Galatasaray'da Dev Zirve | Fatih Altaylı, Ünal Aysal'ın Adaylığını İstemiyor

Aysal Terim'in gönlünü alacaktır. Hani ben gidiyorum hakkını helal et gibilerinden. Barışma olur bence.

Ali Dürüst insallah adaylıgını koyar. Dürüst dısındaki isimler bu kulübü yer bitirir. Dürüst-Öztürk-Albayrak-Haldun cok iyi bir 4'lü olur. Hoca olarakta tartısmasız Terim tabiki.
Aysal mi Terim in gönlünü almali?
Ciddi ciddi böyle birsey bekliyorsun yani. Başkan o kadar düşmez, boyle bir beklenti icindeysen de, cok bekleme.

Bu Cumhuriyet Fenerbahce´nin köpekleri. Fatih Terim haberinin yalan oldugunu söylemistim. Fatih Altayli da yalan.

Bu 2 ismi simdiden yipratmak icin yapilan haberler bunlar. Taraftarin sevmedigi ne kadar isim varsa yazarlar simdi.

Bence yalan haber zaten, ama boyle birsey olursa kulubu kucultmus olacagiz, insanlarda az gurur falan olmali, daha 1 sene olmus bir olay, nasil oldugunu tum alem biliyor, bunu yaparsalar cogu Galatasaray li artik nefret kusar bu kisilere..

hic sanmiyorum ya zaten herkes yalaka olmus durumda

ft yarin gelse 90% "I love you hocam" diye ciglik atar...

ben bunu ögrendim yani :)

Iyice karisti ortalik.

Bu Cumhuriyet Fenerbahce´nin köpekleri. Fatih Terim haberinin yalan oldugunu söylemistim. Fatih Altayli da yalan.

Bu 2 ismi simdiden yipratmak icin yapilan haberler bunlar. Taraftarin sevmedigi ne kadar isim varsa yazarlar simdi.

adi herifler şimdiden yol yapıyorlar istemedikleri kişiler gelmesin diye..

Arkadaş Faruk Süren denilen adam Galatasaray tarihinin en şanslı ama en hain başkanıdır benim gözümde..Şanslıdır çünkü geçmişte Alp Yalman döneminde Derwall'in temelini attığı o harika nesilin dönemine denk düştü..O sayede başarılar geldi..

Haindir çünkü 2000-2010 yılları arası yaşanılan ekonomik bunalımın ana nedenidir..AIG ile yaptığı anlaşma Galatasarayı sefil bir noktaya sokmuş ve bunun acısınıda Rahmetli Özhan Canaydın çekmiştir..Fatih Altaylı denen rezil herif ve onun çevresindekiler eğer hala Faruk Süren gibi Galatasarayın 10 yılını yemiş bir rezili getirirebilirse bilin ki biz bittik..3 sene başkanlık eder çeker gider 10 yıl boyunca yaptığı pisliği temizlemekle uğraşırız..

Arkadaşlar FT. nin divan kurulu üyesi olduğunu biliyoruz değil mi? Neden herkes td olarak görüştüğünü düşünüyor ki

Beyler resimdeki Fatih Altaylı yanlız Terim değil!

Bence haber sehven yanlış Ali Dürüst,Faruk Süren ve Fatih Altaylı görüşmesi olmuş resimlere göre

Geri
Üst Alt