Galatasaray'da Diziliş Bilmecesi Sürüyor

En az Selçuk kadar şansı var... Selçuk'un sınırsız kredisi mi var? Bulunmaz hint kumaşı mı? 2 senedir ne yaptı ki? Yedekte bekleyenlerin hiç mi oynama hakkı yok? Sorularda sınır yok görüyorsun...

Anti cevap: Selçuk'a kaç maç daha dayanacaksın?

Arda yıda yedik semihide yeriz burakıda yeriz selçukuda yeriz günü gelince emre yi korayı falan hepsini yeriz diyosunuz yani;)

Arda yıda yedik semihide yeriz burakıda yeriz selçukuda yeriz günü gelince emre yi korayı falan hepsini yeriz diyosunuz yani;)

Galatasaray Darülaceze yada yetiştirme yurdu mu? Böyle diye diye Sabrileri, Aydınları hak ediyorsunuz...

Galatasaray'da oynayacak oyuncunun 3 maç üst üste kötü oynama lüksü yoktur! Biz Anadolu kulübü değiliz.

Galatasaray Darülaceze yada yetiştirme yurdu mu? Böyle diye diye Sabrileri, Aydınları hak ediyorsunuz...

Galatasaray'da oynayacak oyuncunun 3 maç üst üste kötü oynama lüksü yoktur! Biz Anadolu kulübü değiliz.

:D bunu sölemen için başka bi ligde oynamamız lazım. Yabancı kontenjanı olmayan bi ligde mesela;) ama yabancı kontrnjanı kalksın yabancılara sararız bu kezde. Daha bir maça bile çıkmamış Hajrovic i kadro ya yazarız. O yeni geldi çünkü yeri garanti. Sıkılıncada yemeye başlarız.

Sonu yok bunun ha haberiniz olsun.

:D bunu sölemen için başka bi ligde oynamamız lazım. Yabancı kontenjanı olmayan bi ligde mesela;) ama yabancı kontrnjanı kalksın yabancılara sararız bu kezde. Daha bir maça bile çıkmamış Hajrovic i kadro ya yazarız. O yeni geldi çünkü yeri garanti. Sıkılıncada yemeye başlarız.

Sonu yok bunun ha haberiniz olsun.

Benim derdim Hayro falan değil. Benim derdim oynayan her oyuncunun kötü oynadığında yedek kalabileceğini, yedek olanlarında kötü oynayanın yerine girebileceğini düşünmesi... Sürekli kötü oynayanlar içinde bir çözüm bulunulmasının taraftarıyım. Yoksa Hayro oynamış, Selçuk oynamamış, Drogba oynamış, Senijder oynamamış umrumda değil. Futbolcuları kategorize ederim pek tabiki.

Hagi bile zamanında kötü oynadığında yedek bırakılırken, Selçuk kim ki her maç ilk 11 çıkıp yerinin garanti olduğunu düşünecek... Hadi boş ver Hagi'yi e takım arkadaşından örnek verelim, Sneijder bile yedek bekliyor. Ben Selçuk'a kötü oynadığından çok mücadele etmediği için kızıyorum. Kötü Sabri bile maçlarda mücadele ediyor ama Selçuk'ta bunun emaresi bile yok. Antep maçında son dakika önünden geçen topa bakarak taça çıkmasına izin veren futbolcunun Galatasaray gibi bir takımda oynadığını unutmaması lazım. Her zaman adaletli olacaksın ki takımdaki futbolcular özverili olabilsin.

Selçuk bu haliyle ilk 11'i haketmiyor. Evet kredisi çoktu ama bu sezon kredisini kendisi tüketti. Haftalarca bugün yarın düzelir diye bekledik. Önce kendini toplasın sonra çıksın oynasın.

Takımın ruhsuz olduğu doğru ama 3-5-2 ile oynanmayacağını da hepimiz biliyoruz.

Artik mac sonrasi aciklamalar da bile bizden siradan bir takim gibi bahsediyor rakipler.Bu gercekten bu takima gonul veren bizleri fazlasiyla uzuyor.Kabul edelim ki ortada bir galatasaray ruhu maalesef yok ve sert bir mudahale olmadan da duzelecek gibi gorunmuyor.Dizilis vs. sonrasinda konusulacak meseleler.Bir arkadasin dedigi gibi;5 forvet oynasan suan ne farkedecek.

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Geri
Üst Alt