Galatasaray'da Falcao Bilmecesi Devam Ediyor!

Falcao oynarsa yine taraftar gazıyla çabalamasıyla tecrübesiyle belki kendine pozisyon hazırlayabilir de bu opsiyonun dışında bizim takımda gerçekten gol atma kapasitesi gösteren hiç bir organizasyon veya oyuncu yok. Tüm takımın formsuz olması korkunç bir antrenör başarısızlığı ve çaresizliği...

Iyi iyilesmis futbol arenaya göre tedavisi tamamlanmis

bu adam davullarla zurnalarla geldi, cok abarttik o karsilamayi, hayal kirikligi gibi görünüyor simdilik, umarim yanilirim, hayirlisi.

Tendon durumu almadan belliydi ama sağlık testlerinde herhangi bir olumsuzluk vardı ve alındıysa sıkıntı

Sivas maçını küçümsemiyorum o da çok önemli ama

Sivas maçı Real maçından daha önemli diyen arkadaşlar merak ediyorum beyin hücrelerinizi kime aldırdınız.

tebrik ederim doktorunuz iyi iş çıkarmış

Sivas maçı Real maçından daha önemli diyen arkadaşlar merak ediyorum beyin hücrelerinizi kime aldırdınız.

maçların birine diğerinden fazla önem vermek daha da saçma fener ile berabere kaldık gençleri yensek derbiyi yenmiş gibi olacaktık yine

sampiyonlar ligi yolu ligden geciyor, ligi kücümsememeliyiz, ilk önceligimiz konsantremiz tabiki lig olacak, her bir maca tek tek ayri konsantreyle cikmaliyiz.

Vay arkadaş ya lig uzun maraton telafini edersin.

Ama Real'i yenmek
1- Prestij
2- Kendine güven
3-Gruptaki konum
4-Gelecek maddi para
5- Acil gereken ülke puanı çok şey kazandırır.

ligde şampiyon olama da seneye uefaya başvuru yaparsın ama falcao reale gol attın alın bizi diye
utanmadan millete beyinsiz diyon bi de

ligde şampiyon olama da seneye uefaya başvuru yaparsın ama falcao reale gol attın alın bizi diye
utanmadan millete beyinsiz diyon bi de

Lig uzun maraton daha çok sular akacak 8 de kapandı 18 de kapanır.

Bana Sivas lig maçı Real maçından çok daha önemli olduğunu ancak kuşlar söyleyebilir

uzaktan çatala bi gol atar çoğunun allahı olur.
bu forum böyle falcao gardaş
şuanlık leşlenmeye başlamışın
2 verkaç bi gol hemen el tigre yazmaya başlarlar
17078.webp

Lig uzun maraton daha çok sular akacak 8 de kapandı 18 de kapanır.

Bana Sivas lig maçı Real maçından çok daha önemli olduğunu ancak kuşlar söyleyebilir
sende asiri derecede provokatörlük sezmekteyim, her mesajin kavga cikartmak adina atilmis gibi, ayagini denk al gsc seni affetmez :ubulut:

Hiç tasvip etmediğim şekilde havaalaninda sabahlayarak karşıladık. Yani o kadar büyüğüz cart curt konuşuyoruz bu konularda biraz asil olmamız lazim. Tribünde şovunu yap ama bi adama aşırı şekilde bel bağlayıp ona kulüpten büyükmüşçesine davranirsan patlar o iş.

Geri
Üst Alt