Galatasaray'da Bomba İddia! Yeni Hoca O mu Oldu?

Şu Hikmet karaman'ı da denesek mi ne bilim soğuk değilim valla:D 1 kere de o gelsin ne olacak.

Hagi nin bitane basarisi varmi Romanya da, Turkiye de, baska bir ulke/gezegende TD olarak?
Hagi gelcegine Hikmet Karaman gelsin yemin ediyorum.

valla bana da hikmetle yılmaz morinho gibi geliyor şu ruh halimle :)

Hikmet`e razıyım.

Tapatalk

Luce gider Terim... Terim gider Hagi... Hagi gider tekrar Terim... Terim tekrar gider araya bir başkası.... O gider tekrar Hagi...

Ben istemiyor kiralık futbolcu,ben istiyor Galatasaray futbolcu.

Yalnız hagi gelirse 2 seneye kadar FT gelir ne zaman bu döngüye girsek, son halka FT oluyor :D

Karışık duygular içerisindeyim.Arena'daki ilk derbide Pino'yu yedek oturttuğu için kızgınım.Bir yanım takımı batırır diyor.

Bir yanım da 2 kere başarılı olamadı,3 olmaz.Kendi de dersler almıştır bu sene başarılı olur diyor.Kaldı ki ilk döneminde kötü de değildi.İkinci dönemimizde de ne yapabilirdi ki?Yapsa yapsa içeride Fener'i yenebilirdi.Hagi'li dönemlerimizde Fener'in kadrosu bizden çok daha iyiydi bunu da belirtmek lazım.

Hikmet Karaman yada Murat Yakın adaylarım benim Hikmet hoca gelsin hakediyor bu şansı

Parandelliden daha faydalı olacağı kesin ama başarılı olamaz.

Adama futbolculugundan dolayi buyuk saygi duyuyordum.Hoca yapa yapa saygimida bitiricekler

Ekli dosyalar

• B05oNL5CUAEwXL2.webp
    B05oNL5CUAEwXL2.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 32
  • B05oKaoCEAAuDux.webp
    B05oKaoCEAAuDux.webp
    96,7 KB · Görüntüleme: 46
Yeni yönetim Hagi'yi td diye getirecekse istifa etsin hagi ne kadar büyük futbolcuysa o kadar kötü td dir

Geri
Üst Alt