GSC Portal Galatasaray'da Bomba Patlıyor! İstifa...

Dostum, hepimiz üzgünüz. Bu üzüntüyü paylaşmak zorundayız ama hesap sormak da hakkımız. Artık doğru şeylerin yapıldığını görmek istiyoruz. Şu anda yapılacak en doğru şey Prandelli'yi gönderip Ersun'u getirmek olur. Ligi ve dönen dolapları biliyor ayrıca şikecilerin geçen sene kazandığı şampiyonlukta büyük payı var.
Kusura bakma ama şu camiaya ersun yanalı layık görenlere kafa göz dalasım geliyor mecazi anlamda alınma sakın, neden şike yaptığını sağır sultan bile duymuş , efendisi azizden bile tekme yiyen bir adamı başımıza getirmek ister ki bi insan?
demirören de mesela çok istikrarlı arkasında hükümet desteği var , yapalım mı kulube başkan? ( teknik olarak mümkün olmasa da)

Güle güle hiç özlemeyeceğim emin olabilirsin.:hat:

Bu prandelli ile yola devam edersek,ezikler bizi 6.haftada yan hakemlerin katkılarıyla penaltılardan atacakları gollerle !...

Kusura bakma ama şu camiaya ersun yanalı layık görenlere kafa göz dalasım geliyor mecazi anlamda alınma sakın, neden şike yaptığını sağır sultan bile duymuş , efendisi azizden bile tekme yiyen bir adamı başımıza getirmek ister ki bi insan?
demirören de mesela çok istikrarlı arkasında hükümet desteği var , yapalım mı kulube başkan? ( teknik olarak mümkün olmasa da)
Böyle bir ligde etik değerlere önem vermenin mantığını çözemiyorum ben de. Rakiplerin sana her türlü saldırıyor, elinden gelen her şeyi yapıyorken onlara verilebilecek en iyi karşılık kovdukları td ile şampiyon olmaktır. Bu ülkede teşvik primi almayan, şike yapmamış kaç tane td var? Bu iş sadece prim almakla olmuyor, prim verip transfer şikesi yapmak da var. Bu mantıkla bakacaksak bize gelen tdlerin de bir çoğunu sindirebilmemiz mümkün değildi. İş bizim aleyhimize olunca mı sadece göze batıyor bu iş? Evet, Ersun şikecilerin çalışanlığını yapmıştır ama daha fazlası değil. Demirören dediğin ondan çok daha fazlasını yapmıştır. Teşvik primi denilen şeyi yakın vakte kadar vermeyen yoktu. Hala da devam ediyordur. Bu ligin içinde temiz olmaya çalıştıkça bizim ayağımızı kaydırmak için her türlü saldıracaklar. Ya bu ligden komple çekilirsin ya da kuralına göre oynarsın oyunu. İkisini de yapmıyorsan sürünürsün.

Ya bilmiyorum erken gibi aslında prandelli de 3 haftada kovulcak adam değil 6. Haftaya kadar bekliyelim

Kardeşim geçen sene Fatih terim gitmeden önce puan kaybettiğimiz antalya ve rize gibi maçlarda rakibin sülalesini dağıtıyorduk hani burak yılmazın beceriksizliğine takım da ortak oluyordu öyle şansa kaybediyorduk. Mancini ile batırdık bu takımı yerine gelen italyan daha iyi gibi durmuyor. Zaten baksana adam şu an takımda tüm taraftarın beğendiği 2 yerliden biri olan olcan ı kesip selçuk banko oynatıyor. Ya bilmiyor bu takımı yada dalga geçiyor bizimle. Fatih Terim varken inancım tamdı ama bu adam bildiğin ruhsuz bir şey çıktı. Zor bununla olmaz. Elimizdeki kadroyu rezil etti.
Geçen sene antalya maçında tribün deydim ilk 15 dk 5-0 olacak maç 1-1 bitti. Puan kaybetsek bile mücadele pozisyon vardı o zaman. Ya şimdi ?

Fatih terimi kovuyorsan aynı tip hocayı getirceksin biz gittik bambaşka bir tip hocayla anlaştık tarzları o kadar farklı ki şimdide yine mancini tarzı biri geldi daha yumuşağı işte yine yanlış karar bielsa tuchel hatta bilic bile daha uygun olurdu bize

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

Valla Bu Unal Aysaldan bi cacik olmaz soyleyeyim.Arkadas Dakika basi TD degistiriyoruz.Şöyle adam akıllı 2-3 Yıl sağlam TD göremeyecek miyiz? İyice çocuk oyuncagina döndü bu iş yönetimin bir beceriksizliği daha.Ersun Yanal kim yahu bizim kulubumuzun capinda değil bu herif Şampiyonlar liginde sıfır çekeriz bu hocayla.Gelecekse Alman birisi gelsin Tuchel mesela Alman disiplini lazim takimimiza.

Begenmediginiz Mancini Hoca bu Prandelliden 5 kat daha üstün.Mancini Hocanin devre arasina yakin zamanda gelmesi hataydi istedigi oyunu bulamadi istedigi oyuncusunu bulamadi Mancini hocaya şans vermeden gitti Mancini hoca Sezon basi gelseydi farkli bir takim gorebilirdik ama kovdunuz simdi bir sey demiyorum Portekiz milli takimini calistiracak simdide.Mancini Hoca Manchester City'i sampiyon yapti hemde ingiltere liginde sabredemediniz.Simdi bana kimse demesin yok son saniye sampiyon yapti.İngilterede bir ilk takimini sampiyon yapmak kolay degildir.Mesela Everton senelerdir ingilterede ama sampiyonluk goremedim.Bu biraz hocayla alakali bir sey.

Yasin simşekten derin bilgiler olarak konuya devam ediyoruz

Cok duz ve klise bir yorum olacak ama bize Alman lazim, alacak eline sopayi, kirbaci :D

Yani Low, Bosque falan da kovalandi bu ulkeden, Mancini, Prandelli hepsi mi kotu. Yani Prandelli yi hic begenmiyorum ama bu kadar da kotu olmamasi lazim. Bizim ligin ve yerli oyuncularin dinamikleri gercekten farkli. Dunyadaki iyi, faydali ile bizdeki ayni degil.

Aysal'in hatasi da budur bence. Turkiye apayri bir yer, Avrupa gibi degil.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Feldkamp yaşıyor mu acaba adam tam Alman yapımı ari ırktan vesselam paslanmaz çürümez uzun ömürlü

Geçen sene antalya maçında tribün deydim ilk 15 dk 5-0 olacak maç 1-1 bitti. Puan kaybetsek bile mücadele pozisyon vardı o zaman. Ya şimdi ?
3 yıl önce arena da gaziantepe 4-2 yenildiğimiz maçta ben maç sonu helal olsun diyordum. 10 kişi çabalamıştık galibiyet aradığımız için yenilmiştk. Bu adam bildiğin anderlecht maçı 1-1 bitti diye öpüp başına koyacaktı neredeyse. Biz ultra büyük bir takım değiliz ama o kadar küçük takım da değiliz.

Bu adam kötü bir hoca değil bu lige kimler geldi kimler geçti hepsi mi kötü hocaydi birde Türk futboluna bakalım anadolu takımlarına bile yabancı hoca gelirse başarısız oluyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 yıl önce arena da gaziantepe 4-2 yenildiğimiz maçta ben maç sonu helal olsun diyordum. 10 kişi çabalamıştık galibiyet aradığımız için yenilmiştk. Bu adam bildiğin anderlecht maçı 1-1 bitti diye öpüp başına koyacaktı neredeyse. Biz ultra büyük bir takım değiliz ama o kadar küçük takım da değiliz.

Zaten takımın sağlam futbol oynadıgını bildikten sonra kaybettigin mactan sonra üzülmessin. Biz 2011-2012'de kaybettigimiz cogu macta oyun olarak üstün olup son vurusları yapamıdıgımızdan kaybediyorduk.

Misal Bursa'yı 6 sene üzerine yendik ama nedense sevinemiyordum, cünkü takımın bariz olarak etkisiz oldugu ve ilerleyen haftalarda bu futbol ile bol puan kaybedecegi aşikar diyorsun.

Coskumuzu kaybettik dostum, yani 2011-2012'de aman aman bir kadromuz yoktu ama takım coskuluydu, istekliydi.

Bu coskuyu tekrar geri kazanmak, mevcut yönetim ve teknik heyet ile mümkün degil.

Zaten takımın sağlam futbol oynadıgını bildikten sonra kaybettigin mactan sonra üzülmessin. Biz 2011-2012'de kaybettigimiz cogu macta oyun olarak üstün olup son vurusları yapamıdıgımızdan kaybediyorduk.

Misal Bursa'yı 6 sene üzerine yendik ama nedense sevinemiyordum, cünkü takımın bariz olarak etkisiz oldugu ve ilerleyen haftalarda bu futbol ile bol puan kaybedecegi aşikar diyorsun.

Coskumuzu kaybettik dostum, yani 2011-2012'de aman aman bir kadromuz yoktu ama takım coskuluydu, istekliydi.

Bu coskuyu tekrar geri kazanmak, mevcut yönetim ve teknik heyet ile mümkün degil.

Aynen bize öyle medya önünde atıp tutup takımın anasını ağlatan değil gerekirse takım için ağlayan adamlar lazım. Bir de tamam lise kültürü var da belki dışarıda da iyi adamlar var. Onu da görmek etmek lazım.

Böyle bir ligde etik değerlere önem vermenin mantığını çözemiyorum ben de. Rakiplerin sana her türlü saldırıyor, elinden gelen her şeyi yapıyorken onlara verilebilecek en iyi karşılık kovdukları td ile şampiyon olmaktır. Bu ülkede teşvik primi almayan, şike yapmamış kaç tane td var? Bu iş sadece prim almakla olmuyor, prim verip transfer şikesi yapmak da var. Bu mantıkla bakacaksak bize gelen tdlerin de bir çoğunu sindirebilmemiz mümkün değildi. İş bizim aleyhimize olunca mı sadece göze batıyor bu iş? Evet, Ersun şikecilerin çalışanlığını yapmıştır ama daha fazlası değil. Demirören dediğin ondan çok daha fazlasını yapmıştır. Teşvik primi denilen şeyi yakın vakte kadar vermeyen yoktu. Hala da devam ediyordur. Bu ligin içinde temiz olmaya çalıştıkça bizim ayağımızı kaydırmak için her türlü saldıracaklar. Ya bu ligden komple çekilirsin ya da kuralına göre oynarsın oyunu. İkisini de yapmıyorsan sürünürsün.
İnan biz kirli oyun anlamında tere tükürsek küme düşürürler anında.
bu ülkede çağdaş uygar batıya açık galatasaray gibi camialar sevilmez ve ezilmeye çalışılır her daim

Geri
Üst Alt