Galatasaray'da Hedef Deniz Kadah!

Emre Arslan

Cezalı
1456582575967.jpg

Galatasaray, Çaykur Rizespor'da forma giyen 30 yaşındaki forvet oyuncusu Deniz Kadah'ı transfer etmek için girişimlere başladı.

Önümüzdeki sezon UEFA'dan gelen ceza nedeni ile Avrupa'ya gidemeyecek olan Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamasını da buna göre yapma kararı aldı. Sezon sonunda ücreti yüksek olan ve verim alınamayan oyuncuları göndermeyi planlayan sarı-kırmızılı yönetim, fazla açılmamak için sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculara yöneldi. Burak'ın boşluğunu dolduramayan sarı-kırmızılı ekip, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Deniz Kadah ile kadrosunu güçlendirmeyi planlıyor.

TEMASLAR BAŞLADI!

Fotomaç gazetesinin haberine göre; özellikle Burak Yılmaz'ın boşluğunu dolduracak bir isim arayan Galatasaray'ın ilk olarak Çaykur Rizespor'da Deniz Kadah'ı listesine aldığı bildirildi. Karadeniz ekibiyle yollarını ayırmaya hazırlanan 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı idarecilerin markajına girerken, menajerler aracılığıyla temasların olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın kendisi ile ilgilendiğini duyan Kadah'ın da yakın çevresine "Şartlarda anlaşabilirsek Galatasaray'da oynamayı çok isterim" dediği ifade edildi.

A Spor

Portal Haberi

Son düzenleme:
Kweukeyi alalim Bakambu gibi İspanyada oynasa kesin patlardi.

buna inanan yoktur herhalde

Konu zaten böyle haberlere inanip inanmamak degil, biz cöplere bayilan bir kulüp oldugumuz icin ben artik hic bir adamdan sasirmiyorum.

Gel anam sende gel, ciftlik gibiyiz zaten.

Aspor çok olmaya başladı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu transferin şerefine KADAHleri kaldıralım o halde.

Cb6B2EsUUAAELDX.jpg

3 maçını izledim bunun. Umut Bulut'a çok benziyor yetenek olarak.

E dostum bu herif yaşlıymış. Yaş ortalamasını biraz zor 25'e düşürürüz bu kafayla gidersek.

ben umutu essiz biri olarak biliyordum :90:
Evet haklısın sende. Benziyor yazdım iyiki yani:) eş değer yazmadım. 3mac ölçü değil bu arada ama o izlediğim 3 maçda aynı umut gibi topu kontrol etmekte aciz ve pas oyununda rezildi resmen. Çok arıyoruz galiba bu yetenekleri biz

Geri
Üst Alt