“Galatasaray’da futbolcular mutsuz”

Mutsuz olana basacaksın tekmeyi keyiflenecek. Tam sırası aslında da yönetim salak istediği kelleyi uçurur taraftar zaten kelle isterken

Zaten çok para alıyorlar mutsuzlarsa gitsinler temalı mesaj göremedim ilk olarak ben atayım istedim.
Mutsuzlarsa gitsinler en kotu alan 500 bin alıyor ne demek mutsuzluk sırtlarındaki kumbara ile çalışıyor mu bu herifler para varsa mutlu olmak zorundalar

yok yav öylemi. Ne bekliyordunuz, Tudorun katı disiplinini bir güzel yutmalarını mı. Hadi şimdi baş etsin bakalım Tudor efendi sinsi sinsi yüzüne bişey demeyip arkasından iş çevirenler ile. Yüzüne söyleyenden değil, söylemeyenden korkacaksın.

Hiç birinin trip atmaya hakkı yok tonla para kazanıyorlar evet ama işte ne yazık ki bu işler bizim ülkemizde böyle yürüyor. Hadi göndersin bakalım şimdi hepsini.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Biz çok mutluyuz sanki bu eşşek herifler ile.

Takımdan ayrılarak mutlu olmayı deneyebilirsiniz arkadaşlar ha ne dersiniz bence güzel bir teklif?

Tudor'a acil insan ilişkileri kursu gerekli.O kursu bitirene kadar t.d lük yapmasın yoksa hiç bir cacık olmaz ondan.Ot ekip biçmiyorsun,insan yönetip verim almaya çalışıyorsun.Futbol robotlarla oynanan bir oyun olsaydı Tudor'un başarılı olması ihtimal dahilindeydi

tudor-6.jpg

NTV Spor muhabiri Evren Göz, Igor Tudor ve futbolcuların arasında ciddi bir iletişim sorunu olduğunu ve futbolcuların mutsuz olduğunu öne sürdü.

Evren Göz, “Galatasaray’da moraller bozuk. Tudor oyuncuları ayağa kaldırmaya çalışıyor. Kamptan edindiğimiz bilgiler ışığında, oyuncular Tudor ile iletişim konusunda çok mutlu görünmüyor. İkinci kamp başlayacak. Perşembe veya Cuma gidecek Galatasaray. Tribünlerin desteğini yitirdi Tudor. Fiziksel kapasiteyi artırmak istiyor Tudor ancak oyunculardan Tudor konusunda olumlu referanslar alınmıyor. İletişim sorunu var. Tudor konusunda alınacak sonuçlara göre de kredisinin tükenmesi söz konusu. Yönetim Tudor’un arkasında olduğuna dair henüz ciddi bir söylemde bulunmadı. Yönetimde de Tudor hakkında görüş ayrılıkları var” ifadelerini kullandı.

Gamaspor
Nasil mutsuz kardesim yalan haber.

Hocan Tudor, baskanin Dursun, oyun kurucun Selcuk bu futbolcu nasil mutlu olsun arkadas

Kesin Selçuk İnan mutsuzdur!!!

Adam 3 sezondur sürekli mutsuz anasını satayım.. Saha içinde saha dışında suratı hep asık

örnek kötü olacak belki ama kendi gözlemim

dışarıda başkalarına karşı birbirlerine mesafeli duran çiftlerin seks hayatı hızlı oluyor

selçuk gibi çıban başları olduğu sürece mutlu olamaz takım..bunlara yatış verecek bir hoca lazım yoruluyor beyefendiler

Onu da denedik , riko kadar yumusak basli adam mi vardi ?

o zaman da fazla mutlu olup yayip kondusyonsuzluktan dilleri disari cikiyordu

simdi ise kondusyon yuklemesinden sikayetciler diye duyuyoruz

yonetimler ve seyirciler olarak kabahati teknik direktorlerde aradigimiz surece bu durum degismeyecek

Dursun kondisyoneri kovmuştu Riek döneminde kampın sonunda mı ligin başında mı ne.

sent via GSC

Ben yerli cete kadar yabancilarin da pek onlardan asagi kalir yani olmadigini dusunuyorum

1-2 yerli disinda hepsi yabanci ya da gurbetcilerden olusan bir kadromuz var , hala bu is devam ediyorsa tek curuk elma ile bu kadar yayginlasamaz

semih,sabri ,hamit, umut, burak , hepsi gitti bir sey degismedi .. bu anlayisi degistirmenin net bir yolu olmasi lazim ,genlere islemis artik , duzgun adamlari da bozuyor

Yasin moral depolamak icin Cesmeye gitmis.

20293136_2040654859554236_6206461031220826877_n.jpg

Geri
Üst Alt