Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Yanında ki yardımcısı da çok önemli olacak hocanın.

İnşallah hasan şaş gelir ikili fena olur.

Ciddi anlamda toparlayıcı havası ve camiayı ayağa kaldırıp heyecanlandıracak bir tipi var.

2.lucescu olabilir

Hayırsever bir kulüp olduğumuzu gösterelim, Riekerinki Karabük'e hediye edelim

Etik değil diyenleri; son Karabük maçında, Karabük taraftarlarının tutumunu tekrardan izlemeye davet ediyorum. Umarım bu olaydan etkilenir ve küme düşerler.

tapatalk

Neden bu kadar istendiğini çözemediğim teknik direktör. Karabükspor'a gelmeden önce Hajduk Split ve PAOK'ta çalışmış. Hajduk Split o yokken de ligde son senelerde hep 3. olan bir takımmış, o varken de 3. bitirmişler. Hatta ligdeki puanları bile aşağı yukarı aynıymış. PAOK ise son 6 sezonun 5.'inde ligi ilk 3'te bitirirken, ilk 3 harici kalıp 4. olduğu tek sezon Igor Tudor'lu sezon olmuş. Ayrıca PAOK son 5 UEFA Avrupa Ligi katılımında 3 kez gruptan çıkmış, çıkamadığı 2 sezonun 1'inde teknik direktör Tudor'muş. Karabükspor'la 9 deplasman maçında 7 mağlubiyet alırken 4 puan toplayabilmiş ve tek galibiyet sezona sancılı başlayan ve o günlerde her maçı kaybeden Adanaspor'a karşı kazanılmış.

İyi mi olur bilemem ama geçmiş istatistikleri çok parlakmış gibi bir hava estirilmesi manasız geliyor bana..
forum tarafından çok abartılan hoca olduğuna katılıyorum. karabükün büyük takımlarla yaptığı maçlar baz alınıyor sanırım. (o halde sergen yalçın türkiyenin en iyi hocası olmalı). ama adamda bir potansiyel var. bizim içinde onun içinde bir fırsat olacak bu durum. eğer büyük bir hoca olacaksa başlangıcı da burası olabilir.

Etik değil diyenleri; son Karabük maçında, Karabük taraftarlarının tutumunu tekrardan izlemeye davet ediyorum. Umarım bu olaydan etkilenir ve küme düşerler.

tapatalk

Pis adiler temiz gol olan pozizyona maç boyunca itiraz ettiler hakemi etki altına aldılar.

Beter olsunlar küme düşsünler beşiktaş yancıları

Şimdi 2 maç üst üste kazanırsa bu aptal polarcı taraftar Dursun başka cimbom şampiyon fln diye bağırmaya bile başlar.

Galatasaray komple bitmiştir artık Dursun gitse de bitmiştir.

Taraftarında ahlak-zeka-kültür gibi değerlerin hepsi yok edilmiştir.

Sorgulamayan, angut bir portföy çizilmiştir artık.

Başarı hak etmiyor bu camia artık, daha beter olmak dileğiyle.

En az iki tanesi zaten oynar diye düsünüyorum. Selcuku oynatmadin mi tüm medya üstüne geliyor zaten, bu adamdan kurtulmanin yolunu bulmaliyiz. Ünal baskanin benim gözümde yaptigi en büyük kötülük bunun sözlesmesini uzatmakti.

Bilmiyorum dün Beyaz TV yi izledin mi ama Apo Sabri'nin durumunu cok güzel özetledi. Bir oyuncu 10-15 yil bir kulüpteyse ve performansi iyi degilse ben burada baska birseyler ararim misali birseyler demisti yanlis duymadiysam. TV acikti ama dikkatimi vermedim tam baska seylerle ugrasiyordum.

can kardes, sende de tv acik oldugu zaman hep beyaz tv mi acik oluyor :D

ben sahsen izliyorum ama sirf goygoyuna izliyorum bu programi.

Geri
Üst Alt