Galatasaray'da Gündem Doria!

Gelsin. Iyi hucum savunmadan başlar.

Arkan sağlamsa önde daha rahat hareket edersin.

Hucum veya forvete burak ve gelirse mevlüt yeter.

Çok potansiyelli bir isim. Ama ben alacağımızı sanmıyorum.

Bir stoper lazım ama Doria'yı almayız gibi geliyor.

340 bin forma satsak bonservisi karşılanır herhalde.

iyi savunmada hücumdan başlıyordu demi abi. :D

Takım savunması dediğimiz olayda evet. Rakip arkadan oyun kurduğunda mesela.

Biz ama hucumu seven rakibiz ve rakip konterlere yakalanınca orta saha ve daha önemlisi stoperlerine güvenmen gerekir.

Gol yersin tabiki yine ama rakibin beceresinden yersin. Bizde stoperlerimiz özelikle yardım etmekdedir tuhaf hataları ile.

1 değil, 2 değil 3 değil bu hataların sayısı.

Öndekiler bunu görmüyormu sonucta. Top kaybedersem şimdi arkayada güven yok..ben en iyisi garantiye alayım işi.

Yaaan pas, geri... En büyük sorunumuz bu.

Terim zamanında başladı, bugün halen devam etmektedir.

Daha doğrusu urfiden sonrası bu sorun başladı.

Lider karakterli, güven veren ve oyun kura bilen birisi gerekiyor.

Bu güven meselesi takımın her bölgesine etki yapar.

Yabancı sınırı olan bir ülkede böyle futbolcular gelişemez.Ligde yedek bırakıp şl de oynatacaksak yanlış transfer olur

tapatalk

Doria taş gibi defans gelsin

30 yaşına gelmiş Chedjoue nin hatalarından saç baş yolacağıma bu çocuğa sabır gösteririm

Kıyaslamak için oynatmamız lazım ilk önce....

Yeterince macını izledim ikisininde galiba.

Koray dorianın 18 yaşındaki seviyesinde bile değil.

Ve bence onunla kıyaslamak defans futboluna hakaretir.

Korayı semih ile kıyaslarız belki. Doria ciddiden extra oyuncu.

Koray da iyi ola bilir hata çok iyi ama elit seviyesi için ışık vermedi .

Dorianın, eski maclarından olsada, 90 dakika 1-2 macını izlemeni tafsiye ede bilirim.

Bu arada sadece koraydan değil, ligimizin en iyisi olur bölgesinde. Alvesler ve saire dahil.

Doria cok genc ve sanilan aksine bir " Marquinhos" degil. Gosterdigi performans yasina gore Brezilya icin iyi olsada yuksek bonservis bedelleri edecek bir oyuncu degil. Ayrica Botafago'nun oyun yapisi da Doria transfer icin onemli.

Gomulu takimlarda hizi ve pozisyon bilgisi olmayan stoperler pek fazla siritmaz, asil mezhiyet bizim gibi acik ve stoperlerin arkasinda bosluk olusan takimlarda oynayabilmek.

Bulent Uygun'lu Sivasspor'un Bilica'sini hatirlayin.

Doria bize hemen katki verebilecek mi? Buyuk soru isareti bence..

Keske Lazio almadan Stefan de Vrij'i biz alsaydik..

Doria cok genc ve sanilan aksine bir " Marquinhos" degil. Gosterdigi performans yasina gore Brezilya icin iyi olsada yuksek bonservis bedelleri edecek bir oyuncu degil. Ayrica Botafago'nun oyun yapisi da Doria transfer icin onemli.

Gomulu takimlarda hizi ve pozisyon bilgisi olmayan stoperler pek fazla siritmaz, asil mezhiyet bizim gibi acik ve stoperlerin arkasinda bosluk olusan takimlarda oynayabilmek.

Bulent Uygun'lu Sivasspor'un Bilica'sini hatirlayin.

Doria bize hemen katki verebilecek mi? Buyuk soru isareti bence..

Keske Lazio almadan Stefan de Vrij'i biz alsaydik..

Doria yavaşmı sence ciddiden?

Kademede sorunu var evet bencede, ama onuda baya geliştirmiş. Youtubedaki gibi değil yani.

Ama bir maldini değil tabiki ve hata biraz daha gelişmesi gerekir o konuda bencede.

Ama Super lig için yeterli kademe seviyesi bence+diğer özelikleri. Avrupada ama parasını vere bilecek hiç bir takım ilk 11 de oynatmaz bu eksikliğinden dolayı galiba.

Bu transferde yalan olur. Bu sene çok berbat bir transfer sezonu geçiriyoruz.

imkansız transfer olarak görüyordum ama iş ciddi gibi 9 m istiyorlarmıs sözleşmesi 8 9 ay kaldığı için sanırım 5.5 vermişiz bu oyuncuyu nasıl büyük bir kulüp alamaz inanamıyorum brumadaki olduğu gibi talih kuşu kondu farkında değiliz 9 istiyorlarsa 7 7.5'a biter ne yapın edin alın bu fırsat kaçmaz

Bir maçta en dandik takım bile senin kalende pozisyon buluyorsa ve stoperlerin kademe hatası yapıyorsa (Chedi ayırıyorum. Onun doğması bile hata) Sorun savunmadadır. Koca bir sezon koraya bel bağlanmaz. Kaldı ki adam hala soru işareti. Bu takım bir şekilde gol atıyor. Basit pozisyonlar vermesin benim için yeterli. Eldeki oyuncularda basit pozisyonlar veriyor rakibe. Çok basit hatalar yapıyorlar.

Gelelim Doria'ya. PSG'de bir Alex vardı. Kulüpte kaldı mı bilmiyorum. O adamın genç yaşına ragmen bir level üstüdür doria. Hem hamleci hemde süpürücü özelliği var. Kafa toplarına hakim. Sert bir stoper. Ayagı çok temiz. Geriden oyun kurma becerisi var. Bize süpürücü özelligi olan, semihin bıraktığı boşlukları kapatan bir stoper lazım ve Doria çok uygun. Bu adamı almak o kadar kolay degil. Gecen sene 10 degil, 15M Euro istenmişti. Kulübü şimdi satıyoruz dese, başta Chelsea Manu Arsenal sıraya girer. Olur da gelirse Brumadan daha fazla sevinirim bu transfere.

Bence bir şekilde gol atmiyoruz. Gecen sezon 50 tane farklı defans kombinasyonuna rağmen en az gol yiyen takimdik galiba. Bizi bitiren on tarafta cömertçe harcanan fırsatlar oldu. Ön tarafta doğru hamleler yapamamak oldu.

Bence forvet daha önemli bizim için ama stoper alınırsa da sesimi cikarmam.

Doria yavas falan degil, en azindan de Vrij dan yavas degil. Tek eksikligi tecrubesiz ve bazen konsantrasyon sorunu yasamasi, bunu da yasina veriyorum (bizim Semih de yapiyor hala) , ama oyle kolay kolay calim yiyecek bir oyuncu degil. Maclarini izledim ona gore konusuyorum.

Geri
Üst Alt