Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.463
- 19.482
- 1.363
Hep önplanda olan isimler.Listede Aydemir Akbaş gibi hasta Galatasaraylılar da olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erdogan ve Gülenin arkadasligi iyiken en buyuk Hakan Sukurdu xDEfsane olmak yerine fetöcü olmayı ve haince kaçak yaşamayı seçen adamın heykelini niye dikelim yav el insaf!
Üstat bu zaten konuşuldu ama yapılamadı zira davalardan ötürü intifa hakkımız yoktu zaten bunu düşünerek çift sayı yaptım ve rahmetli paidar ağabeyi de ekledim önüne de 2 aslan heykeli totalde 20 heykel olur kaide üstü...Metro çıkışı başlar gişelerin önüne kadar sağlı sollu dikilir...Türk Telekom Arena'ya hiç gitmedim, projesinde 'Aslanlı Yol' diye bir şey vardı o sanırım yapılmadı, bırakın gerçi onu, dış cephe boyalı bile değil halen herhalde. Kaba inşaat gibi duruyor.
Aslanlı Yol dedikleri keşke yapılsa ve o yol üstünde sağlı sollu efsanelerimizin ve önemli anlarımızın heykelleri tasvirleri yapılsa. Bence muhteşem olur, hep böyle bir şey hayal ederdim.
Şimdi de müze açtılar herhalde stadın yanına, heykeller filan yapılsa bile içeri tıkarlar.
Üstat Aslanlı Yol için düşünmüştüm zaten yoksa nereye dikeceksin...Aslanlı Yol da uzun bir de 1481'den başlatmak lazım; ocağı-liseyi-futbol takımını-voleybol takımını-basketbol takımın hepsini temsil eden birileri olmalı diye düşündüm...Madem öyle şimdi yeni bir başlık açıp proje önerilerimi paylaşacağım gelir getirici ilk posta da bunun iktisadi boyutunu yazacağım...Boş duranı allah sevmez gidip taharet yapıp geliyorum hürmetler...Maşallah bi benim heykel eksik yav abartmayalım.
Ali Sami Yen
Fatih Terim
+ 3-5 isim yeterli
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat bak işe yaramış birkaç efsanemizi şimdi konuşabiliriz...Hangisi saçma?Ugur Guzel yine sacma sapan isimler bulmus.