Galatasaray'da Gündem Mevlüt Erdinç

Diagneden daha çok işe yarayacağını düşünüyorum
Falcao-Diagne-Mevlüt
Diagneyi çift forvet sisteminde de deneyebiliriz.

Hemen alalım.1-2 sene parlattıktan sonra İngiliz kulüplerine 20-25 milyon Avro’ya satarız.

Adam geçen sene attığın gollerin neredeyse tamamını 28.haftadan sonra atmış

İlginç bir anektod

Bir de sanırım Fransa liginde en çok gol atan 10 oyuncu içerisinde tarzını hiç beğenmiyorum ama hoca isterse desteklemek düşer

Falcao transferi gerçekleşmezse ve üstüne Mevlüt Erdinç'i alırlarsa çok tepki çekerler. Biz bu kafayla şampiyonlar ligine gitsek bile hiç bir şey yapamayız.

yedek olarak gelecekse IDEAL. gecen sezon fena degildi + adam akilli yerli forvet.

Allah belanizi versin.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Epeydir Kasımpaşaya sponsor oluyorduk. Sanırım şimdi de Başakşehire olacağız.

Falcao dan Mevlüt Erdinç e.

Tebrikler yönetim. Büyük iş başardınız :tbr:

Umarım doğru bir haber değildir.

Batshuayi (Nzonzi benzeri bir kontrat) + bonservisini bedava alırsa Mevlüt...Konuşulan rakamlara göre yıllık toplam maliyet Falcao' nun yarısı kadar...

Galatasaray gibi bir kulübün başında teknik ekip dahil böyle insanların olması üzüntü verici

Elimizdeki tüm santrafor alternatiflerinden daha iyi, daha kariyerli. Yarım sezon Kasımpaşa'da şov yapan Diagne'nin aksine 10 yıl Ligue 1'de top koşturmuş oyuncudan bahsediyoruz. Bizim burnumuz ne ara bu kadar kalktı bilmiyorum ama santrafor mevkinde oyuncu kalitemizin Denizlispor kadar olmadığını idrak etmemiz gerekiyor. Buraya kazandırılacak her oyuncu şu aşamada kardır.

Geri
Üst Alt