Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Kanatları Robben ve Ribery olan bir Galatasaray 1 ay öncesine kadar hayal filan değildi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
milivojevic
donk kasımpaşa maçı daha iyi.
Kanatları Robben ve Ribery olan bir Galatasaray 1 ay öncesine kadar hayal filan değildi...
Galatasaray KİN'DİR!!! Kinimiz scarface'imize değil onu kaçırtan gebeş Fatih Gökşen'edir eğer Aziz ile iş tutmasalardı Franck hala bizdeydi...Ayrıca selçuktan da 10 kat galatasaraylı...ne riberysi reis yaw. Galatasaray KIN degil midir?
Galatasaray KİN'DİR!!! Kinimiz scarface'imize değil onu kaçırtan gebeş Fatih Gökşen'edir eğer Aziz ile iş tutmasalardı Franck hala bizdeydi...Ayrıca selçuktan da 10 kat galatasaraylı...
Sorma ben lal olmuştum ağabeyim beni aramıştı korkmuştu bana bir şey oldu diye...Kekeleme hırlama arası birşeyler çıkardığımı hatırlıyorum...gittigi gunu hatirliyorum reis ntvde altyazi gecince dunya kafama yikilmisti
Sorma ben lal olmuştum ağabeyim beni aramıştı korkmuştu bana bir şey oldu diye...Kekeleme hırlama arası birşeyler çıkardığımı hatırlıyorum...
Yazdım üstat çok oluyor...Hatta bana açtığınız yoruma kapalı kısma da yazmıştım galiba...Perde Arkasi'na Ribery'nin gidisini alabilir miyiz ustad
Yazdım üstat çok oluyor...Hatta bana açtığınız yoruma kapalı kısma da yazmıştım galiba...
Wayne Rooney
Arjen Robben
Bastian S.
-Tapatalk-

Üstat alakasız başlıkta yazmışım search çok kötü forumun düşün googledan buldum dedim kesin sinan antifirizlik yapmıştır sinan bilgin ribery marsilya mafyası uğur güzel yazdım çıktı
esas post o değilmiş bu search ne zaman düzelecek az önce yanlışlıkla bir renktaşın cinsiyetine vakıf oldum ben aramayı kesip baştan yazıyorum en iyisi tonaj kontrolü yapmam lazım aklıma karpuz kabuğu düşürdün
esas post o değilmiş bu search ne zaman düzelecek az önce yanlışlıkla bir renktaşın cinsiyetine vakıf oldum ben aramayı kesip baştan yazıyorum en iyisi tonaj kontrolü yapmam lazım aklıma karpuz kabuğu düşürdün![]()

danny drinkwater tb fooqin h.