Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dostum, hepimiz üzgünüz. Bu üzüntüyü paylaşmak zorundayız ama hesap sormak da hakkımız. Artık doğru şeylerin yapıldığını görmek istiyoruz. Şu anda yapılacak en doğru şey Prandelli'yi gönderip Ersun'u getirmek olur. Ligi ve dönen dolapları biliyor ayrıca şikecilerin geçen sene kazandığı şampiyonlukta büyük payı var.Hafta sonlarım zehir oldu be.. 4 aydır sevgilimi bekler gibi maçları bekledim bumuydu Galatasaray ,takımın anasını ağlattınız defolup gidin..
Dostum, hepimiz üzgünüz. Bu üzüntüyü paylaşmak zorundayız ama hesap sormak da hakkımız. Artık doğru şeylerin yapıldığını görmek istiyoruz. Şu anda yapılacak en doğru şey Prandelli'yi gönderip Ersun'u getirmek olur. Ligi ve dönen dolapları biliyor ayrıca şikecilerin geçen sene kazandığı şampiyonlukta büyük payı var.
Ya ne denizlisi? Bastonu eksik hala denizli diyor. Geçen sene şampiyon olmuş ersun varken denizliyi napalım?Bak fantazisi olan tipler gelecek prandelli yi savunacak fln ama olmaz bu adamla bastan demistik kendisinde rijkaard tipi var. Ayni tipatip. Bu isi mustafa denizli cozer. Haydi be.
Ulusoyda gelecekse gelsin. Denizli ile