Tier 1 Galatasaray'da Icardi'nin Durumu Netleşti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000164276.webp

Tolgahan;

Mauro Emanuel Icardi , Galatasaray’a veda ediyor. Yeni sezonda Galatasaray’ın KAPTANI ve 9 NUMARASI Victor Osimhen olacak.

Galatasaray, Gabonlu yıldızı Mario Lemina’ya 1+1 yıllık sözleşme teklifi yaptı. Mario Lemina teklifi kabul etmesi halinde sözleşme uzatılacak..

Jankat Yılmaz yeni sezonda kesin olarak Galatasaray’ın kadrosunda olacak ✅

Bu arada Uğurcan Çakır’da bir takım sıkıntılar var. Yeni gelişmeler yaşanabilir. (Özel durumlar olduğu için yazmıyorum ama haberi sosyal medyaya düşerse teyit ederim).

Galatasaray’ın Jhon Duran ile temasta olduğu haberleri doğru. Galatasaray oyuncuya son şartlarını sundu ve cuma gününe kadar süre verdi. Oyuncu bütün şartları kabul ettiği taktirde Galatasaray forması giyecek aksi taktirde u23 alternatiflerine yönelinecek.

Galatasaray’da bu sezon transferin başında Eray Yazgan ve Abdullah Kavukcu yer alacak.

Galatasaray’da bazı yöneticilerin Portekizli Star Bruno Fernandes’i transfer etme hayali vardı fakat Başkan Dursun Özbek maliyetinden dolayı oyuncuyu veto etti.

Uğurcan'ın ne sıkıntısı varmış?

Uğurcan'ın oğlu Kuzey'in ciddi bir rahatsızlığı var. Allah acil şifalar versin.

Oglu hasta diye niye gitsin tolgahan niye sacmaliyor
Tolgahan içeriği bilmiyordur başka mevzu var sanıyor olabilir. Dünya olarak baksak bile İstanbul'dan başka oğlunu daha iyi tedavi ettirebileceği çok az yer var.

Gideceğini sanmıyorum ama yaşadığı süreçten sonra performans düşüklüğü yaşama ihtimali yüksek.

Eray Yazgan transfer tarafında yok. Kemerburgaz'da iletişim vb. gibi orada sorun olursa o tarafla ilgili olacak. Uğurcan'ın da sanırım çocuğunun bir rahatsızlık durumu var ama transfer durumu yok kendisinin.

almira harika olur ama enciso da istiyoruz

neymis rahatsizligi?
Acıbadem Vip hastanesinde çalışan bir arkadaşım var. Benim Galatasaraylı olduğumu bildiği için Uğurcan'ı görünce gece bana yazdı bende ondan öğrendim ama kendileri kamuoyuna açıklamadan yazmaya gerek yok bence abi. Ben hatta şampiyonluk kutlamasına katılmaz falan diye düşünmüştüm ama geldi sonra sevindim dedim çok şükür demek ki çokta önemli bir şey değil veya çözdüler diye düşünmüştüm. Fakat sorun ciddiymiş sanırım.

Uğurcan'ın ailesinde bir sağlık problemi varsa Istanbul tedavi için en iyi yerlerden biri. Sağlık dışında başka mesele varsa bilemeyiz. O zaman Istanbul'dan gitmek isteyebilir , yurt dışına.

Kral öldü, yaşasın yeni kral. 😭

Geri
Üst Alt