Galatasaray'da Büyük Tasarruf İmkanı! Sözleşmeleri Bitiyor

Yani aşağı yukarı 12-13 mil. € kadar maaş bütçemiz açılacak.

Ama bana göre asıl olay F/P olarak en göze batan Feghouli ve Belhanda. Kesinlikle sene sonuna kadar mevcut performanslarının çok üzerlerine çıkmazsa sene sonunda asıl ilk iş bunlardan kurtulmamız gerekecek ...

Ne demek Galatasaray sene sonu rahatlayacak , yıllık ücretler düşüyor !!
Hemen Selçukla sabrivari sözleşme uzatılıp Belhanda tarzı 3-4 transfer basılmalıdır .

Sevmesem de Koçlar

Kıraçlar

Enka

Borusan

Tekfen

Tepe

Limak

ilk aklıma gelenler özel holdinglerden...Daha onlarcası var dikkat ettiysen hiçbiri züppe değil...Ünal = Züppe idi batmamasına şaşırmıştım meğerse batmış :)
Aysal batmaz bu 1.

İkincisi yukarıda borsaya kote olan şirketlerin hepsi deli değer kaybetti üçüncüsü de yukarıdaki şirketlerin çoğu döviz stoğu olan şirketler. 2 yılda yüzde 100 döviz artsa ve sen o şirketlerin sahibi olsan sen de o noktaya getirirdin

Potansiyel mal mısın o zaman sen de? Şu herkesi salak yerine koyma huyundan vazgeç.

Aysal batmaz bu 1.

İkincisi yukarıda borsaya kote olan şirketlerin hepsi deli değer kaybetti üçüncüsü de yukarıdaki şirketlerin çoğu döviz stoğu olan şirketler. 2 yılda yüzde 100 döviz artsa ve sen o şirketlerin sahibi olsan sen de o noktaya getirirdin

Potansiyel mal mısın o zaman sen de? Şu herkesi salak yerine koyma huyundan vazgeç.
Aysal allahın izniyle batacak

Bu bahsettiğim şirketlerin borsada değer kaybetmesi önemli değil zira kredisiz çalışan özkaynakları sağlam nakitleriyle iş yapan firmalar bir firmanın kredisi yoksa batmaz

Potansiyel mal ne demek? Kimi salak yerine koydum ki şimdi haberi çıkmış paylaştım batıyor diye bu salak yerine koymak mı?

Aysal allahın izniyle batacak

Bu bahsettiğim şirketlerin borsada değer kaybetmesi önemli değil zira kredisiz çalışan özkaynakları sağlam nakitleriyle iş yapan firmalar bir firmanın kredisi yoksa batmaz

Potansiyel mal ne demek? Kimi salak yerine koydum ki şimdi haberi çıkmış paylaştım batıyor diye bu salak yerine koymak mı?
Birine liboş dersin birine ergen birine mal. Sevmediğin herkes gerizekalı, insanları kategorize etmekten vazgeç.

Kendi kendini bitiriyorsun.

Birine liboş dersin birine ergen birine mal. Sevmediğin herkes gerizekalı, insanları kategorize etmekten vazgeç.

Kendi kendini bitiriyorsun.
Ergen demiyorum artık...Liboşu da liberal ve sosyal demokrat geçinen enternasyonalistlere söylüyorum yani iftira değil...Mal konusunda da uyarı almadım ki siz de bana mal dediniz...Kullanmayacaksak beraber kullanmayalım üstat ama benim Ünal Aysal'ı yerden yere vurma özgürlüğüm kısıtlanıyor sanki? Bu müsrif züppe yüzünden bu halde değil miyiz?

Ergen demiyorum artık...Liboşu da liberal ve sosyal demokrat geçinen enternasyonalistlere söylüyorum yani iftira değil...Mal konusunda da uyarı almadım ki siz de bana mal dediniz...Kullanmayacaksak beraber kullanmayalım üstat ama benim Ünal Aysal'ı yerden yere vurma özgürlüğüm kısıtlanıyor sanki? Bu müsrif züppe yüzünden bu halde değil miyiz?
Mal değil potansiyel mal dedim çünkü ülke bitik halde sayısız şirket batıyor herkes mal mı

Ozaman biz de sana mal diyek, nede olsa uğur u yerden yere vurmak tek oluyor

Ünal Aysal'ın zararları çok olmuştur orası ayrı ama, onun Terim'e ''eleman'' diyerek gösterdiği ego veya tırnak içinde burnu havadalığı sen sürekli kendine olaylardan pay çıkartmaya çalışarak, insanları bilgim ile döverim tarzı tavrın ile onun 100'de biri kadar yaşanmışlığın yokken yapıyorsan buna ne demeliyiz.

Cidden çok antipatik bir tarz. Daha önce de dediğim gibi takdir görebilecekken, insanların gözüne soka soka yapmaya çalıştığın için bazı şeyleri asla göremeyeceksin.Göremedikçe de çıldırıyorsun açıkçası. Ruhunu tatmin etmeye çalıştıkça daha çok bu saplantıda boğulacaksın. Her insan da vardır bu belli ölçü de ama sende abartı derecesinde.

Mal değil potansiyel mal dedim çünkü ülke bitik halde sayısız şirket batıyor herkes mal mı
Valla istihdam ve katma değer yaratan ben de aslında diğer tüm reel sektöre hizmet eden herkes gibi malmışız aslında zira ben şahsen fakirleştim 7 senedir işverenim...3-4 ay sonra çalışan sayım yarı yarıya düşecek...

İyi de biz en azından istihdam sağladık bu ünal aysal denen zırtapoz kağıt alıp satıp temerrüt indirdi şirket devraldı tefecilik yaptı ona rağmen batıyor bir de kendisinden fersah fersah kötü doğan ve doğuşla ortakmış görmedin mi üstat adamlar herşeylerini satıyor dr'dan evlerine; yatlarından uçaklarına kadar...Bir de hala mal kaçırıyorlar diyenler var :asd: Yeni ekonomiyi anlamıyorlar artık ciddi iş yapan, katma değer üreten, istihdam sağlayan batar züppelik içi boş iş yapanlar kaazanır misal ferit şahenk uçak satarken ortağı nusret uçak alıyor;

Doğuş Grubu patronu Şahenk uçağını satıyor, ortağı Nusret özel jet alıyor

Biz dönüşümü geç anladık bari yeni nesiller ayık olsun diye paylaşıyorum bunları...

Selçuk İnan: 2.950 milyon euro
Eren Derdiyok: 2.150 milyon euro
Tolga Ciğerci: 2 milyon euro
Tarık Çamdal: 1.605 milyon euro

Hoca bunlar icin üzülme KOVALIM seneye. Manyak rahatlariz

Ünal Aysal'ın zararları çok olmuştur orası ayrı ama, onun Terim'e ''eleman'' diyerek gösterdiği ego veya tırnak içinde burnu havadalığı sen sürekli kendine olaylardan pay çıkartmaya çalışarak, insanları bilgim ile döverim tarzı tavrın ile onun 100'de biri kadar yaşanmışlığın yokken yapıyorsan buna ne demeliyiz.

Cidden çok antipatik bir tarz. Daha önce de dediğim gibi takdir görebilecekken, insanların gözüne soka soka yapmaya çalıştığın için bazı şeyleri asla göremeyeceksin.Göremedikçe de çıldırıyorsun açıkçası. Ruhunu tatmin etmeye çalıştıkça daha çok bu saplantıda boğulacaksın. Her insan da vardır bu belli ölçü de ama sende abartı derecesinde.
Okudum

Geri
Üst Alt