- 12 Ocak 2013
- 48.764
- 56.186
- 4.128
Medya Snejder'in üzerine oynuyor,oynayacak. Medya'ya göre Snejder, Tudor ile anlaşamazmış. Hele şerefsizlere hele
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avukatimisin ?
Yoksa sergen'in fake hesabi misin ?
sayin yerlikaya, ayhan bir cok futbolcu ile problem yasadi diye biliyorum, bu konuda ne diyorsunuz?Yardimcisi ayhan olucakmiş.ayhan iyi işler yapiyor.
Sinan, sayin yerlikaya.3-5-2 olursa eren ve poldinin yedeği kim
Sinan, sayin yerlikaya.
sayin yerlikaya, ayhan bir cok futbolcu ile problem yasadi diye biliyorum, bu konuda ne diyorsunuz?
sayin yerlikaya, sinan o mal kafasini kullanip kendini gelistirse en etkili hücum oyuncumuz olabilirSinan o bölgede etkili olamaz bence.
Hoşgeldin Hocam.Yeni İlkler ve Yeni Başarılara imza atacağından şüphem yok. Twitterda az çırpınmadık3'lü defansta kimleri oynatacak acaba.
Chedjou-Ahmet-Hakan hoş olabilir.
karabük taraftarini anlarim, karabük baskanini anlarim, hadi sike konusunda üc maymunu oynayan spor yorumcularinda anlarim ama Tolunaya ne oluyor?
Neden bu kulübün ekmegini yemis olan futbolcular, sözde !!! EVLATLARIMIZ !!! bu kadar haysiyetsiz oluyorlar anlamiyorum.
Iki taraf anlasmis afedersin Tolunay ama ücüncü kisilere bok yemek düser.
Tüm forum ahalisinden böyle bir yorum icin özür diliyorum ama hak ediyor böyleleri kusura bakmayin