Galatasaray'da Igor Tudor Dönemi!

Medya Snejder'in üzerine oynuyor,oynayacak. Medya'ya göre Snejder, Tudor ile anlaşamazmış. Hele şerefsizlere hele

SON DAKİKA - Yarın saat 15.00'te Igor Tudor için imza töreni düzenlenecek.

karabük taraftarini anlarim, karabük baskanini anlarim, hadi sike konusunda üc maymunu oynayan spor yorumcularinda anlarim ama Tolunaya ne oluyor?
Neden bu kulübün ekmegini yemis olan futbolcular, sözde !!! EVLATLARIMIZ !!! bu kadar haysiyetsiz oluyorlar anlamiyorum.
Iki taraf anlasmis afedersin Tolunay ama ücüncü kisilere bok yemek düser.
Tüm forum ahalisinden böyle bir yorum icin özür diliyorum ama hak ediyor böyleleri kusura bakmayin

Floryaya geldigine dair görüntüler var mi? Gerci basimizda Dursun gibi bir baskan var, görüntüler dahil hersey sahte olabilir

Hoşgeldin Hocam.Yeni İlkler ve Yeni Başarılara imza atacağından şüphem yok. Twitterda az çırpınmadık :) 3'lü defansta kimleri oynatacak acaba.

Chedjou-Ahmet-Hakan hoş olabilir.

t.d becerisi haricinde ilk maçta sahaya süreceği kadro benim için daha önemli yine kalkıp hakan balta sabri selçuk gibi leşlerin olduğu bir kadro yaparsa kusura bakmasın kimse, t.d falan değildir benim gözümde.

Kendi kafaniza gore sacma sapan romantiklik pesinde kosuyorsunuz, eminim 90% bu adami izlemedi hoca olarak, sadece bizi ve Besiktas'i yendigi icin herkes 'ooghhh yeaaghhh tudor neew simeone' diye ortalikda konusuyor.

Dursun'u hedef olmak gostermeniz gerekirken gidiyorsunuz Tudor'u begeniyorsunuz, sizin uA'dan ne farkiniz var?

Tudor basarisiz olur, sonra Dursun onu kovar, baska bir mal getirir ve o hala baskan diye kalir.

Nevzat Dindar: ''Igor Tudor, Karabük'teki ekibini olduğu gibi Galatasaray'a getirecek.''

karabük taraftarini anlarim, karabük baskanini anlarim, hadi sike konusunda üc maymunu oynayan spor yorumcularinda anlarim ama Tolunaya ne oluyor?
Neden bu kulübün ekmegini yemis olan futbolcular, sözde !!! EVLATLARIMIZ !!! bu kadar haysiyetsiz oluyorlar anlamiyorum.
Iki taraf anlasmis afedersin Tolunay ama ücüncü kisilere bok yemek düser.
Tüm forum ahalisinden böyle bir yorum icin özür diliyorum ama hak ediyor böyleleri kusura bakmayin

Bizim eski oyuncumuz olup bizim için düzgün konuşan 2 isim tek gördüm necati ve Gökhan zan. Bu ikili dışındakiler her fırsatta kulübü kötülüyor.

SON DAKİKA! - Igor Tudor, 2016/17 sezonunun sonuna kadar aylık 100.000 €, önümüzdeki sezon boyunca ise toplam 1 M € kazanacak. (beIN Sports)

sudan ucuz

Geri
Üst Alt