Galatasaray'da Eski Başkanlar Bugün Toplanıyor

Keske problem sadece mevcut yonetim olsa...

Problem camiamizdaki yonetim sekli. Liseliler domine etmis uyelik sistemi ile ne isterlerse o oluyor. Hepsi birbirini kayiriyor yanlis oldugunu bildigi halde cunku Liseli diye.
Bizim camiayi yabanci sinirina benzetiyorum. Liseliler formalarini garanti bildikleri icin ne isterlerse o oluyor. Yabanci siniri kalksa yani Galatasaray'imiz halka acilsa bunlara kimse oy vermez ve gercekten is bilen birileri secilmeye baslar. Olay bu kadar basit. Rekabet yok yoneticilikte rekaber

hahahahaha Özbek devam etsin diye karar mi verdiler :D Ne biçim ilerizekali ex-baskanlara sahibiz...

Özbek'e devam dedikleri gibi bir de yanındaki beceriksizlere de devam demişler. Ne gibi değişim bekliyorlar acaba olacak bu seçimden.

Bu ffp bence kulübün tapulu değerlerinide hesaba katmalı

NKFVaklınaK

Capsizlar benitez icin 2m önermisler (kaynak: benitez'in menejeri). Bir de utanmadan cikip kulubu 10,5m istedi diyorlar

Bu yonetimde herkes yalanci..

Hazar Büyüka: "200 bin nüfuslu şehrin takımı Mönchengladbach'ın bile 75.000 üyesi varken, 30m taraftarı olan GS 1.000 oyla başkan seçiyor"

Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok doğru. Taraftara açılmalı kulüp.

Benim kaç tane arkadaşım var Gladbacha üye olan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çine transfer kapısı acacak bir kişi de mi yok içinizde ey başkanlar. Ne beklersiniz şampiyonluk gitmiş, ffpyi düzeltsenize

Birisi keske sunlarin pilavina zehir atsaydi.

images

Çok doğru. Taraftara açılmalı kulüp.

Benim kaç tane arkadaşım var Gladbacha üye olan.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Kulüp taraftara açılınca bilgili, dürüst, ahlaklı insanlar mı üye olacak?Tribündeki taraftar grubumuz bile çıkarları doğrultusunda hareket ediyor.Aynı şeyi kongrede başkan seçerken neden yapmasınlar.Ayrıca Almanya'da siyaset futbola ne kadar müdahale ediyor?Türkiye'de taraftardan önce siyaset kulübe yerleşir.Lise hakimiyetine karşıyım ama kulüp üyeliği herkese açılınca demokratik olacağız harika yönetileceğiz düşüncesi gerçekçi değil.

koskoca kulüp kendine adam gibi başkan çıkaramıyor çünkü gelecek seneleri bile temlik altında kimse gelemiyor aysalın gayrımenkulleri değerlendircem demesiyle gönderilmesi bir oldu dursun da aynı şeyleri söylüyor maısta seçim olur inan kıraç bakalım kimi getirecek

Ee ne oldu yani sonuç

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koskoca kulüp kendine adam gibi başkan çıkaramıyor çünkü gelecek seneleri bile temlik altında kimse gelemiyor aysalın gayrımenkulleri değerlendircem demesiyle gönderilmesi bir oldu dursun da aynı şeyleri söylüyor maısta seçim olur inan kıraç bakalım kimi getirecek

Olmaz. Zaten Dursun Özbek gayrimenkullerin değerlendirilmesi için getirilidi kulübün başına. Bir nevi ara eleman şu sıkıntılı dönemi bu adamın başına yıkacaklar tepki paratoneri olcak perde arkasındaki isimler için arkadakinlerde rahat rahat gayrimenkul ve diğer peşkeş olaylarını halledecekler.

Geri
Üst Alt