GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

Sen nasıl bir trollsün ya. En baştan beri okudum Aysal da Aysal. Madem bu kadar hayransın git feneri tut birader ne karıştırıyorsun ortalığı ?! Yok değiştirceklermişte yok başarmışlarda fasa fiso geç bunları önce kendi pisliklerini temizleyecekler sonra bize bok atıcaklar. Hiçbirzamanda Galatasaray kalibresinde bir kulüp olamayacaklar. Eğer iş resmi siteden edebiyat yapmaksa merak etme Mekteb-i Sultani mezunları en kralını yapar.

Son olarak Aysal kendi toparladı takımı ve kendi dağıttı. Biz Türkiye'nin en pragmatik kulübüyüz önce bunu kabul edicez. Bu kulüpte başarılı olamayan gider. NET.

Yarın obur gün gorursujuz hem aysaldan iyisini(!) hemde fenerlilerin çenesini!

Trolluk fenerlilerin oyununa gelmektir. Sizde geldiniz! Kına aldın mı?

Yarın obur gün gorursujuz hem aysaldan iyisini(!) hemde fenerlilerin çenesini!

Trolluk fenerlilerin oyununa gelmektir. Sizde geldiniz! Kına aldın mı?

İşte senin derdin bu. Arkadaşlarının ağzına sakız olduğunu düşünüp dalga geçileceğin korkusuyla bu kadar bağırıp çağırıyorsun.

Bak unutma onların bütün derdi biziz ama bizim hedeflerimiz arasında ilk 3 te bile değiller.

Sen nasıl bir trollsün ya. En baştan beri okudum Aysal da Aysal. Madem bu kadar hayransın git feneri tut birader ne karıştırıyorsun ortalığı ?! Yok değiştirceklermişte yok başarmışlarda fasa fiso geç bunları önce kendi pisliklerini temizleyecekler sonra bize bok atıcaklar. Hiçbirzamanda Galatasaray kalibresinde bir kulüp olamayacaklar. Eğer iş resmi siteden edebiyat yapmaksa merak etme Mekteb-i Sultani mezunları en kralını yapar.

Son olarak Aysal kendi toparladı takımı ve kendi dağıttı. Biz Türkiye'nin en pragmatik kulübüyüz önce bunu kabul edicez. Bu kulüpte başarılı olamayan gider. NET.

:k19: aday ol baskan secelim seni :D

İşte senin derdin bu. Arkadaşlarının ağzına sakız olduğunu düşünüp dalga geçileceğin korkusuyla bu kadar bağırıp çağırıyorsun.

Bak unutma onların bütün derdi biziz ama bizim hedeflerimiz arasında ilk 3 te bile değiller.

Diğerini niye boldlamadın. Yemedi mi?

Ali Dürüstle,Albayrağı alan kazanır

Bu Albayrak sevgisini anlayamıyorum ben. Albayrak kim yani, koskoca Galatasaray Lisesi ekolünün yanında kim? Bir bilgisi mi var, görgüsü mü var, eğitimi mi var? Hiçbir şey yok. Albayrak'tan ancak ve ancak Fenerbahçe'ye yönetici veya başkan olur, malum sever onlar inşaatçıları. Ama bizim camiamız, ileri bir camiadır, Albayrak gibi ilkokul çocuklarıyla yönetim yürümez.

Haram olsun böyle Galatasaray duayenlerine de camiasına da. Sizi değiştireceğiz diyen şerefsizlere karşı başkanın arkasında durmadılar. İnsan sırf bu laftan ötürü bile destekleyebilirdi Aysalı. Yarın öbür gün fb "biz dememişmiydik sizi değiştireceğiz diye" bir açıklama yapıp dalga da geçer artık, bizim midesiz duayenler de içlerine sindirir, gururlarına yedirir bunu.

Şurdan pay biçmek lazımdı: fb Aysalı değiştirmek istiyorsa, Aysal her türlü iyidir demektir.

Aysal Riva arazisinin satılmasına karşıydı, hükümet oradan büyük bir rant bekliyor, TFF ile birlikte Galatasaray'ın üzerine çullandılar, Aysal tek başına direndi ama artık yeter dedi.

Nezaman girdi son secime Osman kardes ?

Özhan Canaydının son kazandığı seçim olmalı Adem. Dün buralarda görmüştüm seçim sonuclarını tekrar diğer iki adayla toplasan bi Özhan Canaydın etmiyordu. O dönem çok istemiştim tekrar başkan olmasını ama hayal kırıklığı olmuştu

Galatasaray'da ilk başkan adayı Alp Yalman

Fetullahin Gazetesine göre byöle bir aciklama yapmis.

"Fatih Terim gitmemeliydi. En azından böyle gitmemeliydi. Fatih, Galatasaray'ın içinden yetişmiş, belli örf ve Galatasaray duruşunu bilen bir teknik adamdı...."

Ya onu der ayıp der günah der önemli bi değer der ama hani Fatih Terimi pek içi almaz tıpkı Adnan Öztürk gibi. Sevmezler ama duruma göre savunurlar.
Kafasındaki hoca hep alman ekolüne sahip olanlardır. Derwall ve Feldkampın getirilmesinde büyük katkıları vardır.

2 gündür Alp Yalman'ın bukadar tanınmamasına bukadar küçümsenmesine hayret ediyorum inanamıyorum.
Ünal Aysal da ne seviliyorsa kendisinde de o özelliklerden fazlasıyla var.
Ünal Aysal!a da buralarda ilk zamanlar onu tanımadan büyük tepkiler gösterilmişti rivayı satacak kulübü satacak floryayı satacak vsvsvs bi ton tantana dönmüştü ister istemez bir çok kişide bundan etkilenmişti.
Alp Yalman da da benzer durum söz konusu. eğer Ünal Aysal seçimlere girmezde kendisi güçlü bir yönetimle göreve gelirse zamanla çok sevilecek.
bunca tepki tanımayanların büyük ön yargısı okadar.

Ha başkan değişirse fenerin sizi değiştireceğiz açıklaması gerçek olacak diye endişe edenler var, fenerliler konusmak istedikten sonra bir bahane bulur konusur bu konu üzerinden. Ünal Aysal tekrar başkan olsa bunlar çıkar yine sizi değiştirdik yönetim kurulunuzu değiştirdik derler.
Bu konuda kısacası ok yaydan başkanın seçim kararı aldığı gün çıktı.
Gerçi fenerliler öyle demiş dememiş umrumda olmaz kahve ağzı sohbetinde yapılacak muhabbetler hep.

Alp Yalman'ın çalıştığı teknik adamlar;
1990-1991 Sigfried Held- Almanya
1991-1992 Mustafa Denizli
1992-1993 Karl-Heinz Feldkamp- Almanya
1993-1994 Rainer Hollmann - Almanya
1994-1995 Reinhard Saftig - Almanya
1994-1995 Müfit Erkasap
1995-1996 Graeme Souness - İskoçya

Adam Alman hayranı.

Alp Yalman'ın çalıştığı teknik adamlar;
1990-1991 Sigfried Held- Almanya
1991-1992 Mustafa Denizli
1992-1993 Karl-Heinz Feldkamp- Almanya
1993-1994 Rainer Hollmann - Almanya
1994-1995 Reinhard Saftig - Almanya
1994-1995 Müfit Erkasap
1995-1996 Graeme Souness - İskoçya

Adam Alman hayranı.
Her sene yeni hoca gelmiş Alp Yalman döneminde. Tekrar başkan olursa aynı tabloyu görme ihtimalimiz çok yüksek.

1994-1995 Reinhard Saftig - Almanya dönemi en çok sıkıntı veren dönemdi :(

Her sene yeni hoca gelmiş Alp Yalman döneminde. Tekrar başkan olursa aynı tabloyu görme ihtimalimiz çok yüksek.

şuanki halimizden bi fark yok heralde.
terim
mancini
prandelli ki onunda koltuğu sallanıyor bakalım

kaldıki hollmann ve feldkamp dönemi biraz araştırılmalı. bazı sağlık sorunları olmustu.

Son düzenleme:
İlk başkanlık dönemini çok net hatırlayan biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Alp Yalman'dan bu saatten sonra bir halt olmaz.

Cumhuriyetçi, eski ABD başkanlarından Bush'un kabinesinde Şahinler diye bir kanat vardı.
Agresif, sert, gözünü kan bürümüş siyasetçilerden oluşan.

Şu an ülke olarak içinde bulunduğumuz bok çukurunda bize bu tarzda adamların yer alacağı bir yönetim lazım.
Tüpçü gibi bir kuklayla, Aziz gibi şerefsiz bir şikeci ile baş edecek, onların dilinden anlayıp ağzının payını verecek insanlar lazım.

Alp Yalman bu tarz da bir yönetici değil, ekibi de olmayacaktır.

Geri
Üst Alt