Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Çok teknik konuşacağım :D:D , Rıdvan mı ya da Mehmet Demirkol mu aynı yorumu yapmıştı sanırsam onlar 3 demişti ama

4 tip teknik direktör vardır renktaşlar:

1) Elindekini en iyi kullanan. Var olan takımı yücelten. Takımı kaliteli olmasa da bundan birşey çıkarabilen. Sistemle, karizmayla, iletişimle herhangi bir şekilde takımla connect edebilen, o takımı yükselten
Örnek: Eric Geretz, Lucescu, Sir Alex Ferguson

2) Elindeki iyiysa onu iyi kullanabilen. Taktik bilgisi, oyunla iletişimi falan iyidir ama iyi sonuç devamlılığı olmaz bunun birden fazla sebebi var uzatmaya gerek yok
Örnek:Mancini, Terim

3) Orta takımlarda birinden diğerine giden teknik direktörler. Zaman zaman iyi futbol görülür takımlarında ama devamlılık kesinlikle olmaz. Kimisi de şansa Gs'ye gelebilir
Örnek:Riekerink süperlig deki çoğu teknik direktörler

4) Vasattan da kötü teknik direktörler.
Örnek: Hagi net no hard feelings

Hiç teknik bir açıklama olmadı hahahah bence Tudor şimdilik 2 ile 3 arasında. Karabük'deki performansı zaman zaman 1. , yani premium T.D performansına girebilir ama Karabük'ten önceki Paok dönemi failure gibi duruyor. Tabi ki göreceğiz. Ama net birşey var. Kesinlikle Riekerink'den iyi

Son düzenleme:
tudor başarısız olursa bütün oklar dursuna yönelecek. tudor başarısız olsa bile dursun seçime gitmek zorunda kalacak en azından.

kafamdaki uc soru su

1. kosan, pres yapan ve isiran bir takim olma yoluna mi girecegiz?
2. selcuk, podolski ve sneijder gibi isimlere sozunu gecirebilecek mi?
3. sabri ve semihten vazgececek mi?

Tudor futbol gorusunu anlatmama gerek yok. hirs ve mucadele eden bir takim kurmasi icin geldi. eger bunu kurmak istiyorsa, radikal kararlar almasi sart ve kendi bildiigni okumali. hic bir yonetici yada futbolcudan etkilenmeden bildigini okusun.

eger selcuk ve onun serefsiz cetesi aglamaya baslarsa topunu patlatsin!
yonetim eger tudora sunu oynat yada biz transfer yapacagiz derse. tudordan da bir halt olmaz

senden en buyuk beklentimiz TUDOR!
- savasan bir takim
- mucadele eden takim
- ikili mucadelerde ayakta kalan bir takim
- yuregini sahaya koyan bir takim
- hirsli ve isiran bir takim
- disiplin

ve lutfen bu tembelleri kopek gibi antremanlar yaptir, okadar para aliyorlar sonucta. Ne kupada nede avrupada variz. asil e buyuk avantaj bizde

Bu anlaşma konusunda etik tartışmaları yapılırken bakın bundan önce neler olmuş; Karabükspor'un Tudor'dan önceki teknik direktörü Karabükspor'u süper lige çıkaran hoca Yücel İldiz. Kendisine ''seninle yola devam edeceğiz'' demişler, hocaya başka yerlerden teklifler varmış ama Karabükspor'da devam edeceğini düşündüğü için reddetmiş. Sonra ne mi olmuş? Tudor'u getirip hocayı yollamışlar. Kaynak; Bu gece Aspor'da Son Sayfa programını izliyordum. Sunucu Mustafa Göksu anlattı. Aynen şöyle birkaç şey daha söyledi; ''Karabükspor'lu görevliler Romanya'ya gittiler, ben teknik direktör arıyorlar diye anlatınca Karabük'lü bazı arkadaşlar bize bozuldu. Hatta Yücel Hoca ''Niye öyle diyorsun, oraya oyuncu bakmaya gittiler'' dedi. Sonra Tudor'la döndüler. Yücel Hoca gönderildiğini bizden öğrendi''.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste diyorum..

Son birsey eklemek istiyorum

bu kadroda Tudorun istedigi karakter futbolcu sayisi az ve hemen tudordan basari beklemek aptallik olur.
Ben hocaya cok guveniyorum, ve kredisi uzun vadeli olmali.

Tudor paok'ta garry Rodrigues'i 3-5-2 de cizgide oynatmis

Butun suclar Riekerink'e atildi, ve Dursun yine aklandi, siz gidin tudor'u abartmaya devam edin, sanirsin tudor degil Mourinho.

Bos beles adamlarin pesinden kosmayi birakmamiz lazim.

mayıs 2018 e kadar gitmeyeceği belli ne zaman istifa desek arazi salon diyor mecbur bekleyeceğiz

hocanın boyu posu dev gibi, duruşu zaten korkutucu, futbolcuların korkacağı bir tip. sırf bu yzden oyuncular bir km fazla koşarlar ki buda bize yeter

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kafamdaki uc soru su

1. kosan, pres yapan ve isiran bir takim olma yoluna mi girecegiz?
2. selcuk, podolski ve sneijder gibi isimlere sozunu gecirebilecek mi?
3. sabri ve semihten vazgececek mi?

Tudor futbol gorusunu anlatmama gerek yok. hirs ve mucadele eden bir takim kurmasi icin geldi. eger bunu kurmak istiyorsa, radikal kararlar almasi sart ve kendi bildiigni okumali. hic bir yonetici yada futbolcudan etkilenmeden bildigini okusun.

eger selcuk ve onun serefsiz cetesi aglamaya baslarsa topunu patlatsin!
yonetim eger tudora sunu oynat yada biz transfer yapacagiz derse. tudordan da bir halt olmaz

senden en buyuk beklentimiz TUDOR!
- savasan bir takim
- mucadele eden takim
- ikili mucadelerde ayakta kalan bir takim
- yuregini sahaya koyan bir takim
- hirsli ve isiran bir takim
- disiplin

ve lutfen bu tembelleri kopek gibi antremanlar yaptir, okadar para aliyorlar sonucta. Ne kupada nede avrupada variz. asil e buyuk avantaj bizde

Semih
Serdar
Sabri
Selcuk
Tolga
Cavanda
Balta

Gibi muzmin sakat veya ise yaramaz , pili bitmis futbolculardan kurtulma bedelimiz 150 milyon TL civarinda !!!!!

Bu yuzden bizim dursun bunlari gondertmez. O zaman da degil Tudor , mou gelse bizi kurtaramaz.

1558483_Galatasaray_SK.jpg

Tudorun oynatmak istedi kosuya dayanikli sistemi suan bizim orta saha bozar. Cünkü hicbiri bunu yerine getiremez. Siz bakmayin selcukun tolganin 10km üstü kosu mesafelerine 90 dakika boyu sag sola agir agir kosarsan bu 10+km ulasirsin. Önemli olan dogru zamanda dogru anda deli gibi pres yapip o 10km ulasmak. Bunu selcuk ile nede de jong ile yapabilirsin cünkü 60. Dakikadan komple oyundan düserler dilleri disarda olur

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Son düzenleme:
Tudor bir şeyler katabilir ama bizim takım o futbola uyumlu değil.Başarılı olur umarım.

-Tapatalk-

Kendisiyle ilgili olumlu veya olumsuz hiç bir ön yargım yok. Gelsin oynatsın görelim. Başarılı olmasını can-ı gönülden isterim.

Not: Umarım takım elbise giyer kenarda.
İsmail Güldüren nerelerde yahu?

3-5-2 sistemi şuanki mevcut kadroya uygun gibi görünüyor
Beklerimiz rezil ötesi bari oynatma daha iyi

Geri
Üst Alt