Galatasaray'da Gündem Doria!

Videolardaki halinin yarısı kadar varsa inanılmaz bir transfer olur.

Bence bir şekilde gol atmiyoruz. Gecen sezon 50 tane farklı defans kombinasyonuna rağmen en az gol yiyen takimdik galiba. Bizi bitiren on tarafta cömertçe harcanan fırsatlar oldu. Ön tarafta doğru hamleler yapamamak oldu.

Bence forvet daha önemli bizim için ama stoper alınırsa da sesimi cikarmam.

Kimi alırlarsa alsınlar. Ben Premier ligciyim artık. Süper lig maçlarını izleyip strese girmeye gerek yok. Biz izledikce baştaki angutlar orada kalmaya devam edecekler.

Bu adamı porto alır rusyaya 60m filan satar ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takimi kaldirabilecek duzeyde henuz olmadigi icin..

Ben bizimle ilk anildiginda 2 macini izlemistim, gorduklerim beni tatmin etmemistim..

O zaman her zaman kı gibi millet abartıyor. 2-3 kişi dışında kimsenin bu adamı izlemediği belli. AMA herkes deli gibi istiyor. Aldıktan sonra da küfür ediyorlar.

Doria transferi doğru olur tabi bonservisiyle alındığı sürece.Şöyle düşünelim Brezilya nın gelecek vaadeden en iyi defans oyuncusu bunun yanında bizde 5+3 kuralından dolayı zaman zaman yedek kalması problem olmaz mesela Ranocchia gelmiş olsa yedek bırakamazsın İnter den gelmiş adamı.Hem gelecekde para kazanabileceğimiz bir oyuncu hem potansiyelli bir oyuncu hemde kadroda değişimli oynayabilecek bir oyuncu.Doria forvet ve sağ bek alarak transferi kapasak yeterli olur.

Bizim aradığımız stoper değil bence.

burda videolara bakıp iyi stoper diyoruz sonra gelip oynayınca

aslında onlibero mu oynasa deriz.

Bu herifin Dany ve Chedjou'dan daha kazma hareketleri var. Ayrıca 19 yaşında ki adamı alıp Türkiye'de gelişim kaydettirmemiz mümkün değil. Ben Bruma'yı aşırı beğenen biri olmama rağmen onun bile bizde gelişim kat edeceğinden şüpheliyim. Bu lig en büyük yetenekleri, en büyük potansiyelleri bile kurutur. Telles'in 6 ay içinde yaşadığı gerileme bile ortada.

Gelecekte iyi olabilecek, yüksek potansiyelli bir oyuncu. Öte yandan bu sezonu kurtarmak istiyorsak, Semih'in yanına tecrübeli Ujfa, Popescu tarzı bir adam almamız gerekiyor. Tutarsa muhteşem olur tabi ama Semih, Chedjou, Koray ve Doria dörtlüsü ile rezil olabiliriz.. Çok büyük risk olur bu dörtlü ile başlamak sezona.

Geçen sene ideal bir defans dörtlümüz olmamasına rağmen ligin en az gol yiyen takımlarından biriydik.Stopere ihtiyacımız var ama forvet kadar önemli değil bu ihtiyaç.Şu anda hücumda Burak ve Umut var.Bu ikisiyle sezona başlarsak ne Avrupa'da ne de ligde başarılı olmamız imkansız.

Prandelli istiyorsa vardır bi bildiği ama bana kalırsa ön tarafa bir yabancı daha elzem.

Stoper alınacaksa ve maksat 4. yıldız ise, kontratının bitmesine 1 yıl kalmış Ron Vlaar'a yönelilsin.

Adamın DK performansı ortada, Sneijder'in olması da uyum sorununun çabuk çözülmesini sağlar.

Yine tekrarliyorun Doria Brezilya'daki yasitlarina gore iyi fakat bize lazim olan stoperin biraz tecrubeli olmasi lazim. Hemen katki verecek biri lazim. Yoksa Doria gibi transferler cok guzel.

Lazio de Vrij'i bu yuzden tercih etti. Onlarda Doria'nin pesindeydi, gittiler 9 milyon €'ya De Vrij'i aldilar.

Roma, Marquinhos'u alip 6-7 ay sonra 30 milyona PSG satmisti fakat Marquinhos'un pozsiyon bilgisi ve topla yaptigi dogru tercihler onu diger genclerden farkli, özel kiliyordu. Doria daha farkli bir stoper, Alex ile karsilastirabiliriz kendisini.

Kurt Zouma Chelsea'e transfer olmadan once St. Ettiene'de kac maca cikmisti?

Bilgilere gore 73 maca cikmis, 4'u AL. Eger yanlis hatirlamiyorsam St Etienne o donem hucuma dayali, topu kendi takiminda tutan bir oyun sergiliyordu.

Peki Botafago nasil oynuyor? Bir donemin Sivasspor gibi mi? Zira Bilica gomulu oyun tarzinda parlayip Fenerbahce'ye transfer olmamismiydi?

Bunlar hep bir oyuncuyu transfer etmeden once arastirilmasi gereken onemli konular.

Scout ekibimiz cok iyi onlara guvenmek gerek..

Doria alinacaksa kiralik + satin alma opsiyonu ile transfer edilmeli. Ustelik Guney Amerika'da hala cok iyi ve aradigimiz stoperler var. Alt Madrid nasil Miranda'yi bedavaya kaptiysa bizimde bu tur transfer edebilecegimiz oyuncular mevcut.

Marsilya'da oynayan Lucas Mendes var mesala.

@Léo Güney

daha fazla detay verebilir belki.

Adamın 1 sene sözleşmesi kalmiş ne kiralanması.

Bemce bahsedilen 10 milyon euro güney amerikadan gelen bir genç stoper için çok fazla.

Adamın 1 sene sözleşmesi kalmiş ne kiralanması.

Bemce bahsedilen 10 milyon euro güney amerikadan gelen bir genç stoper için çok fazla.

Türkiye'de bu şartlar için fazla. Alıp her maç oynatabilecek olsan tamam diyebilirsin ama ortada Bruma örneği varken macera aramanın lüzumu yok.

eğer 10 milyona klübü hakkaten bu adamı bırakıyorsa , 3 saniye düşünmek bile çok büyük skandaldır..!

Marsilya, bu sezon ligde Doria'nın ilk 11'de olduğu 11 maçın altısında kalesini gole kapattı. (Opta)

C15gwEEXUAAbHQ1.png

Geri
Üst Alt