Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 21.099
- 6.092
- 1.048
Bruma Rodrigues Sinan Yasin gibi oyuncular 352 de öndeki 2liden başka 343 te de öndeki 3lüden başka yerlerde oynayamaz öyle bek gibi yazmayın komik duruma düşüyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudorun Dep istatiği değersiz agha küçük takım hocalarının dep istatisliği iyi olur bu adam tam tersi içerde baskılı oynatıyor. rikerink bizi bir senede akhisar belediye gibi yaptı içerde kazanamıyoruz arkaya adam kaçırma taktiğiyle şampiyon filan olamazdık tudorla da şampiyon olamayabiliriz belki ama enazından GALATASARAY GALATASARAY gibi oynayacak artık !!!
Tutturmuşsunuz bir "deplasmanda başarısız" diye. Deplasmanda 9 maça çıkmış, 4'ü Galatasaray, BJK, FB ve Osmanlı. Ayrıca 9 deplasman maçının 4'ünde kırmızı kart görmüşler. Hakemlerden çok başı yandı Tudor'un. Bunları hesaba katmak lazım.
:005::005::005::005:
çok beğendim. ilk defa böyle bir formasyon görüyorumAlkışladığına göre beğendin formasyonu.
Geldi, yarın antremana çıkıyor.Yahu bu adam kesin geldi mi ? bu kadar eminiz ama imza yada yönetimden açıklama yok....
Geldi, yarın antremana çıkıyor.
çok beğendim. ilk defa böyle bir formasyon görüyorum