Galatasaray'da Görmek İstediğiniz, Hayal Ettiğiniz Futbolcular

İbrahimoviç derim...Son demlerini yaşamadan önce bizim takımda forma giymeli bu adam...

Sami Khedira sene sonu kontratı bitiyor. Büyük ihtimalle de Bayern yolcusu olacaktır. Ama tam aradığımız tarz oyuncu. Keşke mucize olsa da bize gelse.

Zlatan, robben, alexis sanchez, gervinho, brumanın gelişmiş hali

valla ben juninhoyu görmeyi çok istemiştim olmadı

Juninho ile 2006-2007 sezonu sonunda anlaşılmıştı fakat o meşhur Fb maçında yaşanan saha olayları yüzünden adam gelmekten vazgeçti. O gün o olayları çıkaranlar bizi Juninho'dan mahrum ettiler

Sent from my iPad using Tapatalk

Buradaki bir çok kişinin zamanında hayalini süsleyen Gökhan İnler için Bjk kiralık olarak anlaştı. Oradan İnler yerine Dzemaili ve Pandev gibi iki çöpü milyonlarca avroya bize getirenlerin Allah iki yakasını bir araya getirmesin

Buradaki bir çok kişinin zamanında hayalini süsleyen Gökhan İnler için Bjk kiralık olarak anlaştı. Oradan İnler yerine Dzemaili ve Pandev gibi iki çöpü milyonlarca avroya bize getirenlerin Allah iki yakasını bir araya getirmesin

Helal olsun fiko başkana bombalari üst üste patlatiyor.

Drogba' yı Galatasarayda görmeyi hep istemişimdir, çok şükür gördüm, daha şaaşaalı olabilirdi, son dönemi tatsız oldu biraz ama olsun...

Geri
Üst Alt