GSC Portal Galatasaray'da İlk Başkan Adayı Belli Oldu!

Alp Yalman, yeniden yargılama olmalıdır dedi mi bilmiyorum. Ben duymadım ama dediyse hata etmiş. Yeniden yargılama olsun ve bu belirsizlik ortadan kalksın mevzusu değil ki bu! Yeniden yargılama olsun şike aklansın dolayısı ile rüşvet aklansındır bunun anlamı! Bunu gerçekten dediyse ve başkan adayı oluyorsa eyvah ki ne eyvah :red: Ünal Aysal gitsin istemiyorum. Daha güçlü bir yönetim ile tekrar başkan olsun istiyorum. Lakin şikecilere ve siyasi destekli saldırılara aynı duruşu gösterebilecek yeni bir başkana da hayır demem. Ama öyle olmayacak hepimiz biliyoruz. Aziz denen şikeci şerefsizin, kulübünü ve türk futbolunu sürüklediği kaosa rağmen başkan kalabildiği ve 18 senedir başkan olabildiği bir ülkede Ünal Aysal gibi adam 3 yıl içerisinde 2 şampiyonluk almasına rağmen harcanırsa ben bu ülkede daha da futbol takip etmem. Alsınlar s.kik liglerini, siyasetlerini, marka değerlerini kıvırsınlar kıvırsınlar ............ neyse ceza yemek istemiyorum.... :mad:

Son düzenleme:
şu dönemde Galatasarayımıza başkanlık yapacak bir isim için fazla naif ve sessiz bir beyefendi.Bana göre şu dönemde başkanlık için yanlış bir isim biraz daha dik durabilecek,hakkımızı yedirmeyecek ve rant peşinde koşan isimleri kulüpten uzaklaştırabilecek bir isim lazım.Yönetim kuruluna da bakmak lazım tabi

Şikeyle savaş istiyosanız adnan öztürk gelsin beyler atarlı giderli işte bırakın şu şikecileri artık biz niye uğraşıyoruz napıcak ünal aysal başbakanımı değiştiricek daha tff ile başa çıkamıyor biz artık önümüze bakmalıyız sportif ve mali açıdan daha güçlü olmak amacını taşımak zorundayız

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başkanla şimdi konuştum henüz bir karar almadığını iletmemi istedi yani Başkan'a bir an önce teneke bağlamak isteyenlere duyurulur!

İçimizdeki FENERLİLER hemen sevinmesin, başkan kalacak inşallah:k19:

Şikeyle savaş istiyosanız adnan öztürk gelsin beyler atarlı giderli işte bırakın şu şikecileri artık biz niye uğraşıyoruz napıcak ünal aysal başbakanımı değiştiricek daha tff ile başa çıkamıyor biz artık önümüze bakmalıyız sportif ve mali açıdan daha güçlü olmak amacını taşımak zorundayız

Ya yeter artık yazmıyım yazmıyım diyorum. Modlardan kimse bu adama bir şey demiyor mu ? her konuya cahil cahil bilgisizce sadece Aysalın aleyhine mesajlar, kimse niye takmıyor bu adamı. Yeter artık adnan öztürk'ün ne kadar sinsi bir adam oldugunu sadece ortalıgı karıstırdıgını bilmezsin gelmişsin burda laf yapıyorsun. Yeter be arkadaş yeter

Ya yeter artık yazmıyım yazmıyım diyorum. Modlardan kimse bu adama bir şey demiyor mu ? her konuya cahil cahil bilgisizce sadece Aysalın aleyhine mesajlar, kimse niye takmıyor bu adamı. Yeter artık adnan öztürk'ün ne kadar sinsi bir adam oldugunu sadece ortalıgı karıstırdıgını bilmezsin gelmişsin burda laf yapıyorsun. Yeter be arkadaş yeter
Zırt pırt beni şikayet eden eleman sensin demek :D biraz saygı göstermeyi öğrenmelisin bence görüş belirtmecekmiyiz yani senin gibi cahilce aysal yalakalığımı yapayım bunumu istiyorsun

5evy3unu.jpg

Zırt pırt beni şikayet eden eleman sensin demek :D biraz saygı göstermeyi öğrenmelisin bence görüş belirtmecekmiyiz yani senin gibi cahilce aysal yalakalığımı yapayım bunumu istiyorsun

Yok şikayet etmedim daha önce hiç, ama yalnız olmadıgıma sevindim. Konuşmaya değmezsin :)

Alp yalman olsun ama yönetim listesi çok önemli.
Bu ama her başkan adayı için geçerli.
Ünal aysal adayım diyecekse listesi önemli. Yine candan erçetinler ile geliyorum diyecekse bye bye.
Bu benim için her iki kişi için geçerli ama tabiki.

Geri
Üst Alt