Galatasaray’da Davinson Sanchez’in Satışı Gerçekleşebilir

25 milyon teklif gelirse satılır; o parayı ve bizde aldığından fazla maaşı ancak elit seviye kulüpler verebilir, o durumda Davinson' u bağlasan tutamazsın.

O giderse de yine sağlam bir yabancı stoper alınmak zorunda, yerli havuzunda öyle biri yok. Daha önce bahsettiğim Vavro olabilir mesela.

Sançezi satan sezonu satar.

Şu haberi olmayıp yorum tarzı satışı olabilir olayı da baydı artık. Satışı olabilmesi beklenen bedelle bir teklif olması lazım. Kim ne kadar teklif vermiş ver haberini yorumda bulunma, çıkarım yapma. Muhabirin işi haberi bildiği detaya göre vermek. Yorumu zaten yorumcular yapıyor. Ülkede muhabir artık kendini yorumcu yerine görüyor.

Satanı stat önünde yakar bu taraftar çok ciddiyim.

ayağını denk alsın herkes. Burası ringonun ahırı değil kaynak bulamıyorsanız defolun gidin.

ET olmayınca nasıl da rezaletiniz ortaya çıktı. Gidip ayağına kapanacak seviye gelecek buna onu reva görenler yuhlanarak gidecekler yine

hayinleeeer
VATAN hayinleriiiii

Satsinlar abi. Bir daha bu kadar üst seviye stoperi rüyamızda görürüz.

Satmak istiyorlar bence, taraftarın nabzını yoklamak için salıyorlar bu haberleri. Süper kupa hezimetinden sonra satmaya cesaret edebileceklerini sanmıyorum.

Apo bitik
Nelson formsuz ve oyuna uymuyo

Ama sançez satılıyo

Aslan şampiyon hocam benim yine dopdoğru bir teşhis koymuş

Apo bitik
Nelson formsuz ve oyuna uymuyo

Ama sançez satılıyo

Aslan şampiyon hocam benim yine dopdoğru bir teşhis koymuş

Eğer hoca cidden böyle bir düşünce varsa ve engel olmaz ise şampiyonluğu düşünmüyor demektir. Kendisi için bir hayal kırıklığı daha olur. İnşallah doğru değildir.

Olaya bak Emin gitti. Sanchez gitsin. Tüm sene apo ve nelsonn ile mahvoluruz.

Ali koçun maaşlı adamı Metin Öztürk iletmiş başkana, satalım para yok başkan zaten sakat oyuncu diye

Geri
Üst Alt