GSC Portal Galatasaray'da Divan Kurulu Öncesi Son Dakika!

ünal aysal gibi bir adamı bulmuısuz

bu adamı küstrüp giderlerse ömür billah küserim camiaya,cok sevdigim takımımdan soguturlar beni

yine capsız adnanlar gibi birini getirip kulübü ona buna peskes cekmenin pesindeler

neymis herkesle kavgalıymıs

cünkü dik duruyoruz,kimseyi yalamıyoruz

bu yüzden sonuna kadar ünal aysal diyoruz

alayına ünal aysal diyoruz

Aysaldan sonra gelecek kisiden simdiden korkuyorum. Köstek olacaginiza destek cikin bu adama.

Lanet olsun. Ünal baba bırakma bizi. Hükümet kuklasını koyacak, tff gibi..beşiktaş trabzonspor gibi.. aziz zaten biat etti hükümete. Şimdi bizi de ele geçirecekler

basket 43m TL yiyomuş klüpten
birileri ayrıldı diyodu tartışıyolardı

başkan basketbol aş kurulsun diyo (haklıda bence) basketbol şubeyi küçültmemizi istermisiniz diyo yaavv olurmu öyle şey diye bağırıyolar :D

Hataları vardır ama Ünal Aysal gibi bir başkan bulunmaz. Bu ülkeye fazla bir kulüp başkanı.

Ekonomimiz , Ünal Aysal'ın anlattıklarına göre kötü durumda heralde yanlış duymadıysam.

Çoluk çocuk Ünal Aysal'ı eleştirir olmuş forumda :red:

büyük resmi göremeyen tipler ancak ünal aysal'in gitmesini ister..bok icinde yüzen türk futbolunun tek umut isigidir baskan..

★☆★

Aysala son dönem gıcık oluyorum ve hatta bırakmasını istiyorum lakin adnan polat gibi birinin gelmesinden de anormal korkuyorum.

Çok sakat var.

Tapa

Rasim Ozan Kütahyalı @RasimOzan_K · 18 Std.

Çarşamba olağanüstü divan toplantısının ardından Perşembe Ünal aysal İstifa edecek...

Kılıçlar çekildi , Başkan'ın mütemadiyen kellesini istiyorlar. Ama vermemeliyiz. Nasıl ki pislik şikeci aziz için taraftarlar sokağa döküldü(biliyorum bizim rantçı taraftarların hiçbirisi bunu yapmaz. hatta ua bile gitmesini istiyormuş başkanın - ekmekleri kesilmiş-* )

Umarım gitmessin başkan , Umarım bize CL de yarı final final oynatmadan gitmessin.

Bizi timsahların eline bırakma Başkan

acık acık söyleyin diyor

isterseniz giderime getiriyor

camianın dinazorlarından nefret ediyorum

belli baslı tipler var ki görünce bile tiksiniyorum

başkanı en çok eleştirenlerdenim ama kesinlikle bırakmasını istemiyorum
rakamlar yalan söylemez dinleyen anlamıştır

acık acık söyleyin diyor

isterseniz giderime getiriyor

camianın dinazorlarından nefret ediyorum

belli baslı tipler var ki görünce bile tiksiniyorum

Gerçekten de öyle! Gitmemi istiyorsanız burada açık açık yüzüme karşı söyleyin dedi adam resmen. Demek ki içeriden de kuyusunu kazıyorlar belli oldu. Olay sadece ak futbol, telegol falan değil yani...

Gerçekten de öyle! Gitmemi istiyorsanız burada açık açık yüzüme karşı söyleyin dedi adam resmen. Demek ki içeriden de kuyusunu kazıyorlar belli oldu. Olay sadece ak futbol, telegol falan değil yani...

abi islerine gelmiyor ya

bu kulüpte herkes kendi cıkarını düsünüyor

yürekten galatasaraylıyım diyen tiplerin cogu sahtekar

ünal aysal giderse cok coooook arayacagız

bugün burda baskana sallayan tipler degerini gittikten sonra anlayacak ve pisman olacaklar

Geri
Üst Alt