GSC Portal Galatasaray'da Bomba Patlıyor! İstifa...

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
k6b9nkqv.png

Galatasaray'da kaos devam ediyor!

Detaylar GSC Portal'da...

Milliyet falan yasak kaynak degilmi? Kanunlar mi degisti GSC de?

Hafta sonlarım zehir oldu be.. 4 aydır sevgilimi bekler gibi maçları bekledim bumuydu Galatasaray ,takımın anasını ağlattınız defolup gidin..

İstifayla bir şey düzelmez, anlayın artık. Trilyon tane hoca değiştirmekle bu iş olmaz. Biliyorum gerek sistem gerekse bazı oyuncu seçimlerinden dolayı hepimiz eleştiriyoruz ama hoca doğru olanı yapıp bir şekilde sistemi oturtacaktır. Biraz sabır. :k19:

Hafta sonlarım zehir oldu be.. 4 aydır sevgilimi bekler gibi maçları bekledim bumuydu Galatasaray ,takımın anasını ağlattınız defolup gidin..
Dostum, hepimiz üzgünüz. Bu üzüntüyü paylaşmak zorundayız ama hesap sormak da hakkımız. Artık doğru şeylerin yapıldığını görmek istiyoruz. Şu anda yapılacak en doğru şey Prandelli'yi gönderip Ersun'u getirmek olur. Ligi ve dönen dolapları biliyor ayrıca şikecilerin geçen sene kazandığı şampiyonlukta büyük payı var.

Bak fantazisi olan tipler gelecek prandelli yi savunacak fln ama olmaz bu adamla bastan demistik kendisinde rijkaard tipi var. Ayni tipatip. Bu isi mustafa denizli cozer. Haydi be.

Ulusoyda gelecekse gelsin. Denizli ile

Beklemeye gerek yok bugün vermen lazım istifanı! Derbiyi seninle kazanamayız...

Bu haliniz ne yahu? Cidden rezalet. İyi bakalım gitsin Prandelli. Sonunda istediğiniz olacak bu gidişle. Hazır Ersun haberleri de çıkmış. Oh ne güzel!..

Bu kulüpten beni tek soğutan şey taraftar.

yahu rakip takım ismail le çıkıyor maça şikeyle hakemle maç kazanıyor, bizimkiler antrenör beğenmiyor. burak-selçuk-aysal-prandelli'yi gödertin, klubü küçültün, ft gelsin, fener yine şampiyon ohh. ancak o zaman rahatlarsınız.. yürü lan aziz az bile yapıyosun.

Teknik direktör ve yönetici değişimlerini kolay kabullenmem. Ancak Polat gibi boğazına kadar pisliğe batacak da oyle.

Başka bir teknik direktör ile daha mi iyi olur, ayni mi olur bilmem de bu amcayla olmayacağı da acik. Hani sabır fln güzel şeyler de olmayacak da israra da gerek yok.

-Tapatalk-

Bak fantazisi olan tipler gelecek prandelli yi savunacak fln ama olmaz bu adamla bastan demistik kendisinde rijkaard tipi var. Ayni tipatip. Bu isi mustafa denizli cozer. Haydi be.

Ulusoyda gelecekse gelsin. Denizli ile
Ya ne denizlisi? Bastonu eksik hala denizli diyor. Geçen sene şampiyon olmuş ersun varken denizliyi napalım?

Eğer haber doğruysa hiç kimseyle vakit kaybetmeden

Çare belli Juande Ramos...

Başarıları:

2 UEFA Kupası
1 Uefa Süper Kupa
1 İngiliz Kupa Şampiyonluğu
1 İspanyol Kupa Şampiyonluğu
1 İspanyol Süper Kupa Şampiyonluğu

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt