Galatasaray’da Gidenlerin Yeri Dolmadı!

Denayerin kafa toplarında iyi olduğunu söyleyen, maçı afedersiniz götüyle izliyordur.

{taptap}

CBX0Jz8WcAIj2xX.jpg

end me already ...

Denayer hem stoper hemde sağ bekte gayet iyiydi. Kafa toplarında kötü olduğu söylenmiş o çöp istatistik sitelerine bakıp futbolu yorumlamaktan aciz adamlarla daha öncede tartıştım burada. Genç diye ağlayan adamlar 21 yaşında gayet iyi oynayan ve potansiyeli olan bir adamı beğenmiyorlar. Telleste çöpün önde gideni hala söylüyorum. Emre ise iyi ki gitti kendini geliştiremedi. Atletico maçındaki rezilliğini unutmam 5 sezondur A takımda oynayan adam ayakları titriyordu sanki ilk kez maça çıkıyor.

ben istatistiklere bakmam sadece hafızamı zorlama ihtiyacı hissetmediğim için geçenlerde merak edip baktığım istatistiklerini söyledim,hani 30 milyon ediyor diyorlardı ya eder miydi acaba diyerek baktım ona da
biraz zorlayalım hafızayı
Mersin maçı Mersin de ki
Astana maçı Kazakistan da ki
Atletico ile oynadığımız 2 maç
3-3 biten Başakşehir maçı

tartışmaya girecek değilim ama kullandığın kelimelere dikkat edersen memnun olurum

ben istatistiklere bakmam sadece hafızamı zorlama ihtiyacı hissetmediğim için geçenlerde merak edip baktığım istatistiklerini söyledim,hani 30 milyon ediyor diyorlardı ya eder miydi acaba diyerek baktım ona da
biraz zorlayalım hafızayı
Mersin maçı Mersin de ki
Astana maçı Kazakistan da ki
Atletico ile oynadığımız 2 maç
3-3 biten Başakşehir maçı

tartışmaya girecek değilim ama kullandığın kelimelere dikkat edersen memnun olurum

Mersin maçında iyiydi. Nakoulma bizimkileri ipe diziyordu sadece Denayer karşı koyabiliyordu.
Astana maçında iyiydi.
Atletico ilk maçta takımın en iyilerinden biriydi. Diğer maçta zaten baştan sona ezildik topa bile değemedik Denayer nasıl oynadı yada oynadı mı onu bile hatırlamıyorum.
Gelelim Başakşehir ve Batdal ile girdiği pozisyona. Batdal iyi yükselmiş ve Denayer'i ezmiş. O pozisyonda Batdal'a üstünlük kurmak çok çok zor. Zaten bu kafa toplarında kötü olduğu algısını oluşturan şey sadece bu pozisyon. Bunun dışında Denayer kafa toplarında çoğu kazma stoper gibi dandun vurmak yerine görerek, pas vererek kafa toplarını uzaklaştırıyordu.

O kadar adam gitti geldi, hala her maç öncesi Muslera iyi gününde olsun diye dua ediyorsak sıkıntı büyük demektir.

Gidenleri pek aramiyoruzda, gelenler de acayip rezil.

GIDENLER :

Alex Telles - Kalsaydi fark yaratmazdi hatta daha fazla gol yiyebilirdik Carole defansta daha iyi
Denayer - Keske diyebilecegimiz bir isim o olsaydi hava toplarinda okadar gol yemezdik
Bilal - Snejderin cok zayif bir alternatifi olurdu, Josue`den daha fazla katki yapardi belki.
Dzemaili - Tolga ve De Jong daha iyi.
Emre Colak - Sneijderin en iyi alternatifi Emre Colaktir benim icin. Josueden kat kat daha iyi.
Donk - Hava toplarinda is yaparmiydi bilmem ama bence yetersiz .

GELENLER :
Serdar Aziz - Sakatlamadan once fena degildi en azindan Semih ve Chedjou ikilisinden iyidi
Eren Derdiyok - kotu oyuncu degil ama Galatasarayin AS oyuncusu da degil.
Nigel De Jong - Bir Melo olmasada De Jong iyi bir oyuncu ,top kapmasi, paslari oyunu iyi okumasi cok cok yuksek seviyede. Etrafinda daha hizli oyuncular olsaydi performansi da kat kat artardi.
Tolga Cigerci - Bana gore en iyi transferimiz. Tam anlaminda bi CM .
Josue - En buyuk hayal kirikligim.
Sigthorsson
-Yazik bi dk oynamadan gitti.. Cok umutluydum bu arkadstan...
Cavanda - Cavanda Cavanda Cavanda ne isin var senin Galatasarayda :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt