GSC Portal Galatasaray'da Bomba Patlıyor! İstifa...

İstifa etsin çok bir şey kaybetmeyiz, bu sezon zaten bitti gitti toparlanma şansımız olduğunu düşünmüyorum.

Bu ne ya daha 3.haftadayiz su havaya bak. Sanki küme düsüyoruz. Evet takim berbat, ama Prandellinin istifasi ne demek ya? 2011-2012 sezonundada 3 hafta sonra 4 puandaydik. Bu takim Kasimpasa faciasindan sonra 5 maci üst üste kazanip sezonu kurtardi, biraz bekleyelim hele.

Bu ne ya daha 3.haftadayiz su havaya bak. Sanki küme düsüyoruz. Evet takim berbat, ama Prandellinin istifasi ne demek ya? 2011-2012 sezonundada 3 hafta sonra 4 puandaydik. Bu takim Kasimpasa faciasindan sonra 5 maci üst üste kazanip sezonu kurtardi, biraz bekleyelim hele.
Öyle ama o zaman böyle değildi ki ortada belirsizlik yoktu, şimdi ne yönetimin kalacağı belli ne hocanın kalacağı belli, saçma sapan iç kavgalar başladı

adam bıldıgın ıstıfa etmıs yuzunden bellı yanı ıstıfa edıp gelmıs bu resmı cektırmıs sallayın gecın herseye de ınanmayın.

Umarım ayrılmaz, Aysal da kesinlikle durmalı takımın başında..

Aysal ın problemi yönetici kadrosu, hatası da bu oldu zaten, hiç bir şey yap(a)mayan adamları doldurdu yönetime..İş bilen adamlarla yürüyüşüne devam edecektir ki zaten o yönde adımların atıldığı haberleri geliyor..Akıllı bir adam olduğunu varsayıyorum, ''tek başıma yaparım'' hatasını anladığını düşünüyorum..

Takımın problemi ise çok ciddi anlamda forvet maalesef, bu kadar baskılı oynayıp, ön bölgede topu dolaştırıp bir türlü sonuca ulaşamamızın nedeni Burak olarak düşünüyorum, geçen seneden beri denenen hiç bir formasyona uymayan bi adam maalesef bu Burak..O bölge için çok bariz, sırtı kaleye dönük oynayabilecek bi adamın ihtiyaç olduğu, bağırıyor resmen..

Pandev yapabilir mi bilmiyorum ama yapadabilse yabancı belası var başımızda..Cemaili nin kesilmesi mümkün ama onu da beğeniyorum ben, evet oyun içi kaybolmaları mevcut ama sürekli dikine düşünmesi hoşuma gidiyor açıkcası..

Akıllı hamlelerle muvcut kadro ile başedilemeyecek bişey yok kanaatindeyim, yeterki hamleler akıllı yapılsın, özellikle Aysal ın kiler..

yahu rakip takım ismail le çıkıyor maça şikeyle hakemle maç kazanıyor, bizimkiler antrenör beğenmiyor. burak-selçuk-aysal-prandelli'yi gödertin, klubü küçültün, ft gelsin, fener yine şampiyon ohh. ancak o zaman rahatlarsınız.. yürü lan aziz az bile yapıyosun.
ersuna şikeci diyenler bizi ydye satan ftyi kabullenecek mi?
ft mümkünse bir daha hiç dönmesin
türkiyeye dönmem, aslolan gasaraydır diye diye hem bizi hem de türk futbolunu ne hale getirdi

6.hafta yine kanatsız ağır vasıta 3 orta saha önü çift forvet saçmalığıyla fenere rezil edip öyle istifa edecek sanırım lanet olsun

ben uyiycam ya
yiyin birbirinizi
bizden değil cacık
yoğurt çorbası bile olmaz bu sene :o

ersuna şikeci diyenler bizi ydye satan ftyi kabullenecek mi?
ft mümkünse bir daha hiç dönmesin
türkiyeye dönmem, aslolan gasaraydır diye diye hem bizi hem de türk futbolunu ne hale getirdi

haklısın ama ersun gelsin diyenleri gs forumda görünce insanın monitöre kafa atası geliyor malesef :)

Kardeşim geçen sene Fatih terim gitmeden önce puan kaybettiğimiz antalya ve rize gibi maçlarda rakibin sülalesini dağıtıyorduk hani burak yılmazın beceriksizliğine takım da ortak oluyordu öyle şansa kaybediyorduk. Mancini ile batırdık bu takımı yerine gelen italyan daha iyi gibi durmuyor. Zaten baksana adam şu an takımda tüm taraftarın beğendiği 2 yerliden biri olan olcan ı kesip selçuk banko oynatıyor. Ya bilmiyor bu takımı yada dalga geçiyor bizimle. Fatih Terim varken inancım tamdı ama bu adam bildiğin ruhsuz bir şey çıktı. Zor bununla olmaz. Elimizdeki kadroyu rezil etti.

Kardeşim geçen sene Fatih terim gitmeden önce puan kaybettiğimiz antalya ve rize gibi maçlarda rakibin sülalesini dağıtıyorduk hani burak yılmazın beceriksizliğine takım da ortak oluyordu öyle şansa kaybediyorduk. Mancini ile batırdık bu takımı yerine gelen italyan daha iyi gibi durmuyor. Zaten baksana adam şu an takımda tüm taraftarın beğendiği 2 yerliden biri olan olcan ı kesip selçuk banko oynatıyor. Ya bilmiyor bu takımı yada dalga geçiyor bizimle. Fatih Terim varken inancım tamdı ama bu adam bildiğin ruhsuz bir şey çıktı. Zor bununla olmaz. Elimizdeki kadroyu rezil etti.

Hocayi bende begenmiyorum, sadece medyanin haberini elestiriyorum. Cünkü amaclari bizi daha da karistirmak. Su zamanda istifa olur mu ya Allah askina. Aslinda bisey kaybedilmis degil, ama medya olayi daha da dramatize etmeye calisiyor.

o değilde bugün fotomaç geçti elimde okudum. Titreme geldi okuyun da görün yavşaklık tanımını öğrenin derim

Milliyet falan yasak kaynak degilmi? Kanunlar mi degisti GSC de?
Yasaklı gazeteler olayı bitti.yasak açıdan engel kalktı.

Tabii Milliyet yakında başka kriterlerden dolayı banlanmak üzere, orası ayrı.

İstifa etse ne olacak? Bir anda tüm futbolcular süperman mi olacak? Hiç bir şey değişmeyecek.Bu seneyi kaybettik. Önlem alınmazsa önümüzde ki seneleride kaybedeceğiz.

Takımın kadro derinliği belli, oyuncu kalitesi belli. Teknik direktör yollamak çok kolay ama getirmek çok zordur. Hele ki bu lig döneminde bir teknik direktör değişimini daha kaldıramaz bu takım.

Geri
Üst Alt