GSC Portal Galatasaray'da Fatih Terim Bombası!

Birdaha klubun kapisindan ne teknik direktor, nede yonetici olarak girmesin ...

Başkanlık için gerekli vasıflara sahip değil.

espri+yapma+tokadi+yersin.jpg

Fatih Terim'in altında çalışacak elemanlar aranıyor o zaman. Gelenin kukladan farkı olmaz maalesef.

Zamanı değil şuan terimci olarak gelmesin diyorum

egosaray oluruz ya da gazsaray

Demirören istifa etsin, TFF başkanı da olsun, Galatasaray da da hem başkan hem TD olsun...'Efsane' ye başka ne makam versek ki?...Aklıma gelirse paylaşacağım, biraz düşünmem lazım!...

Azizden daha çok nefret ediyorum. Futbolu bıraktım zaten Galatasayıda bırakırım.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya valla şaka gibi ciddiye alan tipler var bu tür haberleri Fatih Terim'in yöneteceği 2-3 yer var onlardan biri T.D. olarak takım yönetir birde evini yönetir şirket yönetmek öyle sahaya sürdüğün 11 kişiyle olmaz ticaret bilgisi ne , ticari ilişkileri ne öyle F. Terim geldi onuda becerir demek komik ya inanmak bu tür şeylere daha komik ayrıca Fransız Beyfendileri diyen arkadaşlar kuş galiba bize kuşlar Fransız muhabbeti yapıyor çünkü.
Zaten F. Terim'de TFF'den aldığı parayı red edip gelmez.

Galatasaraylılığı askıya almayı bırak Galatasaray'ın G'sini anmama sebebi olur! Allah yazdıysa bozsun diyorum :(

Fatih Terim´e TFF´de görev aldigindan dolayi kizan, ama Galatasaray´in o kuruma futbolcu göndermesine ses cikaramayan, yada ayni zamanda Ergin Ataman´in TBF ile calismasina söz söyleyemeyen bu konuda iki yüzlüdür. Fatih Terim kariyeri boyunca Galatasaray ve Milli Takimi calistirmis, basinda kim olursa olsun, satlar uygun olursa iki kurumda da calisabilir...

Basketbolla futbol ayni zaten. Bircok basketbol antrenoru var hem milli takim hem de kulup takimi calistiran. Fatih Terim ise futbolda turunun tek ornegi olmak istemisti.

Cok guzel olur sevinirim zira gittigindede bu durumlara dusecegimizi biliyordum.

Fatih Terim´e TFF´de görev aldigindan dolayi kizan, ama Galatasaray´in o kuruma futbolcu göndermesine ses cikaramayan, yada ayni zamanda Ergin Ataman´in TBF ile calismasina söz söyleyemeyen bu konuda iki yüzlüdür. Fatih Terim kariyeri boyunca Galatasaray ve Milli Takimi calistirmis, basinda kim olursa olsun, satlar uygun olursa iki kurumda da calisabilir...

Cahillerle uğraşmak gerçekten zor be Adem.

Ergin Ataman'a laf yok, ama söz konusu Fatih Terim ise bazilari emo oluyor

Geri
Üst Alt