Galatasaray'da Dev Zirve | Fatih Altaylı, Ünal Aysal'ın Adaylığını İstemiyor

Farük süren ve ali dürüst secime girecekse tek fatih terim varsa girer belkide ki mantıklı bence. Ama bence çok zor.
Alp yalman başkan olur . Hikmet karaman şikecisi hoca yaparsa çokmu memnun olacaksınız?

Simdi bulundugu yer tam ona göre. Bir daha bize bulasmasin yeter. Tüpcüyle, RTE ile, Ridvan ile mutlu mesut yasasin.

Farük süren ve ali dürüst secime girecekse tek fatih terim varsa girer belkide ki mantıklı bence. Ama bence çok zor.
Alp yalman başkan olur . Hikmet karaman şikecisi hoca yaparsa çokmu memnun olacaksınız?

Biz neyi tartisiyoruz ki kardesim? Ne yani? Fatih Terim milli davasini birakip Galatasaray´a mi gelecek yani? Buna inaniyormusun?

O toplantiya katilamaz bile Fatih Terim.

Şikecilerin şampiyon olmaması için gerekirse terim gelmeli, önemli olan kulübün menfaatleridir kişilerin hiç bi önemi yok benim gözümde..

Biz neyi tartisiyoruz ki kardesim? Ne yani? Fatih Terim milli davasini birakip Galatasaray´a mi gelecek yani? Buna inaniyormusun?

O toplantiya katilamaz bile Fatih Terim.

Bence katılır isterse ama katılacağını inanmıyorum pek. Habere inanmıyorum. Zaten süren başkan aday olmayacağım demiş galiba

terimi birdaha ne teknik adam olarak nede yonetici olarak bu klupte gormek istemiyorum

Böyle bir görüşme olsa bile ki hiç sanmıyorum Terim'den sadece fikir alacaklardır. Teknik direktör veya yönetim olarak Galatasaray'a zor döner, taraftarı ikiye bölmeye cesaret edemez Süren ve Dürüst.

baska kimi getirecen aga? ersun yanal mi? denizli mi? hikmet karaman mi?

ft (kendisinden nefret etsem bile) gs'nin kisa vadeli planlamasi icin en iyi tercihtir

Bence yalan haber zaten, ama boyle birsey olursa kulubu kucultmus olacagiz, insanlarda az gurur falan olmali, daha 1 sene olmus bir olay, nasil oldugunu tum alem biliyor, bunu yaparsalar cogu Galatasaray li artik nefret kusar bu kisilere..

FT bir daha bu kulüpten içeri girmemeli

Kendisine çok kızmış olsam da Fatih Terim bir şekilde dönerse %90 şampiyon oluruz. Aksi takdirde 8. falan oluruz muhtemelen.

Bence Terim gelsin. Cidden bak. Şu Alp Yalman ile çalışsın ama. Bakalım görelim şapkadan tavşan çıkarabilecek mi? Canaydın döneminde üstün yeteneklerini (!) görmüştük kendisinin. Hani başkanlar yönetimler önemsiz, tüm başarı ona ait ya. O bakımdan diyorum. Gelsin bide Yalman ile sergilesin hünerlerini. Selçuk, Burak, Hamit, Emre Çolak gibi isimleri daimi kullanarak bir şampiyonluk daha alabilecek mi hep birlikte görelim.

fatih terim haberi sallama ama süren ve dürüst umarım birleşirler çok çok iyi olur.

Bu haber bana biraz sallama geldi. Hani Fatih Terim o toplantıya gerçekten katılacak olsa bile bu işin böyle göstere göstere olacağını sanmam.

Diğer yandan Ali Dürüst eğer başkan olursa teknik direktör olarak ilk tercihi Fatih Terim olacaktır, bunu tahmin etmek zor değil. Bu sene olmazsa, seneye, mutlaka bu ikili yan yana gelecektir.

Fatih Terim' i yeniden takımın başında görmek istemeyen arkadaşlar olacaktır, isteyenler de olacaktır. Bu son derece doğal.

Ama Ali Dürüst' ün başkan olmasını isterken bu gerçeği de gözden kaçırmamak gerekir.

Geri
Üst Alt