Galatasaray'da Erling Haaland Pişmanlığı!

haaland : hocam taktiğimiz ne ?
terim : taktik maktik yok bam bam bam
haaland: bam ne demek hocam ?
terim : alın bu zıpırı def edin başımdan bundan olmaz .
:))))))))))
ulan ebabil 10 numara espiri olmuş xd

Yav allah askina diyelim ki geldi? dortmunddaki gibi performans gösterebilecegine inaniyomusunuz ? Ikinci golde bizde hizlica kosup o gol pasini verebilecek bir eleman varmi ? Yok. Adama top gelmiyor derdik büyük ihtimal. Neyin pismanligi anlamadim. Dortmundda bir sistem var bizde ne var?

Yav allah askina diyelim ki geldi? dortmunddaki gibi performans gösterebilecegine inaniyomusunuz ? Ikinci golde bizde hizlica kosup o gol pasini verebilecek bir eleman varmi ? Yok. Adama top gelmiyor derdik büyük ihtimal. Neyin pismanligi anlamadim. Dortmundda bir sistem var bizde ne var?

dortmunddaki veya leipzigdeki formu tabi ki olmazdı ama en azından bir sörloth-muriq katkısı alabilirdik...

terimle bir alakası yok ki beyler adamın bize gelmemesinin

ha gelse buraya ulaşamazdı terimle o ayrı

adam gelmezdi zaten uydurma haber. adamı man. utd.real falan isterken yaşım genç gelişp oynayabileceğim takıma gitmek istiyorum dedi. bu düşüncedeki çocuk zaten bize gelmezdi bonservisini versek bile.

adam gelmezdi zaten uydurma haber. adamı man. utd.real falan isterken yaşım genç gelişp oynayabileceğim takıma gitmek istiyorum dedi. bu düşüncedeki çocuk zaten bize gelmezdi bonservisini versek bile.
haber gerçek.daha man utd real istemeden çok önce istedik moldedeyken.UCL faktöründen dolayı gelebilirdi de ama ödeme planında anlaşılamadı işte.

Geri
Üst Alt