Galatasaray'da Eksikler Geri Dönüyor

Takım uzun zaman sonra 11 kişi oynuyor belhanda nin yokluğunda top kaybı azaldı bu yüzden defans da orta saha da daha rahatladı ve daha az kart görüyor bunu görmüyor musunuz ?
Düşünün emre akbaba ve cagne tam performanslı oynamamasina rağmen takım iyi gözüküyor bunun tüm nedeni belhanda .
Fatih hoca feguliyi zamanında sağ içte oynatsaydi belhandanin takıma ne kadar yaramadığını net görürdük

Zaten iç gibi dönüşümlü oynuyorlar. Feghouli de oraya giriyor yeri gelince, Belhanda da. Benim esasında gönlümden geçen Akbaba formunu yükseltmişken onu 11 başlatmak ama Kılınç'ın da sahadaki büyük çabasına haksızlık etmek istemedim. Belhanda aradan döndü diye belki yedek başlayabilir, o zaman tek Luyi ve Okan girer takıma.

Ya zaten bu sezon takimlar ideal kadrolarini zor sahaya sürer. Bizim icin suan taylan dışında diger oyuncularin hepsinin bir sekilde alternatifi var.

Emekli Babel in dönüşü neden zaman alıyor sakat mı bu da?
Youtube a kanalıma hoşgelsiniz videosu çekiyor nasıl zaman alıyor çıksın oynasın dünya para saydık.

Babel 20 maç yapsa gelecek sezonda başımıza bela olup 3m€ cepleyecek. Son çare olarak kullanılmalı, kupa maçında 3. Lig takımına falan oynayacaksa bırakalım bu işi. Adamın futbol oynamaya niyeti yok, birazcık kımıldanması o 20 maça ulaşmak için sırf

Saracchi'ye her ne kadar sinirli olsak da Emre Taşdemir ile kıyaslanmayacak kadar kaliteli iyileşmesi durumunda Karagümrük maçında kesinlikle sahada olmasını isterim

Aynı şekilde Luyindama&Okan ikilisi Donk ve Fatih ikilisinin yerine forma giyer

Linnes ne kadar formda olsa bile Hatay'ın kanadı Akintola bile silebiliyor onu sahadan Omar varken Linnes ile sahaya çıkmam

knzxm0my.jpg

Şu takıma baktığım zaman Emre Akbaba yerine bir çare bulmamız lazım diyorum, yoksa Ocak ayına kadar hemen hemen bu kadro ile devam ederiz. Belki Arda o formayı alabilir belki Belhanda sol önde denenebilir Kerem'in ilk 11 düzeyinde şans bulmasını bir izlemeyi isterim. Ama en azından Karagümrük maçına da Emre Akbaba/Diagne/Oğulcan üçlüsünü değiştirmeden girecektir Fatih Terim

Emre Taşdemir/Donk/Linnes/Fatih Out
Saracchi/Luyindama/Omar/Okan In

Geri
Üst Alt