Galatasaray'da Garry Rodrigues Krizi!

birde işin saçması mesela 3 yıllık yaptın sözleşme 1,35 e imza attın o 3 sene oynamak zorundasın konuşmadan sözleşme biter yada 6 ay kalır yönetim gelir yeni sözleşme ister dersin 1,35 az 2 istiyorum o zaman tamam ama 1 yıl iyi oynadım 3 yapın , 1 yıl daha iyi oynadım 5 yapın yok daha neler öyleyse kötü oynayanda da indirim yapalım bence her türlü karda olan biz oluruz.

Haksizsin diyemem . O zaman nasil indirim istedigimiz oyuncular kabul etmiyorsa , kulup de bu istegi geri cevirmeli

Ama o zaman da kimse rodri yatisa gecince kizamaz , zira o da der ki "ben kontrat yaptim tamam ama benden sonra aldiginiz su su su adama bol keseden 3,5-4,5 verirseniz takimi da onlar kurtarsin , 3 te 1 inden az paraya layik gordugunuz rodri degil , ne kadar ekmek o kadar kofte" der ve hic bir sey yapamazsin

Benzeri lincolnde oldu , saglik kurulu oynar demesine ragmen , sayisiz maca , o veya bu sebeple dizim agriyor oynamam deyip cikmadi ..

Haber yalandır ama 25 milyon € + bonuslar + sonraki satıştan %20 ye satılabilir.

——————

Haber yalandır ama 25 milyon € + bonuslar + sonraki satıştan %20 ye satılabilir.

——————
Zor abi. CL'de oynatıp parlatma riskine girmek lazım onun için.

DK öncesi satamazsak tek şansımız DK sonrası eldeki adamını yüksek fiyata satıp, muadil arayan takımlar olacak.

Mantigim iyi paraya gitsin diyor ama gidisinin yaratacagi guc kaybi beklenenden cok olacaktir

Tudorlu yani rodri siz zamanlari hatirlayin

Yerini dolduracak adama karar vermiş olman gerekir zaten.

Diğer türlü kimseyi satamayız.

Bruma 15 e gitti 3,5 a bu geldi , bu 20 ye gidip kasimpasadaki mahmut hassan i 5 e alabiliriz

Surat ve fantastiklik acisindan rodri yi aratmaz ama rodri deki dinamizm ve fiziksel patlama gucu o adamda yok

Bir level alti ama guzel kar etmis oluruz

Rodri'den ekstra performans aldık, dolayısıyla 20+ bedel bence çok ideal çünkü yaşı az değil bu adamın.

Yerine gelecek adam o işi yapar mı, kesin konuşamayız ama al-sat yapmadan, buna alışmadan başarılı olamaz bizim gibi kulüpler.

Zor abi. CL'de oynatıp parlatma riskine girmek lazım onun için.

DK öncesi satamazsak tek şansımız DK sonrası eldeki adamını yüksek fiyata satıp, muadil arayan takımlar olacak.
Kesinlikle CL görmesi ve piyasa yapması gerekir. gruplardaki 3 maçta biraz kıpırdanıp kendini gösterse biter bu iş.

İstediği rakam verilip kalınması sağlanmalı Ş.L iş yapıp daha fazla paraya satılır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt