GSC Haber Galatasaray'da İki İsimle Yollar Ayrılıyor

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Türkiye Gazetesi’nin haberine göre, bu karşılaşmada beklentilerin altında kalan Victor Nelsson ve Matías Cuesta için ayrılık kararı kesinleşti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda iki oyuncunun da kadro planlamasında yer almayacağı ifade edildi.

Sarı-kırmızılı yönetim, her iki futbolcuyu da bonservis bedeliyle elden çıkarmak istiyor. Ancak beklentilerin karşılanamaması halinde kiralık gönderme seçeneği de masada. Nelsson’un Avrupa’dan bazı kulüplerin radarında olduğu, Cuesta için ise Güney Amerika ve Süper Lig ekipleriyle temasların sürdüğü öğrenildi.

1752479811315.webp

Keşke almadan önce kötü olduklarını tespit etsek

Nelsson romaya gidip yanlis tercih yapti dogru düzgün firsat bulmadi , oyniyacagi bir takima gitseydi piyasa yapardi. Cuesta icin iyi teklif beklemiyorum. Nelsson belki 6-7 milyon ile veda ederiz ama Cuesta kiralik gider

Hep Nelsonun inadı yüzünden oldu devre arası gitmeseydi Cuesta da alinmayacakti şuan en azından sadece birini göndermeye ugrasacaktik. Nelson biraz da kipirdansa para bile aldığımızdan fazla bile kazanabilirdik.
Nelson bizim kontratlı oyuncumu göndermiyorum dersin olur biter

Nelson'un suratındaki nursuzluk beni benden alıyor.Ne oldu da bu çocuk bu hale geldi.Yeminle ülkeye silah zoruyla gelmiş gibi.O kadar anlamsız ki.Sırf bu nedenle gitmesini istiyorum.Eskiden ne kadar sevimliydi halbuki.
Normal şartlarda kontenjan işi olmasa kalsın rotasyonda yer alsın derdim ama bu nursuzlukla kendisine de bize de zarar.

Bir habercilik harikasi ile karsi karisayiz

Nelsson'un sonu böyle olmamalıydı.

Cuesta'nın ne halt olduğu almadan önce de belliydi zaten. Nelsson ise iyi bir gelişim göstermişti aslında ama Sanchez'in gelişiyle defoları daha çok göze batmaya başladı. Yedek kulübesi kendisinin moral ve motivasyonunu bitirdi.

İkisinin de bonservisleriyle gönderilmesi gerek ama muhtemelen yine satma noktasındaki beceriksizliğimizle kiralık göndereceğiz.

Nelson belli ki gitmek istiyor ama durumu burada getirmemek lazimdi artık oyuncu kiralık yollarken zorunlu satın alma maddesi eklemek gerek bunu anlamış olması lazım yönetimin

nelsson u alana bedava verelim cuesta yı.

kolanın yanındaki hediye bardak gibi.

Geri
Üst Alt