Galatasaray'da Hedef Yerliler

yerli fussbalcilara da ihtiyacimiz var

yedek kulübesini çogu yetersiz olan altyapi topçularla dolduramayiz. Akbaba için çok para istemeyecekseler alalim mesela. Gerekirse Ahmet Çaliki filan verelim.

Gerekirse mi? Düşünmeden gönderilmeli.

Dua edin de Ahmet Çalık “Holosko + bir miktar para” muhabbetine dönmesin.

Yedek olarak çok iyi asla satmaz zira çirkeftir tam tersi fenere neler eder bu arada başlık Avcı ile Zebbullah'ın fıkrası gibi olmuş :) Bu başlığı da değiştirin ramazandayız...
Ya su asla satmaz lafini senin gibi galatasaray kindir felsefesini yasayan birine yakistiramadim. Beni yanilttin hayal kirikligina ugrattin Ugur. Bak reis demiyorum hayal kirikligimi anla diye adinla hitap ediyorum

Emre Akbaba 'nın gelmesini isterim uzun lig ve avrupa serüveninde çok işimize yarar. Yalnız kanat için Emre Mor 'un kiralanmasından yanayım eğer olmazsa Serdar Gürler 'e yönelelim. Zaten Gomis 'e kesin olarak 1 alternatif forvet transferi yapılması gerekiyor Slimani 'yi kiralayabilirsek

Gomis
Slimani
Rodrigues-Belhanda-Feghouli
E.Mor-E.Akbaba-Sinan

En azından hücum hattımız alternatifleriyle tamamlanmış olur

Yerliden topçu olmaz kim ne derse desin! Altyapıdan yıllar içinde çıkarırsak ne ala; ki Terim'in çıkaracağına eminim. Yoksa kaliteleri düşük, fiyatları da "nah bu kadar"...

Kirintili hemen gelsin

hem iyi bir yedek kaleci
hem fb ye yatamaz artik
hem de bize karsi hayvan gibi oynayan bir gk daha az olur

Serkan Kırıntılı kadro falan sızdırabilir emin olamıyorum o yüzden.

Kriterler:

1. 1.500.000 Euro üstü maaş verilmemeli.
2. 4 Milyon Euro üstü bonservis verilmemeli.
3. 3 senelikten uzun kontrat yapılmamalı.

Emre Akbaba (Selçuk yerine alınmalı)
Emre Mor (Kiralık ve düşük bir opsiyon max: 4 Milyon Euro)
Serdar Gürler-800.000 Euro (kabul edecekse)
Ozan Tufan-1.000.000 Euro (Bonservis) 1.000.000 Maaş

Emre A. iyi topçu. Uygun bir yıllığa ve bonservise kesinlikle takıma kazandırılmalı. Çok işimize yarar.

Serdar Gürler denen malı almasınlar. Herif hem ırkçı şerefsizin önde gideni, hem de Yasin'den daha çok küfür yer gelirse. Pozisyonları salak gibi harcayan, son vuruş özürlüsü, bencil gerizekalının önde gideni...

Ya su asla satmaz lafini senin gibi galatasaray kindir felsefesini yasayan birine yakistiramadim. Beni yanilttin hayal kirikligina ugrattin Ugur. Bak reis demiyorum hayal kirikligimi anla diye adinla hitap ediyorum
Üstat bildirimler gelmiyor biliyorsun artık sadece like atınca görebiliyoruz ondan mazur gör iki elim kandaydı :) Serkan ama feneri satar diyorum zaten ben ne diye kindar olalım ki ona ? Bize bir şey yapmış olmayacak ki? İzah edersen sevinirim reiz

Emre Akbaba uygun maliyetlerle gelsin isterim ama fenerli keltoş başkanları her türlü zorluğu çıkarır. Serkan iyi kaleci, tam da aradığımız profilde ama fenere transfer süreciyle hep şaibeli bir isim oldu benim için. Serdar Gürler ise uzak dursun. Yeniçerilere gerek yok.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre için 3 milyon+Ahmet Çalık fena olmaz.Serdar da 700-800 civarı olursa o da gelsin.Çocuk kötü oyuncu değil ve hırslı oyuncu.Fakat yedek kalmayı sindiremiyecekse hiç gelmesin.
Açıkçası 2 Emre ve Serdar rotasyon için çok iyi olur.

serdar-musa paketi rüyalarımı süslüyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt