Galatasaray'da Hedef Rhodolfo

Melih Akan

Berlin Panteri
Davide Astori'den G.Saray'a kötü haber! Teknik direktör Roberto Mancini'nin mutlaka alınmasını istediği İtalyan stoper için kulübü Cagliari, yüksek bir bonservis bedeli belirledi.

Telles ve Hajrovıc transferlerini imza aşamasına getiren Galatasaray'a Davide Astori'den kötü haber geldi.

Teknik direktör Roberto Mancini'nin çok beğendiği ve mutlaka alınması yönünde rapor verdiği İtalyan stoper için Cagliari, 11 milyon euroluk bir bonservis bedeli belirledi. Sarı-kırmızılıların Astori için yaptığı teklif ise 6 milyon euro.

Sezon başında Napoli'nin de ilgilendiği Davide Astori de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. Futbol hayatını İtalya'da sürdürmek isteyen başarılı savunmacı, kendi ülkesinde Cagliari'den daha büyük bir kulübe transfer olmayı hedefliyor.

Davide Astori cephesinden olumlu yanıt alamayan Galatasaray, yabancı kontenjanında boşluk yaratması durumunda yeniden Gremiolu Rhodolfo'yu gündemine alacak.

NTVSPOR

11 milyon büyük para tabii,Hajro 4 Telles 6 derken,Salih icinde 4 deniliyor,fazla harcıyoruz galiba,neyse umarım karsılıgını alırız bu hamlelerin

Yönetim Telles'ten baska yabanci alinmayacagini cok önceden aciklamisti. Medya sadece sayfalarini doldurmak icin haber üretiyor.

Chedjou bile gitmeden asla stoper falan bakmazlar.

ne o yabancı sınırı kalktı mı? bir yerli stoper bulamıyor muyuz yahu

11 milyon büyük para tabii,Hajro 4 Telles 6 derken,Salih icinde 4 deniliyor,fazla harcıyoruz galiba,neyse umarım karsılıgını alırız bu hamlelerin

melih emre kardes, lütfen resmini degistir basim dönüyor, nerde sen yaziyorsan topici kapatim yazmaktan vazgeciyorum

Tahminen alınacak isim Koray Günter ya da Kaan Ayhan olacak.

Özellikle istiyormuş defansa gidecek yabancı hakkı belli oldu

Geri
Üst Alt