Cantuğ İnanır
Cezalı
Cemal Özgörkey çok kaliteli bir insan.Başkanlığa aday olma zamanı geldi artık.Dursun Özbek seçim kararı alır umarım.Başaramadığını görüp bırakmakta bir erdemdir.
Dursun, A.Polat gibi eziklerle küçülelim o zaman. Dalga geçtiğiniz o vizyon Ünal Aysal'da vardı kabul etseniz de etmeseniz de. Ünal başkan hatalar yapsa da her zaman hayalimde olan Galatasaray'ı oluşturabilmiş tek başkandır. Tabi daha sonra yabancı sınırı sebebiyle saçma sapan oyunculara milyonlarca euro'lar harcanarak ekonomik problemler yaşandı, o da bir gerçek.
Çare Ahmet Özdoğan !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ya arkadaş ne olacak bu kulübe? Cidden üzülüyorum moralim bozuluyor, her şey olumsuz. Kadro Mersin IY'den hallice. FFP ceza verecek. Kim başkan olacak, hangi teknik direktörü bu ortamda getirebilecegiz? Hadi diyelim getirdik, evlat lobisi gücünü korumaya devam edecek. 2020'lere kadar her şey karanlık görünüyor.
2010 da aynı şekilde öldük bittik deniliyordu imparator ve iyi bir yönetimle ali dürüst Albayrak gibi adamlarla ortalığın anasını ağlattık.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tamam da 2010'la alakası olmayan durumlar var. Çok ağır sözleşmeler var ve bu takım büyük oranda değişmeden başarı zor görünüyor. Başkan adayı bile bulamıyoruz, Avrupa'ya katılamayacak bir Galatasaray'a hangi kaliteli teknik direktörü getirebiliriz? 2010'dan daha zor bir durumdayız. Bir de evlat belası çıktı başımıza. Selçuk'lar Olcan'lar Umut'lar gitmeden ekonomik olarak da rahata kavuşamayacagiz. Transfer de yapamayacagız.
sapka sikaririm guzelce ozetlifatih terim gönderildiği zaman uzun uzun yazdık anlattık, işleyen tekere çomak sokulmaz dedik dinletemedik size. bizi 8 defa çalıştırıp 6 defa şampiyon yapan adama etmediğiniz küfür etmediğiniz hakaret kalmadı.
1 sene sonra şans yüzümüze güldü hamza hoca geldi onuda mundar ettiniz, 4. yıldızı takan adama yapmadığınızı bırakmadınız.
siz sermaye arttırıp, hisse senedi satıp futbolcu transfer eden adama vizyon sahibi dediniz, o vizyon sahibi dediğiniz adam kulübün batacağını anladığı anda arkasına bile bakmadan kaçtı gitti. gittikten sonra verdiği zarar anlaşılır dedik yok hala anlamadınız.
bu yaşananlar hatta daha beterleri müstehak size ama üzülüyormusunuz çoğunuz ? hayır zannetmiyorum. umrunuzda bile değil. ne zaman ibrahimoviç transfer edilir o gün GalataSaraylılığa geri dönersiniz, o gün gelene kadar çoğunuz GalataSaraylı olduğunuzu gizlersiniz. olan bizim gibi GalataSarayla yatıp GalataSarayla kalkan sevdalılara oluyor.
uzun lafın kısası gördünüzmü şimdi ebenizin en güzel yerini ???
Durum bu forumda bu olacak olacağını bile bile -> bravofatih terim gönderildiği zaman uzun uzun yazdık anlattık, işleyen tekere çomak sokulmaz dedik dinletemedik size. bizi 8 defa çalıştırıp 6 defa şampiyon yapan adama etmediğiniz küfür etmediğiniz hakaret kalmadı.
1 sene sonra şans yüzümüze güldü hamza hoca geldi onuda mundar ettiniz, 4. yıldızı takan adama yapmadığınızı bırakmadınız.
siz sermaye arttırıp, hisse senedi satıp futbolcu transfer eden adama vizyon sahibi dediniz, o vizyon sahibi dediğiniz adam kulübün batacağını anladığı anda arkasına bile bakmadan kaçtı gitti. gittikten sonra verdiği zarar anlaşılır dedik yok hala anlamadınız.
bu yaşananlar hatta daha beterleri müstehak size ama üzülüyormusunuz çoğunuz ? hayır zannetmiyorum. umrunuzda bile değil. ne zaman ibrahimoviç transfer edilir o gün GalataSaraylılığa geri dönersiniz, o gün gelene kadar çoğunuz GalataSaraylı olduğunuzu gizlersiniz. olan bizim gibi GalataSarayla yatıp GalataSarayla kalkan sevdalılara oluyor.
uzun lafın kısası gördünüzmü şimdi ebenizin en güzel yerini ???
Başkan adaylığı sürecinde verdiği olağanüstü zekice mesajlarla ben de ''İşte hayalimdeki Avrupalı başkan profili'' demiştim; herif tam alaturka çıktı, uzun yıllar yutdışında yaşadığı için memleket özleminin etkisi olabileceğini düşünüyorum!...
Yönetimde istemediği malum kişileri tasviye ederek kurduğu ucube-emir kulu yönetim kurulu ile yaptığı tek bir olumlu icraat varsa söyle de bilelim. Terim ile ayrışmada hatanın büyüğünü Terim' de gören biri olarak söylüyorum...
Her yerde görmekten artık tiksinti duyar hale geldiğim ''Vizyon'' u, kısaca ''İleriyi görüş'' diye tanımlayabiliriz...
Hangi vizyon?...
İlk fırsatta ayağını kaydırdığı yöneticilerin yerine işe yarar tek bir adam koyamaması mı?...
Başından beri hazzetmediği, kerhen kabullendiği Terim' in ayrılışı sonrası için hiçbir alternatif çalışması olmaması mı?...Bula bula Mancini gibi ''Transfer TD ü'' nü, UEFA ya FFP ile ilgili taahhütler vermiş bulunduğu bir dönemde, afaki vaadlerle göreve getirmesi mi?...Adam haliyle transfer bütçesi isteyince kem küm edip, gitmesine çanak tutması mı?...
Teknik ekip-Scout-Tulun' un açıkça haberdar olmadıklarını ifade ettikleri ara transfer kazıklarıyla olmadık simsarların zengin edilmesi mi?...
''Kurumsallık'' lafını diline pelesenk edip de A.Ş. lere devasa zararlar yazdırmak mı?...Hajrovic skandalını ''Profesyonellerin hatası'' diye geçiştirmek mi? ki o profesyoneller ''Yazılı olarak defalarca bildirdik, kayıtları mevcut'' demiş olmasına rağmen cevap vermekten kaçınmak mı kurumsallık ve vizyon?...
Bir çırpıda aklıma gelenler bunlar, geçmişi tarasam daha neler çıkar neler!...