Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Basarili O-LA-CAK.

Bu adam yeni Simeone. Karizmasi, futbol bilgisi ve hirsiyla basarili olmamasi icin hicbir neden yok.

C4o0AloWAAAy_i1.jpg

Büyük takımlara karşı oynadığı maçlar dışında istatistikleri pek parlak değil lakin özellikle bjk maçından sonra ben de kendisine olumsuz bakmıyorum artık demiştim. En azından Riekerink'den daha iyi olur diye düşünüyorum lakin bu saatten sonra şampiyon yapabilir mi sanmıyorum. Önümüzdeki 4 maç belirleyici olacaktır. Sahada kim oynarsa oynasın en azından köpek gibi mücadele edecektir.

Bu arada Dursun öyle bir korkmuş ki taraftarın istediği hocayı çat diye getirdi. Artık o da kendisi açısından denizin bittiğini biliyor. Igor Tudor kendisinin getirdiği son hoca olacaktır şüphesiz. Umarım Tudor hoca başarılı olur lakin her ne olursa olsun dursun nazif gibi şarlatanlar bu kulüpten def edilmeli.

Igor Tudor Riko'dan iyi hoca orası kesin ama büyük takım kimliğini kaldırabilecek kalibreye sahip mi onu hep beraber göreceğiz. Açıkçası rize maçına riko ile çıksak maçı izlemeyecektim ama şimdi izleyeceğim. Her şeyi geçtim en azından bitti dediğimiz heyecanımız biraz olsun yerine geldi.

Hayırlı olsun. Umarım bizim Diego Simeone'miz olur.

Evren Göz: "Galatasaray yönetimi, Karabükspor'a bir açıklama yayınlayarak cevap verecek."

Olay özetle şöyle, tabi benim gözümden:

Galatasaray attığı 39 golle liderden 1 gol, yediği 20 golle 3 gol ve netice itibariyle 4 puan gerideydi. ( 9 penaltılı, hakem destekli lig lideri)

Son maçta hakem golümüzü verse ya da eren son topu içeri vurabilse yahut önceki 2 maçta hakemler adil kararlar alsa (emre atılsa, Karabük'ün penaltısı verilmese), Galatasaray futbol ekibine bu denli yüklenilemeyecekti.

Ortam hazırlandı, medya görevini yaptı. Çok kafa golü yediği gerekçesiyle, dünyanın en saçma bahanesi, Riekerink gönderilmeye çalışıldı. Böylece takımın ve yönetim sarsılacaktı.

Barcelonavari goller atan, rakipleriyle içeride oynayacak Galatasaray'ın yüksek şampiyonluk ihtimali düşürülecekti ki; Tudor'u yönetim, beklenmedik şekilde getirme basiretini gösterebildi. Korkmadı.

Şimdi ahlakla, Sneijder'in Hollandalılığıyla saldıracaklar ama nafile.

İnşallah şampiyon olacağız.

Özet: geçmiş olsun kuşlar.

bu tankut sanki gitmesinden ötürü degilde 150000 € ya gittigi icin bu kadar havliyor gibi geldi bana. Hani sanki atin üc bes bisey daha gibi

Olay özetle şöyle, tabi benim gözümden:

Galatasaray attığı 39 golle liderden 1 gol, yediği 20 golle 3 gol ve netice itibariyle 4 puan gerideydi. ( 9 penaltılı, hakem destekli lig lideri)

Son maçta hakem golümüzü verse ya da eren son topu içeri vurabilse yahut önceki 2 maçta hakemler adil kararlar alsa (emre atılsa, Karabük'ün penaltısı verilmese), Galatasaray futbol ekibine bu denli yüklenilemeyecekti.

Ortam hazırlandı, medya görevini yaptı. Çok kafa golü yediği gerekçesiyle, dünyanın en saçma bahanesi, Riekerink gönderilmeye çalışıldı. Böylece takımın ve yönetim sarsılacaktı.

Barcelonavari goller atan, rakipleriyle içeride oynayacak Galatasaray'ın yüksek şampiyonluk ihtimali düşürülecekti ki; Tudor'u yönetim, beklenmedik şekilde getirme basiretini gösterebildi. Korkmadı.

Şimdi ahlakla, Sneijder'in Hollandalılığıyla saldıracaklar ama nafile.

İnşallah şampiyon olacağız.

Özet: geçmiş olsun kuşlar.

Yönetim korktu ve lafını yedi. Riekerink kalacak dediler medya ve taraftar korkusuyla Tudor'u getirdiler.

Tudor 352'yi çok seviyor /tercih ediyor.

Bize de Conte Style 353/343 yapar mı acaba... Full atak, mücadeleci ve baskılı bir oyun tarzı ile :D

Hocamizi derhal ozel jet ile point otele getirmek elzemdir guvenligi saglayalım.

Tudor 352'yi çok seviyor /tercih ediyor.

Bize de Conte Style 353/343 yapar mı acaba... Full atak, mücadeleci ve baskılı bir oyun tarzı ile :D

Chelsea'nın oynadığı bu sistemi oynayabiliriz gelecek sezon stopere ilk olarak Denayer lazım ve komple kanadı koşabilecek bekler,bir de tabii ki kante tarzı orta saha

Bu iş teknik direktörle alakalı değil.

14 maçta 30 puan ve üzeri mi alacak bu adam? Tabi ki hayır.

tudor belki gelecek vaad eden bir hoca ama mevcut kadromuz çok kötü.bu sene şampiyonluk zor ama seneye genç ve dinamik bir kadro kurulursa başarı gelebilir.

Geri
Üst Alt