GSC Haber Galatasaray'da Dursun Özbek Yeniden Başkan Seçildi

Heyecan dorukta!

1. Sandik: 155 Kirmizi oy - 6 gecersiz beyaz
2. Sandik: 166 kirmizi oy - 26 gecersiz beyaz

Alp yalmandan beri seçimleri bilirim ama böylesini ilk defa görüyorum, her başkan adayı gelir vaatlerini sunar muhalefet eleştiriyor yapar konusur ama bugun bunlarin hicbiri olmuyor ,fenerlilestik dursun sayesinde
Aysal da 2013'te tek aday girmişti Halim abi

Gayet başarılı bir ortam var,camiada farklı kesimler ilk defa bir araya geldi uzun bir aradan sonra

Niye öyle diyorsun ki şimdi

1000054930.webp

hasinberg

Gayet başarılı bir ortam var,camiada farklı kesimler ilk defa bir araya geldi uzun bir aradan sonra

Hep demiyor muyduk uzun yıllar,4 sene üst üste şampiyon olan yönetim,teknik kadro ve oyuncu grubu dağılmasa çok farklı konuşurduk diye

E şimdi işte o hataya düşmüyor kulüp,yönetim teknik ekip ve oyuncu grubu birlikteliği iyice kenetlendi ve yoluna tam gaz devam ediyor

Bakalim kac gecersiz oy olacak belki tepki verenler bu sekilde kendini belli ederler

Okadar masum ve hersey tozpembe degil bence sarper abi,bu herif döneminde gs saha ici saha disi inanılmaz dokunulur hale geldi ,canaydin döneminden bile reziliz ,kendisi konusmamali ama saglam yoneticiler de almıyor ekibine 1 tane iyi yönetici sozcu tutarsın o konusur ama bizde mecburen hoca konuşuyor ki okaninda pili bitti zaten bu sezon

Gecersiz beyaz oymu tek adayli secimde bunu basarabilen ustun kisiler kimmis

Tek adaylık seçim büyük rezalet.

Şevket Altuğ'a çıkan 5 oyda gelse bile kaybediyoruz maalesef.

Geri
Üst Alt