Galatasaray'da Ersun Yanal Bombası

Melih Akan

Berlin Panteri
[h=1]Galatasaray'da Ersun Yanal bombası[/h]

Roberto Mancini'nin takımdan ayrılmasının ardından yola Cesare Prandelli ile devam eden sarı-kırmızılı yönetim, İtalyan teknik adamdan da şu ana kadar istediğini alamadı. Yaptığı açıklamalar ve kurduğu sıcak ilişkiler ile camiadan tam puan alan Prandelli, oyuncu tercihleri ve oynattığı futbol ile sınıfta kaldı.

Galatasaray'daki kötü gidişe paralel olarak flaş iddialar da şimdiden ortaya atılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi ve Televizyonu'nun yorumcularından Meriç Müldür, Galatasaray'ın Cesare Prandelli ile yollarını ayırarak yola Ersun Yanal ile devam edeceğini iddia etti.

hoca gider başkan devam ederse bende ersunla anlaşılacağına inanıyorum.
daha evvel başkanın beğendiği yazılıp çizilmişti üstüne ersun fener kavgası da ortadayken bu fırsatı kaçırmaz gibi.

Koskoca kulub ne hallere dustu, gittikce kuculuyoruz. Taraftar profilimiliz de ibretlik..

Son düzenleme:
selcuk burak kankisinden sonra ersun kankisini de getirecek desenize

Olacaksa da sene sonuna kadar olsun.Fazla barındırmayalım kulüpte.

iyi birde prandelliye tazmınat ödeyelim iyi hoca olmayabilir ama ıkı hafta oldu

Ankaragücü' nün başındayken Galatasaray' a çelme taktıktan sonra Fenerbahçe' den gelen teşvik primini kulübün çaycısına kadar dağıtan adam gerçekten bomba etkisi yaratır (!)

Türk TD ile calisilmasi gerektigini ne zaman ögrenecek Ünal Aysal merak ediyorum. Isimlerle bu isin yürüyecegini düsünüyor.

Ersun Yanal veya baskasi, benim icin farketmez. Lig icin en ideal cözüm Türk hocadir.

Prandelli´nin su dönemde kovulacagini düsünmüyorum, ama bence is isten gecmeden hocayi göndermek lazim.

Havlu attiktan sonra hoca degistirmisim, ne faydasi olacak? 3 Puan önemli degil, ama fark yine 7-8-9 oldu mu, is biter.

Fener maçından sonra göreve başlar.

Feneri biryerine takmayan adam, bize de uyar diyenler yanılıyor.

Ersun Yanal, 2001 'de GS aleyhine teşvik almak ve dağıtmaktan vicdanen suçludur.

geçenlerde ersun yanal gelsin diye başlık açılmıştı burda
sonra habertürkte çıktı bu haber
okuyolar lan burayı sonra haber yapıyolar :D

türk olacaksa tercihim tolunay

terimsever topcularımızı döve döve adam eder,iyi gazlar,teknik taktik olarak da fena degildir

yeni jenerasyonun ertugrul ile beraber en basarılı ismi kanımca,camiayı da az bucuk tanıyor

tolunayı isterim

Geri
Üst Alt