi. Bunu izah etmek mecburiyetindesiniz. Gayrimenkul konusunda gerekli fizibiliteyi yapmadan, "Bana güvenmiyorsunuz, artık gideyim" demek benim için bir sebep değil"

Ünal Aysal'ın yetkisi vardı doğru ama değerlendirmeden önce projesini anlattı ve genel kurulun desteğini istedi ama bu desteği bulamadı. Yani ya kongreye rağmen yetkiyi kullanacaktı ya da gidecekti.

Faruk Süren de bunları demiş. GYO kurulurken Sportif A.ş'nin altın hisselerinin elden çıkması riski varmış anladığım kadarıyla. Altın hisse yönetimde söz sahibi olmak demek.

"Bence ileri sürdüğü sebeplerden değil, açıklamadığı başka bir nedenden bu kararı aldığını düşünüyorum. Riva'yı değerlendirme yetkisi kendisine daha önce verilmişti. İnfaat yaratan asıl konu, Sportif A.Ş'de Galatasaray Spor Kulübü'nün sahip olduğu %25 A hisse senetleri var ki onlar imtiyazlıdır ve Sportif A.Ş.'nin yönetimini tespit eder. Bu çok önemli. O imtiyazdan vazgeçme gibi bir intiba uyandı. Bunun yönetimce mecbur olduğumuzu söyledi ama kanuni hiçbir yasal mecburiyetimiz yok. En büyük protesto bundan dolayı çıktı."

"Elinize aldığınız imtiyazdan neden vazgeçtiğinizi geniş Galatasaray topluluğuna, camiaya açıklamalısınız. Neticede camia ve genel kurul bu mülkün sahibi. Bunu izah etmek mecburiyetindesiniz. Gayrimenkul konusunda gerekli fizibiliteyi yapmadan, "Bana güvenmiyorsunuz, artık gideyim" demek benim için bir sebep değil"
Kısaca kaçtı gitti işte bahane edip

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tekrarliyorum , olagan ustu genel kurul yapti , ve riva ,hisse satisi dahil tum yetkileri el kaldirip verdik adama , 15-20 kisi reddetmisti , oy coklugu ile verildi yetki .

Cok sonralari , bu GYO isini anlattigi bir divan kurulunda , haliyle bu isi pek anlayamanlar elestirileri siraladilar .. Ardindan da istifa geldi , es zamanli olarak da SPK bu ise sicak bakmadi ve oradan da onay cikmayacagini anladi

Tekrar basa donuyorum , aysal in yonetiminin arazileri degerlendirme ile ilgili en ufak bir kisitlamasi yoktu , dursunda ve diger baskanlarda olmadigi gibi

Sinan' ın mesajı ve Süren' in sözleri birbiriyle örtüşüyor. Benim de ilgiyle takip ettiğim süreç tam olarak bu şekilde gelişmiştir. Hadi şimdi dağılın!:oley::D

Genel kurulun desteğini alamadıktan sonra GS'ın en değerli arazisini nasıl değerlendirebilir. Bu da bir nevi yetki vermemek. Sözde o kulübün içinden birisin ama genel kurul seni desteklemiyorsa hukuki yetkinin anlamı yok.

Ayrıca ilk önce camia Aysal'ın projesine sıcak baktı dedin şimdi Aysal projeyi anlatınca eleştirileri sıraladılar diyorsun.

Genel kurulun desteğini alamadıktan sonra GS'ın en değerli arazisini nasıl değerlendirebilir. Bu da bir nevi yetki vermemek. Sözde o kulübün içinden birisin ama genel kurul seni desteklemiyorsa hukuki yetkinin anlamı yok.

Ayrıca ilk önce camia Aysal'ın projesine sıcak baktı dedin şimdi Aysal projeyi anlatınca eleştirileri sıraladılar diyorsun.

Elestirildigi kurul divan kuruluydu , GYO isini anlamadilar bile oradakiler . Sicak bakilmayan ana husus aslinda altin hisse diye tabir edilen A grubu hisselerinin rehin konusu edilmesiydi

Elbette kursuye cikip elestirenler ,fikirlerini belirtenler oldu , ve olmali da. Araziler ile ilgili zaten verilmis yetki bir konu haline gelmedi , GYO meselesinin anlasilamamasi ve hisse meselesi hakkinda konusmalar oldu

Ama yukarida dendigi gibi , aysal ve polat zamaninda arsalarin degerlendirilememesi bu 2 baskanin kabahati degil ,beklenen teklifler gelmedi acikcasi

[FONT=&quot]Ünal Aysal, yarın akşam eski yönetimdekilerle yemek yiyecek. Aysal, başkanlığa aday olsun diye ikna edilmeye çalışılacak. (Futbol Arena)[/FONT]

Dursun faciasını gördükten sonra değerini daha çok anladık. Batacaksak da güzel batalım be.

Geri
Üst Alt