Galatasaray'da Hibrit Devrimi!

Bence gerek yok çatının kapatılmasına.İlk defa yalan söylemesini ümit ediyorum.

Gerek olmayabilir ama daha guzel olur bence, hem para kazanmak icin de konserler falan verilebilir (ki aslinda bunun icin stad zeminin rayli bir sistem uzerine kurulmasi gerekirdi ama onu dusunemediler tabi). Ben boyle stada bakinca hep birseyi eksik gibi geliyor o yuzden.

Gerek olmayabilir ama daha guzel olur bence, hem para kazanmak icin de konser falan verilebilir (ki aslinda bunun icin stad zeminin rayli bir sistem uzerine kurulmasi gerekirdi ama onu dusunemediler tabi). Ben boyle stada bakinca hep birseyi eksik gibi geliyor o yuzden.

Bu çok güzel olurdu gerçekten ama pek yaygın değil.Schalke kullanıyor.Çimi güneşli zamanlarda dışarıya çıkarıyorlar raylı sistemle.İş bitince dışarıdaki arazi otopark oluyor.Zenit de yeni stadında kullanacak.Bir de Lille'de var galiba.

Bu çok güzel olurdu gerçekten ama pek yaygın değil.Schalke kullanıyor.Çimi güneşli zamanlarda dışarıya çıkarıyorlar raylı sistemle.İş bitince dışarıdaki arazi otopark oluyor.Zenit de yeni stadında kullanacak.Bir de Lille'de var galiba.

Aynen oyle, ozellikle Lille stadinin projesi harika gelmisti bana.

Bu Dursun da catiyi yaptiracam falan diyordu ama Baskan oldugundan beri ''unuttu'' tabiki sozunu.

yok hayır unutma degil çatı olayı kapandı sözleşmeden onu çıkarttı hatta haberide cıkmıstı boşunamı tayyibin peşinde dolandı durdu okadar

muhtemeleen rivayı peşkeş çekersek stadın tam devri yapılacak ve emlak konutta spor salonunu yapacak

Gerek olmayabilir ama daha guzel olur bence, hem para kazanmak icin de konserler falan verilebilir (ki aslinda bunun icin stad zeminin rayli bir sistem uzerine kurulmasi gerekirdi ama onu dusunemediler tabi). Ben boyle stada bakinca hep birseyi eksik gibi geliyor o yuzden.

Konser işi iyi de genelde astarı yüzünden pahalıya geliyor . Önlem alınmadığında platform ve izleyiciler çimi bozuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Teknik bilgiye sahip değilim de kış bazen sert geçiyor Türkiye'de . Muhtemelen önlem alınmadığından kar yağışı olursa ki bu sene pek olmadı Allahtan bütün stadlar patates oluyor. O yüzden hibrit bizim gibi tembel ülkelere daha uygun diye düşündüm.

Teknik bilgiye sahip değilim de kış bazen sert geçiyor Türkiye'de . Muhtemelen önlem alınmadığından kar yağışı olursa ki bu sene pek olmadı Allahtan bütün stadlar patates oluyor.O yüzden hibrit bizim gibi tembel ülkelere daha uygun diye düşündüm.

Soğuk havalar için en iyisi hibrit zaten de o da tembelliğe gelmez.Beşiktaş önce serme çimi yerleştirdi.Sonra makineyle bir miktar suni çimi dikti.2. fotodaki beyaz makine suni çimi dikiyor.

Cd-05u1W4AEUnFg.jpg

Zk9JD3.jpg

Hibride karşıyım full elektrikli olsun

sent by note ????

Soğuk havalar için en iyisi hibrit zaten de o da tembelliğe gelmez.Beşiktaş önce serme çimi yerleştirdi.Sonra makineyle bir miktar suni çimi dikti.2. fotodaki beyaz makine suni çimi dikiyor.

Cd-05u1W4AEUnFg.jpg

Zk9JD3.jpg

Çok büyük kulüp yav, aletlere falan bak...

ne alaka arkadas hıbrıt cımdemı antrenman yapıyordu eskıden futbolcular bu kadar sacma bı sey olmaz gucsuzlukten sakatlanıyorlar yok engebeliydi yok hıbrıt degıldı bu ısın sonu gelmez

lille metropole muazzam bir stat yahu o tarz bir sisteme geçiş yapılabilir bizi zeminlerde de keşke yapılsa. Bize hayal satılan çok amaçlı stat konser bile yapılacak sistemini karşılar. Güzelde paralar kazanılır.

hibrit cimin ardindan birde manzara yaparsak stadin oraya iste o zaman dunyanin en iyi takimi olan besiktasimizdan sonra ikinci olabiliriz (gerci o da zor cunku foruma gore dunyanin en iyi ikinci takimi trabzon ama yinede ugrasmak lazim).

Hibrit zemin mi yapsak ne, bugun ku mactaki zeminin hali neydi oyle.

Zemin daha eylül ayında tarla gibi.stad açıldığından beri çim bi türlü oturmadı.devre arasında geçme ihtimalimiz varsa hiç düşünmeden uygulamak gerekir.

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

keske devre arasi bu hibrite gecilebilse diyecegim imkansiz

Geri
Üst Alt