Galatasaray'da Erik Botheim Zirvesi

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1677151468701.webp

Erik Botheim’in menajeri Solbakken şuan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in otelinde. Sezon başı gündeme gelmiş ancak transfer gerceklesmemisti. Salernitana’dan ayrılacağı konusuluyordu…

Menajer Solbakken daha önce Linnes'i Galatasaray'a getirmişti. Ayrıca Sarı-Kırmızılı takımın takip ettiği sol bek 19 yaşındaki Mathias Fjörtoft Lövik'in de menajerliği yapıyor...

[Yakup Cinar]

Gelsin mi? Izleyenler varsa soylesin.

16 macta 1 golu olmasi biraz sıkıntılı.

Ruslar savas bittiginden sonra mahkemeye verir bunu ve hakli cikar. O topa girmezdim ben. FIFA tek kiralik gitme hakki tanidiginda bu cocuk 7,5 milyon ödenmesine ragmen mac yapmadan sözlesmesini fesih edip kacmisti.

Bonservisi elindeyken saleritana adında abuk subuk klübü bize tercih eden adamı niye şimdi bonservis verip alalım?Gerizekalı mıyız biz?

Bizimle oynadıkları maçta beğenmiştim. Pozisyon alması ve pas istasyonu olma özellikleri gayet iyi olduğunu düşünüyorum. Tarz olarak hücum oynayan, rakip ceza sahasına çok adamla giden takımda iş yapabilir diye düşünüyorum o yüzden Salarnetina'da iş yapmaması anlaşılabilir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu doğru bir düşünce değil. Burada TD ne oynatmak istiyor, oyuncu özellikleri takımla uyuşuyor mu gibi detaylar var. Bazı takımlarda kötü gözüken oyuncular başka takımlarda şov yapabiliyor.

Salernitana ama kume dusmeme adayi. Orada yasi 22-23 yasinda olan bir oyuncu formayi kapamiyorsa bir problem var bana kalirsa. Iyi olsa zaten her mac oynatirlar. Buyuk takimda oynamis olsa senin dedigine katilirdim. Tabi ki ondan ziyade X takimda kotu olan bir oyuncu baska bir takimda daha iyi olabilir ama bu riski almaya degmez. Cok uygun maliyeti olur denersin o farkli tabi.

bir zamanlar fm de ergen arslanlarımdan biriydi.

Bodo Glimt nerdeyse sattigi oyuncularin yarisini geri almis. Disarida yapamiyorlar gibi. Bunlarin son 3 senede sattigi bir oyuncu beklentileri karsilayabildi mi?

Salernitana ama kume dusmeme adayi. Orada yasi 22-23 yasinda olan bir oyuncu formayi kapamiyorsa bir problem var bana kalirsa. Iyi olsa zaten her mac oynatirlar. Buyuk takimda oynamis olsa senin dedigine katilirdim. Tabi ki ondan ziyade X takimda kotu olan bir oyuncu baska bir takimda daha iyi olabilir ama bu riski almaya degmez. Cok uygun maliyeti olur denersin o farkli tabi.
O takımın forvet hattında Boulaye Dia, Piatek var. Adamların oyun tarzı da kontra atak en azından benim izlediğim 2 msçta öyleydi o yüzden de genel olarak Dia'yı tercih ediyorlar. Botheim'in tarz olarak büyük takımlarda daha çok iş yapacak özellikleri var bence. Botheim'de benim endişem sertlikte ve fiziksel savunmada sinebilecek bir yapısı olduğunu düşünüyorum. Bonservis vererek risk alacağım bir tercih olmaz benim de eğer bonservisi 1-2 milyon civarında değilse.

Geri
Üst Alt