Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Bir şeyler olmasa NTV Spor falan haberi girmezdi herhalde. Durumlar karışık, bir bakmışsın yarın sabah Tudor imza atmış.

Olay aynen burada yazıldığı gibi,bugün öğlen sularında anlaştık ama Karabük başkanı ortalığı velveleye verince vazgeçsek mi acaba dedi Dursun ve şürekası.

Dursun Özbek: "Şu anda çalışmayan veya sözleşmesi müsait olan kişilerle görüşülmesi talimatını verdim."

QvkXd3.jpg

Dursun Özbek: "Şu anda çalışmayan veya sözleşmesi müsait olan kişilerle görüşülmesi talimatını verdim."

Hahaha oğlum efsane bir herif. Buradan sonra Tudor gelmezse billur seviyesi artık çok daha üst noktalara çıkar. Türkiye'nin gördüğü net en rezil başkan bu herif. :asd22:

"sözleşmesi müsait olan kişi" Tudor iste

Ben artık Tudor'un geldiğini varsayıyorum.Kadro nasıl olur acaba diye merak ediyorum. Sabri, Yasin gibi adamları oynatırsa diğerlerinden bir farkı olmaz.

Bunlar da Yılmaz Vural'ın yeni versiyonları işte.

Su gerizekaliyi bir de hala teknik direktör diye dolastiriyorlar su ülkede.

Bir düsünsün bakalim millet niye Tudor'u istiyor, o kücük beyniyle ancak yabanci vs türk argümani geliyor o kus beynine.

Yarın gelir Tudor inş.

Tudor yerine X kişi gelse bir ton küfür yerler artık yalan sıktı durso

Sözleşmesi müsait olan kişi Tudor, sözleşmesi olmayan Bielsa.

İkisinden birini getirmessen validen ile ilgili hoş lakırdılar etmeyeceğim.

Taraftarın umutlandığı hiçbir transfer haberi çıkmadı Dursun döneminde.Bu da yalan olursa şaşırmam.
Bu zor bi iş değil ki taraftarın istediği bir isim sonuçta olası bi başarısızlıkta bahaneleri de hazır olur. 150 bin euro sembolik yani. Bence 2-3 ay önceden kovacaklardı rikerinki ama hoca bulamadılar Tudorun bizi ve beşiktaşı yenmesi, taraftarların çok istemesi işlerine geldi. Hem kovdular adamı hemde taraftarın istediğini yapıyorlar

Bu zor bi iş değil ki taraftarın istediği bir isim sonuçta olası bi başarısızlıkta bahaneleri de hazır olur. 150 bin euro sembolik yani. Bence 2-3 ay önceden kovacaklardı rikerinki ama hoca bulamadılar Tudorun bizi ve beşiktaşı yenmesi taraftarların çok istemesi işlerine geldi. Hem kovdular adamı hemde taraftarın istediğini yapıyorlar

Dursun'dan her şeyi beklerim,böyle basit bir işi bile beceremeyecek kapasiteye sahip.

Su gerizekaliyi bir de hala teknik direktör diye dolastiriyorlar su ülkede.

Bir düsünsün bakalim millet niye Tudor'u istiyor, o kücük beyniyle ancak yabanci vs türk argümani geliyor o kus beynine.

Kendi Kayseri döneminden sonra maksimum Trabzon'a kapak atabildiği için hırslı sanırım. Zaten leş bir karakter olduğu normal basın toplantılarında da belli oluyor. Şu an kendisine teklif gitse atlamayacakmış gibi delikanlı ayağı yapması da bayağı komik.

Yani adam kesin aldığımız adamda bile beyinsizce açıklamalarıyla insanları sinir edebiliyor.Gerizekalı demiştim demin buna ama daha ağır bişey bulmak lazım.Gerizekalı demek buna iltifat etmek bence.

Geri
Üst Alt