Galatasaray'da Görmek İstediğiniz, Hayal Ettiğiniz Futbolcular

falcao1.jpg

Griezmann-(9).jpg
451695174-paul-pogba-of-france-reacts-during-the-2014-gettyimages.jpg

ligde beraberlik dahi almaz. tozu dumana katarlar

_74704733_468562221.jpg

2 sene de olsa oynar bu takımda.

Sabri'ye kaldık, sınır kalkıyor, kontratı bitiyor ve uzatmayacaklar.

Sebastian Corchia,
Nampalys Mendy,
Sofiane Boufal,
Ozan Tufan,
Alexandre Lacazette.

Muslera
Corchia-chedjou-Semih-telles
Mendy-Melo-Ozan
Bruma-Sneijder-Boufal
Lacazette

Orta sahada Yaya Toure-Pogba ileride Sterling-Benzema ikilisi olsun geri kalan önemli değil

Leo sen Fransa'daydın galiba reis, bilhassa Nampalys Mendy ve boufal i hiç izledin mi? Ben çok yetenekli buluyorum bu elemanları.
Tabi izledim nancy angers maclarinda ikinci ligde. boufal kaçtı artık elden lille parlatir satar.
3 milyon euro ya aldılar.
Ntep de güzel topcu rennes deki. Nampalys Mendy artık takımdan beklediklerim yetersiz büyük bir klübe gitmek istiyorum diyor. Wolfsburg, Swansea ve Newcastle istiyor

Hayal değil fakat elimizden kaçırdığımıza yandığım bir oyuncu xherdan shaqiri.keşke bayern devreye girmeden önce ikna edebilseydik.

Geçmişe bakıyorum son 10 yılda takıma gelip gözle görülür katkı sağlayan genç yabancımız olmadı.ribery vardı tam takımı sırtlar dedik sahip çıkamadık şartlardan dolayı.

Baktığımız zaman verimli oyuncularımızın hepsinin 25 yaş üstü hatta 27-30 yaş üstü oyunculardı.Porto gibi alıp karlı satalım modundan bahsetmiyorum onu yapamayacağımz gün gibi ortada zaten.En azından genç yaşta geldiğinde takıma ciddi katkılar sağladığını görmek isterdim.

Carrusca,ismael bouzid,mohammed sarr,stancu,dos santos,barusso bunlara kötü ya da iyi oyuncuydu demiyorum ama nispeten bize gelen aklıma gelen genç oyunculardı ve takıma gözle görülcek yarar sağlamadan zarar-kar gittiler.

Bu yüzden shaqiri oyun yapısı fiziki hali yükselme arzusu düşünüldüğünde bizim takıma genç olarak gelip başarılı olabileceğini düşündüğüm oyuncuydu.

Hagi olduğu sıralar Bergkamp ı cok isterdim. İkisi bir arada

Florian Thauvin. Bu çocuğu getirebilsek uzun bir süre kanat aramayız diye düşünüyorum. Ama bize yedirmezler kolay kolay. Piyasa değeri 14 milyon ki bunu taban fiyat olarak görürsek gerçekten zor bir hedef. Kariyer planlaması açısından da bataktan henüz kurtulamamış bir Türk ligini tercih edeceğine ihtimal vermiyorum pek.

İbrahimoviç ve Robben

-Tapatalk-

Forma altında hayalini kurduğum oyuncu şuan bizde.
Sneijderden gerisi yalan.
Ünal başkan büyüksün baba

Geri
Üst Alt