Galatasaray'da Engin Bekdemir Tamam, Sıra İrfan Can’da!

Sergen Zeren

Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Galatasaray, Eskişehirspor ile tüm bağlarını koparan 24 yaşındaki Engin Bekdemir ile anlaştı. Galatasaray'ın bir diğer hedefi Gençlerbirliği'nden İrfan Can Kahveci..

galatasaray_transfer-genclerbirligi-irfan-can-kahveci-1.jpg

Transferde hoca belirlenmediği için ağırdan alan Galatasaray, Eskişehirspor ile yollarını ayıran Engin Bekdemir ile her konuda anlaşmaya vardı.

24 yaşındaki orta saha oyuncusunun gelecek sezon Galatasaray'da oynamayı kabul ettiği öğrenildi. Özellikle sezonun ikinci yarısında başarılı bir grafik çizen
Engin Bekdemir'e verilecek para ise henüz belli değil.

3 GOL VE 3 ASİSTLE OYNADI

Transferde takımı gençleştirmeye kararlı Galatasaray yönetiminin yeni hedefi İrfan Can Kahveci. Gençlerbirliği'nin 20 yaşındaki hücuma dönük orta saha oyuncusu geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor.

Bu sezon 3 gol, 3 asistle oynayan
İrfan Can'ın kulübüyle sözleşmesi 2019'da bitiyor. Sarı-kırmızılı yönetim Antalyaspor'la sözleşmesini uzatmayan 24 yaşındaki Emrah Başsan'la da anlaşmaya vardığını duyurmuştu. Galatasaray, genç ve maliyeti düşük oyunculara yönelecek.

sporx

Bu oyuncularla ancak stepne oluruz

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Yaşasın averaj takımlığı

Gelecek sene, bu senenenin tsporu olma yolunda hızla ilerliyoruz. İnsanda birazcık beyin olur ya

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hürriyet ve pires olmadan olmaz.Piresi atın uçaktan artık. Taraftar sabırsız. :D

Engin iyi çalım atabilen bir topçu. Hızlandığında rahat 2-3 topçu geçebiliyor. Oyun zekası iyi ise kanatta iş yapar.

Şöyle sitelerin haberlerine inanıp gaza geliyorsunuz ya,adamlar bizle dalga geçiyor apaçık ortada bu.

Çöp oğlu çöp. Yedek yedeği olamazlar.

İsmi geçen 3 isme de olumlu bakıyorum. Emre Çolak-Selçuk-Yasin 3'lüsü yerine Emrah-İrfan-Engin 3'lüsünü tercih ederim. İrfan'ı ilk maçından beri takip ediyorum. Türk futboluna önemli katkılar yapabileceğini düşünüyorum.

engin de irfan can da çok yetenekli,inşallah alırız.

Geri
Üst Alt