Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Bruma Rodrigues Sinan Yasin gibi oyuncular 352 de öndeki 2liden başka 343 te de öndeki 3lüden başka yerlerde oynayamaz öyle bek gibi yazmayın komik duruma düşüyorsunuz

Tudorun Dep istatiği değersiz agha küçük takım hocalarının dep istatisliği iyi olur bu adam tam tersi içerde baskılı oynatıyor. rikerink bizi bir senede akhisar belediye gibi yaptı içerde kazanamıyoruz arkaya adam kaçırma taktiğiyle şampiyon filan olamazdık tudorla da şampiyon olamayabiliriz belki ama enazından GALATASARAY GALATASARAY gibi oynayacak artık !!!

Tutturmuşsunuz bir "deplasmanda başarısız" diye. Deplasmanda 9 maça çıkmış, 4'ü Galatasaray, BJK, FB ve Osmanlı. Ayrıca 9 deplasman maçının 4'ünde kırmızı kart görmüşler. Hakemlerden çok başı yandı Tudor'un. Bunları hesaba katmak lazım.

bu dep işiyle ilgili bir fikir sunmuştum.

Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

deplasmanda basarili mi diyelim .

basarisiz deriz , sebepleri de yazariz . ornegin bu yazilanlar , oynadigi takimlar , kirmizi kartlar ...

ama bu basarili manasina gelmez.

3lü oynayamayız bence ama tutun ki oynadık şu şekilde olur anca

Muslera
De Jong Ahmet Carole
Sabri Tolga Josue Linnes
Bruma Sneijder Podolski

Tudor geldi ya artik kornerden duran toptan yapilan hic bir ortaya semih ve balta rakiplerine kafa vurdurmayacakmis, serdar aziz hic sakatlanmayacakmis, cavanda, sabri, linnes , carole arkaya adam kacirmayacak, cok guzel ortalar yapacaklarmis, tolga hic sakatlanmayacak, selcuk birden kosmaya baslayacak ve hep dikine oynayacakmis, josue 3.lig topculugundan 2.lig topculuguna terfi edecekmis,; De jong da eski gunlerine donecek dinamo olacak!!

Neyse.

Takimda o kadar çöp, o kadar karaktersiz futbolcu var ve o kadar cok para aliyorlar ki hic birini yollayamayacak.

Bi ched ve josue gidecek, serdari yollamaya kalksak bize maliyeti 40 milyon TL olur. Semihi yollasak bize 16 milyon TL ye mal olur. Cavandayi yollasak bize 20 milyon TL ye mal olur. Baltayi yollasak bize 12 milyon TL ye mal olur. Selcugu yollasa bize 25 milyon TL ye mal olur. Cigerciyi yollasan bize 40 milyon TL ye mal olur cunku kimse bu adamlara para vermez. Bu saydigimiz coplere 150 milyon TL odeyecegiz!!! :( Akliniz aliyor mu?

Tudorun paokta 400 bin euro alan ogrenciisine biz 12 milyon tl bonservis odedik ve 1.4 milyon euro maas oduyoruz!!!!

Iste bu yuzden asil problem nasil hamzada denizlide ve riekerinkte degilse yarin Tudor da da olmayacak.

Asil problem hayatim boyunca gordugum en capsiz, en beceriksiz , en yalanci baskani dursun ozbek ve tayfasidir!!

Bugun ovenler yarin ilk firsatta Tudoru gomerken gorucez. Oradada benim adresim dursun denen capsiz olacaktir!!

Hayırlı olsun, bu seneden ümidim yok umarım seneye umut verir takım.

Gittim hava aldım geldim hala seviniyorsunuz..

Arkadaş bu adamı stopere almadık forvet de oynamayacak...

Eline 2 yumurta bi tutam maydonoz verecez kebab yapmasını mı bekleyecez..

Tudor, yeni nesilin Mourinho, Simeone gibi pragmatist teknik direktör akımından gelen bir isim veya o akıma dahil olmaya çalışıyor. Tek bir sistemi gittiği bütün takımlara uygulamaya çalışmak yerine, kafasındaki şablonu gittiği takıma göre şekillendiren ve takımı da buna göre şekillendiren bir teknik direktör. Mesela Fatih Terim böyle değildir. Fatih Hoca gittiği kulübe sistemini götürür, gerekirse sıfırdan 11 oyuncu aldırmaya çalışır çünkü sistem oynatıyor, doğru oyuncuları bulamazsa başarılı da olamaz.(2. dönemi gibi) Hatta sırf bu yüzden sezon ortasında gelen tekliflerin tamamını reddeder. Herneyse. Igor Tudor yeni ekol hocasıdır. Geldiği takımı analiz eder, takımın kilit oyuncularını kendi sisteminde nasıl kullanabileceğini hesaplayıp ona göre sistemini revize eder. Her maçı farklı değerlendirir. Her maça farklı taktikle başlayabilir. Galatasaray'da bu mentaliteye sahip bir teknik direktör ben şahsen istiyordum. Tudor inşallah başarılı olur, şahsen olumlu bakıyorum kendisine.

Edit:

Tudor'un takımda yapması muhtemel, en azından beklentisinde olduğum, değişiklikler.

1. Sneijder'i merkezde, olabilecek en verimli haliyle kullanması.
2. Bruma'yı ileri uca yakın, çok fazla geri gelmeden, patlayıcı bir güç olarak tehdit şeklinde kullanması.
3. Gary Rodrigues, eski oyuncusu olduğundan dolayı kuracağı takıma monte edebilmesi.
4. Selçuk, Tolga, De Jong, Josue dörtlüsünden, en optimum merkezi kurması ki bence bu maçtan maça değişecektir, Tolga muhtemeldir ki en gerideki kesicisi olacaktır. De Jong her zaman sahada olmayabilir, Tolga'nın fiziki kondisyonu oturduğunda takımın değişilmezi olacaktır ancak rolünün değişmesi.
5. Gelir gelmez muhtemeldir ki savunmaya ilk yazacağı adam Muslera'dan sonra Ahmet'i yazması. Beklerde Linnes veya Cavanda'ya muhakkak görev vermesi ayrıca Chedjou'yu yeniden kadroya alması ancak Serdar'ı ilk planda Ahmet ile tandemde tercih etmesi. (Sakat olmasa Koray da Tudor'un seveceği tipte bir oyuncu gibi geliyor bana.)
6. Duran top ve kontratak organizasyonları kurgulaması, takım aslında çok müsait bu işlere.

Kuracağı muhtemel kadro:
Eren
Bruma-Sneijder-Rodrigues
Tolga-Selçuk
Carole-Ahmet-Serdar-Linnes
Muslera

Selçuk formsuz oyununu sürdürürse muhakkak yerinde oyun kurucu olarak Josue oynayacaktır.​

Son düzenleme:
Yahu bu adam kesin geldi mi ? bu kadar eminiz ama imza yada yönetimden açıklama yok....

Takımda yatan - koşmayan kim varsa tudor'un gelişi ile birlikte sezon sonu şutlansın bu podolski ve sneijder'de dahil. Burası babalarının çiftliği değil, 2 sezondur oyuncuya dayalı düzen var bu adam bunu kıracaktır eminim.

Başarılar hocam :gsbayrak::yeah:

Günümüzde teknik direktörlerin karizmasi, durusu, saha kenarindaki tutumu, oyunculara olan etkisi cok daha büyük önem kazandi.

Zaten artik bütün takimlar belli teknik taktik kaliplarda oynamayi ögrendi.

Dolayisiyla teknik direktörlerin farki kendi karakteristik yapilarinda ortaya cikiyor.

Son yillarda bunu acikca görmeye basladik. Klopp, Simeone, Conte, Zidane, Sampaoli, Tuchel, Conte vs..

Igor Tudor da bu yeni jenerasyon teknik direktör yapisina en uygun isimlerin basinda geliyor.

Cok genc, karizmatik, hirsli, hareketli. Bunun yaninda bir Türk takimini 120 km kosturan adama saygi duyarim ben.

Klasik taraftar en baştan yalar yutar sonra küfrede ede yollar. Bundan 8 ay önce Riekering bey diyordunuz en başta bey gitti sonra baştaki R oldu S sonra galiz galiz küfürler.

Rahat bırakın şu adamları bir kendini ispatlasınlar sonra övün yada tepki gösterin.

P9

Geri
Üst Alt