Galatasaray’da Emre Akbaba Şoku!

Sakatlıklar olacak, bu arkadaş da kontrat uzatacak. Seneye alacağı parayı ikiye bölüp iki sene içinde bize kendini ispat edecek.

Ya da bye bye.

Gscimbom mobil

ayağı kırıldı yav lemina falcao gibi yalandan yapmadı ama güçsüz işte
sonuca bakarsak cam adam ama deniz kumundan cam. dembelenin kayıp kardeşi.

falcao falan topçu değil zaten, eskiden köylerde inekler yavrulasın diye kele getirirlermiş böyle iri yarı, hemen her çifteştiğinden yavru alınırmış, inek sahipleri de bizimkini belledi diye para verirlermiş, bu da geldi geleli bizi belliyor sadece. 7 milyon da para alıyor hemde euro :asd:

CL diye aldık adam maça çıkmadı, ligde karşı karşıya kaleciyle adam topa vurmayı unutmuş, kalecinin üstüne yuvarlıyor topu, sorsan kainat yıldızı.

twitterda monacoda attığı bi frikik golü var, dilolar onu paylaşıp “vedattan iyi len xd” geyiği yapıyolar. bi de iş kızıştı mi fenere attığı penaltıyı atan falan oluyo.

3 kızın ardından sonunda erkek çocuğu da kucağına alacak. bizim isim taraftarına da sosyal medyadan 2 tane hard çalışıyorum gönderisi paylaştı mı gene tamam bu sene de işi iş.

sonuca bakarsak cam adam ama deniz kumundan cam. dembelenin kayıp kardeşi.

falcao falan topçu değil zaten, eskiden köylerde inekler yavrulasın diye kele getirirlermiş böyle iri yarı, hemen her çifteştiğinden yavru alınırmış, inek sahipleri de bizimkini belledi diye para verirlermiş, bu da geldi geleli bizi belliyor sadece. 7 milyon da para alıyor hemde euro :asd:

CL diye aldık adam maça çıkmadı, ligde karşı karşıya kaleciyle adam topa vurmayı unutmuş, kalecinin üstüne yuvarlıyor topu, sorsan kainat yıldızı.

twitterda monacoda attığı bi frikik golü var, dilolar onu paylaşıp “vedattan iyi len xd” geyiği yapıyolar. bi de iş kızıştı mi fenere attığı penaltıyı atan falan oluyo.

3 kızın ardından sonunda erkek çocuğu da kucağına alacak. bizim isim taraftarına da sosyal medyadan 2 tane hard çalışıyorum gönderisi paylaştı mı gene tamam bu sene de işi iş.
@Musap Aydinli

Bu fizikle yolda yürürken bile sakatlanmaması mucizeydi zaten.Fakat hemen gaza gelmemek lazım.Bu savaş çorlu kolpa herifin teki.Sakatlık olmuştur belki fakat 2 ay değildir.

Çok iyi Metin Oktay selamı çakıyor. Dikkat etse de bari selam çakarken sakatlanmasa.

Yetti ama HA...

Feş edin bitsin bu olay. Sanki kendisi El Fenomen Ronaldo da kendisi beklenir.

Emre bir daha kolay kolay form tutmaz,
Tutarsa ona Anadolu da bol şans dileriz.

Artık üzülemiyorum idare edecez bir yıl daha ne yapalım. Geçmiş olsun ne diyelim.
Kendisi 10 numara pozisyonunda iyi performans gösterseydi, Belhanda belasıyla uğraşmıyorduk şu an.

Sok olmadim, iki yilldir ligde ortalama 17 mac oynamis ve heralde bu iki yilda ilk 11 de cikti mac sayisi 15 gibi birsey.

Rotasyon oyuncusu icin 4 milyon bonserviz ödedik , ondanda adam akili faydalanamadik.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayagi kirilmasi korkunctu. O zamana kadar da sakatlanan biri degildi. O donem erken döndü. Belli ki hazir degilmis. Artik kronik sakata dönüştü.

Mehmet ekici ile bir örnek oldular. Yazik. Sene sonu sirf yerli kurali sebebi ile sozlesme uzatilir. Ama yine verim alinmaz. Yilda 10 maclik oyuncu oldu maximum.

Açık konuşmak gerekirse zerre kadar şaşırmadım.
Sezon genelinde 15 maçtan fazla oynayabileceğini zannetmiyorum.

Galatasaray’ın çocuğu olduğunu gösterip bu sezonki ücretinden vazgeçsin.Geldiğinden beri sakat ve parasını çatır çatır alıyor.Bedava cimbomun çocuğu demek kolay.

Geri
Üst Alt