Galatasaray'da Garry Rodrigues Krizi!

Terim neden satilmasini istemiyor? Ya simdi satarsin yada bir daha hic. Bu sezon hayatinin performansi ile oynadi. CL de böyle oyniyacak diye bir kural yok elimizde patlamadan önce para eden her oyuncuyu göndermemiz lazim

Yalan mı doğrumu bilmem (yalan olma olasılığı yüksek) ama her türlü hak ediyor feghouli belhandanın 4m aldığı yerde bi zahmet

Ya her iyi oynayan adam zam istiyor, biz bu uzun süreli kontratları ne diye yapıyoruz arkadaş.

O zaman herkese performansa dayalı kontrat yapalım rahatlayalım.

sent via GSC

Sat gitsin 20 ye düşünmeye gerek yok. Bu arada boyle bir transfer olursa bruma ndiaye garry derken 55m eurodan fazla oyuncu satmış olacaz.guzel para

Ya her iyi oynayan adam zam istiyor, biz bu uzun süreli kontratları ne diye yapıyoruz arkadaş.

O zaman herkese performansa dayalı kontrat yapalım rahatlayalım.

sent via GSC

birde işin saçması mesela 3 yıllık yaptın sözleşme 1,35 e imza attın o 3 sene oynamak zorundasın konuşmadan sözleşme biter yada 6 ay kalır yönetim gelir yeni sözleşme ister dersin 1,35 az 2 istiyorum o zaman tamam ama 1 yıl iyi oynadım 3 yapın , 1 yıl daha iyi oynadım 5 yapın yok daha neler öyleyse kötü oynayanda da indirim yapalım bence her türlü karda olan biz oluruz.

birde işin saçması mesela 3 yıllık yaptın sözleşme 1,35 e imza attın o 3 sene oynamak zorundasın konuşmadan sözleşme biter yada 6 ay kalır yönetim gelir yeni sözleşme ister dersin 1,35 az 2 istiyorum o zaman tamam ama 1 yıl iyi oynadım 3 yapın , 1 yıl daha iyi oynadım 5 yapın yok daha neler öyleyse kötü oynayanda da indirim yapalım bence her türlü karda olan biz oluruz.

Aynen.

Hep oyuncular mağdur oluyor nedense, bu konularda hep kulüpler kan ağlıyor. Adam alırsın oynamadan yatar parasını tıkır tıkır alır kulüp vermeseydi o paraları yapmasaydı o kontratı derler, oyuncu bir sezon iyi oynar hemen zam ister sonra da ama x şu kadar para alıyor z bu kadar para alıyor derler.

Ne yapalım kardeşim bir yanlışı başka bir yanlış ile mi örtelim. Tolga Eren 2 alıyor diye Garry de mi hemen zam yapalım.

Böyle saçmalık mı olur.

sent via GSC

Ben size diyeyim şimdi piyasa yapmışken satmazsak bu herif elimizde patlar bir daha bu piyasayı yapabileceğine inanmıyorum ben.

sent via GSC

2 calim atan kendini messi saniyor

ub.msji

Genel olarak bir şeye salladım da bu haberin doğruluğu nedir? Daha yeni Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum diye haber olmamış mıydı?

sözleşmesinde iyileştirme olmalı, haklı adam. ama 2.5m€da abartı.

eren tolga gibi eşşeklerin 2+ aldığı yerde normal zam istemesi.

Yönetim bütün futbolcuların ücretlerinde düzenleme yapmalı. Şampiyonluğun en kilit isimlerinin başında olan garry 1350 alırken yan gelip yatan tarık ın 1500 alıyor olması adaletsizlik. O nedenle bazı futbolculara zam yapılırken, bazıların da indirime gidilmeli.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Garry 20 milyona satilirsa yaklasik 3.5 milyonu PAOK takimina gidecek.

ya zam ya da giderim diyen her oyuncu gönderilmelidir. fatih terim dışında kimse bu kadar verim alamaz zaten. mental olarak eksik bir oyuncu

Keşke kötü oynadıkları sezonların sonunda da indirim yapsalar.

Geri
Üst Alt