Galatasaray'da Dev Zirve | Fatih Altaylı, Ünal Aysal'ın Adaylığını İstemiyor

şuan NTvspor da gösterildi. Albayrak , Ali dürüst , Faruk Süren , Fatih altaylı yemekteler.

Albayrakin arabasinin plakasi bile GS. :D

Fatih atalay tamam çoğumuz seviyor, hata ben nefret bile edecek leveldeyim. Ama bu hukumete yakınlığı ile bir bonus ola bilir yönetimde olursa.
Bilmiyorum artık. Karışık ortam

Ah be Reis. Karizmana kurban. Yap bi fedakarlik be

gs_bulusma__1_.JPG

Fatih Altayli denen yalakayi da hükümeti temsilen mi cagirmislar? Fatih Altayli kim ki bu zirveye katiliyor, görüs bildiriyor?

Albayrak başkanlığa adaylığını koysa keşke. Galatasaray için tv karşısında ağlayan adam bu. Her çagırıldığında koşarak gelen bi adam. Galatasaray'ın kötü duruma düşmesini istemeyecek bir adam.:hat: Bütün Gscimbom.com da seviyordur zaten.

Papermoon da takim ici kaoslarin resmi sponsoru.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Albayrak başkanlığa adaylığını koysa keşke. Galatasaray için tv karşısında ağlayan adam bu. Her çagırıldığında koşarak gelen bi adam. Galatasaray'ın kötü duruma düşmesini istemeyecek bir adam.:hat: Bütün Gscimbom.com da seviyordur zaten.
Mümkün değil Galatasaray dinamikleri izin vermez ben de şahsen istemem ama farklı bir görev ok

Altayli nin ne isi var onlarla beraber? Ona mi kaldik, cok onemli onun ne istedigi !

şu altaylı yalakasının ne işi var ulan gs camiası ile utanç verici bir durum

Altaylı denen haysiyetsiz kim oluyor da bu toplantı da görüş bildiriyor? Akpkk yanlısı bir ne idüğü belirsizin görüşlerine kaldıysa koca kulüp eyvah ki ne eyvah :red:

FT dönmez merak etmeyin.Milli takım elenirse olabilir.En fazla birini önerir.

Hala şu yalaka bu yalaka ne işi var demeyin. Yakın adamlar olmayınca olmadı işte her yerden darbe vurdular bize ve gördük bunu. Abdürrahim Albayrak Erdoğan'la yakın olmasa Kadıköy'de aldığımız şampiyonluktan sonra kupa vermeyecekti federasyon bize. Araya telefon görüşmeleri girdi. Bu lanet ülkede bu işler böyle yürüyor işte. O yüzden Fatih Altaylı'yı da çağırıyorlar. Faruk Süren yoksa ne yapsın Fatih Altaylı'nın abuk subuk düşüncelerini ama bu zırt ülke sisteminde buna elin mahkum oluyor.

Geri
Üst Alt